Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
Pa Lebron ce jos barem 3-4 godine biti dominantan. A dok god je on u nekoj ekipi, ta ekipa ima sanse za titulu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tacno, ali pogledaj ove godinu kako su se mucili sa indianom, koja po mom misljenju moze biti samo bolja, kao i jos par ekipa sa istoka/zapada, a to im ne ide u prilog ako Wade ne rijesi probleme s koljenom i Bosh ne skonta gdje je izgubio damu...Greivis je napisao/la:Pa Lebron ce jos barem 3-4 godine biti dominantan. A dok god je on u nekoj ekipi, ta ekipa ima sanse za titulu.
jel i ovo provaljujes ili?MickoSAS je napisao/la:pa realno ovo je heatu poslednja sansa da uradi nestoJHam je napisao/la:Imam jedno ozbiljno pitanje za ove Heatovce, nije nikakva provokacija...
Sta ako ne osvojite ove godine?? Da li slijedi raspad velike trojke i pravljenje ekipe oko Jamesa, sto bolje, ili nastavljate s ovim?? Citao sam da se Bobcatsi zanimaju za Bosh-a, da Allen hoce da ode, vjerovatno kao i Miller kod nas, misli da moze jos uvijek biti starter...da li slijedi smjena trenera?? tradeovi Wade-a i Bosha??
@JHam
nece se raspasti, ja bi volio da se radi trade ja bosha dok jos nije izgubio sav ugled ali sumnjam da ce se to uraditi, mislim da bi se i sad moglo za njega dobiti dosta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Mene u ovoj ekipi jedino živciraju naši playevi Chalmers i Cole, rekao bih najgori tandem playeva u ligi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ho's se mjenjatiSportfanatik je napisao/la:Mene u ovoj ekipi jedino živciraju naši playevi Chalmers i Cole, rekao bih najgori tandem playeva u ligi

Chalmers je ok i vise nego , samo sto bolje igra kod kuce, eh sad sto Cole nemoze nista Parkeru nisje toliko strasno, ako ces iskreno bolje je je cuvao Ginobilia i od Miller-a i Battier-a.
Kod vas je slab protok lopte kada u pecetku ne ulaze ovoreni sutevi sa poludistance i sa trice, onda Lebron i Wade siliju loptu malo jedan malo drugi, ali ako pogodite pa suteva , onda i Wade i Lebron podjele puno povrarnih i tad ste naj opasniji.
Po meni ja bih 1/4 igrao 1 na 1 odbranu i na Wade-a i na Lebron-a nedozvoliti drugima da se razigraju , pa nek ovi postignu po 10p , a onda ih stize umor.

- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma Chalmers odigra jednu utakmicu dobro, odlično a onda ga nema nigdje 5 utakmica
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
PA DAJ VAM SVE EBOTE..uzmite i CP3 eto slobodan je pa se igrajte ebo vas ...cuj nerviraju ih njihovi PG
...pa ne mozes imati svakog all star igraca oni su sasvim solidni ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
a vala buraz nek si im rekaoSaltCityAttack je napisao/la:PA DAJ VAM SVE EBOTE..uzmite i CP3 eto slobodan je pa se igrajte ebo vas ...cuj nerviraju ih njihovi PG...pa ne mozes imati svakog all star igraca oni su sasvim solidni ebiga

Chalmers i Cole su dobar par playeva. Ne znam sta bi vise od toga. Chalmers moze odigrat odlicno sto je i potvrdio u PO i ovom finalu, a Cole je dobar back-up.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa dobro, tebi uz rosea, denga, boozera i noaha fali jos par superstarova da bi bullsi mogli ici u borbu za naslov prvakaSaltCityAttack je napisao/la:PA DAJ VAM SVE EBOTE..uzmite i CP3 eto slobodan je pa se igrajte ebo vas ...cuj nerviraju ih njihovi PG...pa ne mozes imati svakog all star igraca oni su sasvim solidni ebiga

