HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Vedran Kantar novi igrac Zrinjskog 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
pola igrača iz Borca će izgleda završiti u zrinjskom i veležu.. 

-
- Kontakt:
Ratko Dujković i Vedran Kantar su danas potpisali ugovore! Zbod nekih administratvnih problema Aničić nije mogao naputiti zemlju tako da se i on očekuje na razgovoru ali ne nužno! Očekuje se i dolazak usoro Basare i jednog štopera!
Popović i Simeunović vjerovatno nečemo gledati u europsikm utakmicima ali u prvenstvenim sigurno da jetr prema nekim informacijam imaju ugovore do kraja 7 mjeseca i navodno da je to razlog što nemogu dobiti papire.
Popović i Simeunović vjerovatno nečemo gledati u europsikm utakmicima ali u prvenstvenim sigurno da jetr prema nekim informacijam imaju ugovore do kraja 7 mjeseca i navodno da je to razlog što nemogu dobiti papire.
Ti rece i da je Avdukic potpisao? Lagis malkiceZrinjskiMostar je napisao/la:Ratko Dujković i Vedran Kantar su danas potpisali ugovore! Zbod nekih administratvnih problema Aničić nije mogao naputiti zemlju tako da se i on očekuje na razgovoru ali ne nužno! Očekuje se i dolazak usoro Basare i jednog štopera!

-
- Kontakt:
Avdukić je pristao na uvjete koje je dobio od Zrinjskog ali upravi Borca je bio prioritet i odlučili su da ga ostave !ZrinjskiMostar je napisao/la:sfpborac je napisao/la:Ti rece i da je Avdukic potpisao? Lagis malkiceZrinjskiMostar je napisao/la:Ratko Dujković i Vedran Kantar su danas potpisali ugovore! Zbod nekih administratvnih problema Aničić nije mogao naputiti zemlju tako da se i on očekuje na razgovoru ali ne nužno! Očekuje se i dolazak usoro Basare i jednog štopera!
Nađi gdje sam to napisao majmune! Ako sam i stavio stavio sam kako sam "upravo saznao" ne zvanično !
Lijep posao vezano za Kantara
Jos kad bi Basara nekako dosao

Jos kad bi Basara nekako dosao

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
uhh sad smo beton po lijevoj strani... Pero i Kantar...
spominje se i Basara, ali gdje onda sa Simeunovićem ?
još kad bi Torlak došao

još kad bi Torlak došao

#SuningOUT
@zrinjski mostar...zapitaj se malo o cemu pises...inace, kad vec spominjes majmuna, obrati se mami.
-
- Kontakt:
Mislim da je naša uprava u Travniku i da se pregova za njih dvojicu, ne znam šta će biti!Jericho je napisao/la:uhh sad smo beton po lijevoj strani... Pero i Kantar...![]()
još kad bi Torlak došao
Kakav bola Simeunovic nije on za udarnog sastava, puno zuji, malo meda daje. Basaru cekaju do 30.6. navodno.Jericho je napisao/la:uhh sad smo beton po lijevoj strani... Pero i Kantar...![]()
još kad bi Torlak došao
___________Dujković____________
Brković__Torlak?__M.Aničić__Stojkić
_________Savić___Arežina_______
Basara?_______Đurić_______Kantar
____________I.Aničić____________
iako se nadam da ćemo prodati negdje Maru
Arežinu bih ostavio, a ako bude kakva "dobra" ponuda onda Vučina umjesto njega...
iako se nadam da ćemo prodati negdje Maru

Arežinu bih ostavio, a ako bude kakva "dobra" ponuda onda Vučina umjesto njega...
#SuningOUT
Dobra nam je postava, cak 3 Hrvata u njoj, a samo 6 Srba!Jericho je napisao/la:___________Dujković____________
iako se nadam da ćemo prodati negdje Maru![]()
zrinjke je napisao/la:Dobra nam je postava, cak 3 Hrvata u njoj, a samo 6 Srba!Jericho je napisao/la:___________Dujković____________

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma cisto sumnjam da cemo i basaru dovest al dobro opet treba sacekat i vidjet sta ce biti..a arezinu 95% necemo gledat ovo ljeto u mostaru..samo zna li se sta je s milicevicem ide li on igdje ili?
najjvjerovatnije Njemacka, cuo sam da dogovaraju uvjete njegove samo u tom klubu..sve ce se uskoro znati..bagrcavi je napisao/la:Gdje će Arežina zna li se ?
Lillard je napisao/la:zrinjke je napisao/la:Dobra nam je postava, cak 3 Hrvata u njoj, a samo 6 Srba!Jericho je napisao/la:___________Dujković____________
Sta je to Radeljić vam odjednom ne valja u kombinaciji?

Ma radeljic ce igrati sto posto, mislim da ce Anicic otici, doslo je mozda do obostranog zasicenja.
Lijepo, lijepo.Drago mi je zbog njega.felix54 je napisao/la:najjvjerovatnije Njemacka, cuo sam da dogovaraju uvjete njegove samo u tom klubu..sve ce se uskoro znati..bagrcavi je napisao/la:Gdje će Arežina zna li se ?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Arežin fransfer je realan ali zainteresirani klub mora platiti oštetu i bez mogucnosti probanja! Konačno se pravo radi i po pitanju prodaje svaka čast na novoj upravi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.