Da li isplatiti ili sacekati ove dvije male kvote pitanje je sad.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Isplatiti svakako.Head je napisao/la:
Da li isplatiti ili sacekati ove dvije male kvote pitanje je sad.![]()
I ja sam igrao keca protiv Lime, domaćinu ovi dolovno puštali da daju gol, a ovi nikako. Ako si gledao tekmu, vidio si da svi žele gol domaćina, a ovi promašili sve živoWilly je napisao/la:Haha, gledam neke Peruance, prepisao od dawuda. 78. minut 0:0, oba kluba imaju crveni karton. I svira sudija penal za goste, a golman nije taknuo centarfora. Daju gosti gol iz penala, kad ponavlja sudija penal, dvojica ušla u 16 prije udarca. I ponovljeni penal golman odbrani.Ima još 10 minuta nade, ali ne vjerujem u keca.
Zao mi je @wiliy i ja sam pao na njima, zadnjih nekoliko njihovih duela sve islo u korist domacina.insider je napisao/la:I ja sam igrao keca protiv Lime, domaćinu ovi dolovno puštali da daju gol, a ovi nikako. Ako si gledao tekmu, vidio si da svi žele gol domaćina, a ovi promašili sve živoWilly je napisao/la:Haha, gledam neke Peruance, prepisao od dawuda. 78. minut 0:0, oba kluba imaju crveni karton. I svira sudija penal za goste, a golman nije taknuo centarfora. Daju gosti gol iz penala, kad ponavlja sudija penal, dvojica ušla u 16 prije udarca. I ponovljeni penal golman odbrani.Ima još 10 minuta nade, ali ne vjerujem u keca.
peruanska liga je oduvijek bila domaćinska i uglavnom se igra tri za tri.
Sve je u redu drug, jako loš izbor, možda bi taj par svakako igrao.dawud je napisao/la:Zao mi je @wiliy i ja sam pao na njima, zadnjih nekoliko njihovih duela sve islo u korist domacina.insider je napisao/la:I ja sam igrao keca protiv Lime, domaćinu ovi dolovno puštali da daju gol, a ovi nikako. Ako si gledao tekmu, vidio si da svi žele gol domaćina, a ovi promašili sve živoWilly je napisao/la:Haha, gledam neke Peruance, prepisao od dawuda. 78. minut 0:0, oba kluba imaju crveni karton. I svira sudija penal za goste, a golman nije taknuo centarfora. Daju gosti gol iz penala, kad ponavlja sudija penal, dvojica ušla u 16 prije udarca. I ponovljeni penal golman odbrani.Ima još 10 minuta nade, ali ne vjerujem u keca.
peruanska liga je oduvijek bila domaćinska i uglavnom se igra tri za tri.
DobarEmirSioux89 je napisao/la:'ajde Bogdanoviću!
Kakav meč! auuEmirSioux89 je napisao/la:'ajde Stebee!
Brate, koliko još parova čekaš?EmirSioux89 je napisao/la:Kakav meč! auuEmirSioux89 je napisao/la:'ajde Stebee!
Smiješi se porast na računu.EmirSioux89 je napisao/la:Još Marchenko i Sela 6 parova sam pogodio od Wimbldona
Nadam seWilly je napisao/la:Smiješi se porast na računu.EmirSioux89 je napisao/la:Još Marchenko i Sela 6 parova sam pogodio od Wimbldona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.