U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Meni je glupo da Zrinjski nema predstavnika u U19 reprezentaciji, nisu sad extra dobra ekipa, ali dobri su, 4. u BiH, imaju napadaca koji je dao 24 gola u prvenstvu, Ildar Klarić 1995. godiste, nijednom nije dobio poziv ni u U18 ni u U19, imaju i bivseg standardnog kadetskog reprezentativca Romana Vlahu, 1994. godiste, koji je bio na dosta skupljanja za U19 i dobio poziv za kvalifikacije prvi krug, i morao otkazati zbog ozljede loze, i kasnije nije pozivan vise, ne kazem da je za udarnog sastava, ali ima mjesta u kadru, 13 golova je postigao ove sezone kao krilni igrac, prosle takodjer 1. strijelac juniora kao krilni igrac, prikljucen prvom timu sada, ne zna se ostaje li jos ili ide na posudbu.
Klarićevi golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/ildar-kl ... 52964.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlahini golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false; + sto je imao puno asistencija
http://www.transfermarkt.de/de/romano-v ... 66754.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bar jedan od njih treba biti u kadru, ali eto, dok se zadovolje svaciji apetiti, ne mogu svi doci na red. Pola Sirokog mora biti, momak iz Zelje Bajic, najbolji strijelac 2 godine zaredom, tek docekao sansu da na pisane MI ode kao zamjena, smijesno.
Klarićevi golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/ildar-kl ... 52964.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlahini golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false; + sto je imao puno asistencija
http://www.transfermarkt.de/de/romano-v ... 66754.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bar jedan od njih treba biti u kadru, ali eto, dok se zadovolje svaciji apetiti, ne mogu svi doci na red. Pola Sirokog mora biti, momak iz Zelje Bajic, najbolji strijelac 2 godine zaredom, tek docekao sansu da na pisane MI ode kao zamjena, smijesno.
bio je i onaj Mirnes Šišić.avlami97 je napisao/la:Kako se nacionalno izjašnjavao ne znam, ali znam da je islamske vjeroispovijesti.Eborg je napisao/la:Sanibal Orahovac, samo je on Crnogorac.Svojevremeno ga Avazov Sport gurao u reprezentaciju BiH.

it's football day
Ma nije bilo puno ni prije rata. Refik Šabanadžović, Husref Musemić, Sulejman Halilović i Sejo Sušić. Možda sam zaboravio jednog ili dvojicu, ali to je to.Cartman je napisao/la:Je li bio ijedan Bosnjak u Zvezdi nakon rata? Ne mogu se sjetit da jeste...Adi_Zepce je napisao/la:Jel ovo onaj mladi reprezentativac i clan Celika,Anid Travančić na probi u Zvezdi?![]()
http://www.****/s294168/Sport/Fudba ... _Anid.html
Elvir Bolic covjece!levat je napisao/la:Ma nije bilo puno ni prije rata. Refik Šabanadžović, Husref Musemić, Sulejman Halilović i Sejo Sušić. Možda sam zaboravio jednog ili dvojicu, ali to je to.Cartman je napisao/la:Je li bio ijedan Bosnjak u Zvezdi nakon rata? Ne mogu se sjetit da jeste...Adi_Zepce je napisao/la:Jel ovo onaj mladi reprezentativac i clan Celika,Anid Travančić na probi u Zvezdi?![]()
http://www.****/s294168/Sport/Fudba ... _Anid.html

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
[
Elvir Bolic covjece!
[/quote]
Kako smo sad kaznili Spance [youtube][/youtube]
Elvir Bolic covjece!

Kako smo sad kaznili Spance [youtube][/youtube]
Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
eto vam karacica (takodjer i stojnic)
-----
Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Reprezentacija tacka baGenghis je napisao/la:Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
Hvala 

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misli se na Velimira (ne Vladimira) Stojnića zvanog Baja koji je specijalizir'o kukanje na suđenje radeći u Borcu i Rudaru. Patentirao je čuvenu rečenicu "Ne volim govoriti o suđenju, ali..." koju koriste razni domaći nazovi stručnjaci kada žele izbjeći odgovornost za loše rezultate. Otprilike, to bi bio trenerski pandan za navijačku krilaticu "kupio/prod'o/namjestio Amar",
Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
ja se sjecam kad je mladu repku cinilo 90 % igraca iz zelje i sarajeva , pa uspjeh bio kad otkines bod mladoj repki skotske , a kad se izbor prosirio na cijelu bih i igrace iz ostali klubova , eto i samo vidite gdje se nalazimozrinjke je napisao/la:Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica

ma nama je većina igrača (babini sinovi) iz mlađih selekcija truba, selektori truba, pa kako da napravimo nešto .. nije to samo Široki, ovaj onaj, ima ih u svim klubovima, ha ya .. hvala Bogu kad su organizovali ove kampove po evropi, makar će tu biti onih koji vrijede nešto, a ovako ne bi nikad dobili poziv .. samo da i tu ne bude, para vrti gdje burgija neće
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
dobra je stvar ovi uspjesi sa U21 i A jer ce nasi igraci sada biti vise praćeniji i imaće mogucnost da ostvare bolje angazmane i bolje uslove za rad,znam da mnogi govore ne treba rano prodavat igrace dok ne sazriju jer smo svjedoci dosta igraca koji su otisli kao ekstra igraci iz nase premier lige i vratili se nakon nekih 2-3 sezone,ali kazem opet bolje je kad ima bolje uslove za rad i Dzeko nikad ne bi bio Dzeko da nije otisao u Cesku..naprimjer zadnja vijest da je Anid Travancic na probi u C.Zvezdi je odlicna,vjerovatno i JAsmin Mesanovic da ce ici negdje i ostali mladi igraci sigurno imaju dobre odskocne daske kroz U21 dok prije to nije bio slucaj..
-
- Kontakt:
ko je pratio nase mlade repke malo duze taj zna da je stojnic jedan od najboljih selektora kadeta BiH od kad imamo kadetsku repku...al nevazno samo vi blatite a pojma nemate!
- legenda reala
- Kontakt:
baš sam ovo i ja htio da napišem, čovjek je imao sa onim starim savezom odlične rezultate i većina današnjih U19 i U21 je prošla kroz njegove rukeedinjo-bih je napisao/la:ko je pratio nase mlade repke malo duze taj zna da je stojnic jedan od najboljih selektora kadeta BiH od kad imamo kadetsku repku...al nevazno samo vi blatite a pojma nemate!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sjecam se, tada sam ja poceo pratit mlade repke kada je stojniceva ekipa pobjedila u17 holandije, dino fazlic dao gol, iz slobodnog udarca ako se nevaram. tad je jos igrao u bremenu. nazalost tad nismo uspjeli dobit norvesku i madjarsku ja mislim, to je tad bila ogromna prilika da prodjemo na evropsko prvenstvo
- legenda reala
- Kontakt:
Jes jbt 10 maraka bila kvota na naše protiv Holanđanadino-92 je napisao/la:sjecam se, tada sam ja poceo pratit mlade repke kada je stojniceva ekipa pobjedila u17 holandije, dino fazlic dao gol, iz slobodnog udarca ako se nevaram. tad je jos igrao u bremenu. nazalost tad nismo uspjeli dobit norvesku i madjarsku ja mislim, to je tad bila ogromna prilika da prodjemo na evropsko prvenstvo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel netko nasao koja TV prenosi sutra BiH-Maroko, ako i jedna prenosi?
vidim hr ovaj SPTV će prenositi Turska-Albanija
vidim hr ovaj SPTV će prenositi Turska-Albanija
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.