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nama treba jedan super star neko ko o pravi prevagu kad je to potrebno ebiga ..eto ja bi volio sad CP3 da je tu da Rose bude SG
.. eiga posto smo na drugim pozicijama dobro stojeci to bi nam mozda i najbolje bilo
..ali ebiga vidim da ste nezadovoljni sto nemate centra i PG
Zato ja i govorim da je onaj Miami iz 2006 godine bolji od ovog , jer su imali sve..imali 3 PG ne zna se ko je bolji
... imali dva centra , imali odlicne sutre i zato je bolji od ovog Miamia jer su bili kompletni na svim pozicijama 

Zato ja i govorim da je onaj Miami iz 2006 godine bolji od ovog , jer su imali sve..imali 3 PG ne zna se ko je bolji

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
meni su chalmers i cole solidni za pg, slazem se da nisu konstantni i to svi vide ali su opet sasvim dovoljni, jedina poznata boljka heata je startni centar i nista vise, bosh ne moze ma koliko se trudio, jednostavno premekan je on da bi bio centar 

- adriano_leite
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme doslo, Bosh haman ne moze ni kao PF. Totalno se lik izgubio. Gledam ga od dolaska u ligu, jako drag mi igrac bio, ali vise nije ni sjena onoga sto je nekada bio. Sada mi se cini kao prosjek, pa cak i da je preplacen.LenBias je napisao/la:meni su chalmers i cole solidni za pg, slazem se da nisu konstantni i to svi vide ali su opet sasvim dovoljni, jedina poznata boljka heata je startni centar i nista vise, bosh ne moze ma koliko se trudio, jednostavno premekan je on da bi bio centar
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Bosh je najbolji igrač Heata u ovom finalu,nije on kriv što mu je Haslem ispomoć u reketu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
slazem se, zato se i nadam da ce biti neki trade za iducu sezonu gdje ce on otici, dok se nesto dobro moze uzeti za njega, mislim da se jos moze naci ekipa koji ce mu dati sansu i gdje moze biti mozda i prva zvijezda timaadriano_leite je napisao/la:Kakvo je vrijeme doslo, Bosh haman ne moze ni kao PF. Totalno se lik izgubio. Gledam ga od dolaska u ligu, jako drag mi igrac bio, ali vise nije ni sjena onoga sto je nekada bio. Sada mi se cini kao prosjek, pa cak i da je preplacen.LenBias je napisao/la:meni su chalmers i cole solidni za pg, slazem se da nisu konstantni i to svi vide ali su opet sasvim dovoljni, jedina poznata boljka heata je startni centar i nista vise, bosh ne moze ma koliko se trudio, jednostavno premekan je on da bi bio centar

@LBJ MVP
ne kenjaj molim te

Wade ne igra odbranu,zato je ovako efikasan u napadu,LeBron ne može ništa Kawhiu,Greenu i Diawu,jedino Bosh radi na obje strane parketa i to odlično.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nema potrebe da to pokusavam negirati, sam znas da nije istina
Vjerovatno je Bosh kriv za trice Greena iako stalno zatvara pick igru Spursa,ali nekim čudom igrači koje bi Wade trebao čuvati ostaju sami na tricama.
Od velike trojke Bosh je najbolje prihvatio svoju ulogu trećeg igrača.Podigao je odbranu od dolaska u jer to treba ekipi,u napadu u ovoj seriji ne dobija dovoljno lopti iako ima najjače oružje za odbranu Spursa.
Od velike trojke Bosh je najbolje prihvatio svoju ulogu trećeg igrača.Podigao je odbranu od dolaska u jer to treba ekipi,u napadu u ovoj seriji ne dobija dovoljno lopti iako ima najjače oružje za odbranu Spursa.
nije on imao sta prihvatati, bas je mogao biti nesto drugo i vise od treceg igraca? pa za njega su i james i wade doktorirali kosarku, dobijao je lopte pa otvori uzasnom serijom ili pocne sutati trice ko kreten, daleko je njegova igra od najbolje u timu heata ali hajde, neka ostane na tome da svako ima svoje misljenje
LeBron James is averaging 31.5 ppg in games in which his team faced playoff elimination, the highest such average for any player in NBA history (min: 5 games)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.