Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 dec 2008, 13:29

Ljudi nama vjerovatno u zadnjem kolu protiv Španije nece trebat pobjeda, samo ako uzmemo 4 boda Belgiji, pobijedimo one levate Estoniju i Armeniju u gostima,i naravno Tursku. Uvijek nam se poklope rezultati,UVIJEK!!! Samo sto mi pametani kiksamo kod kuce i onda neka luda pobjeda u gostima otvori nam vrata prvenstva,pocnemo pobjeđivat,i rezultati se poklope, al nas kostaju ta 2-3 boda sto ih prospemo kod kuce (k'o protiv Litvanije)
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 03 dec 2008, 14:47

Tarik14 je napisao/la:Treba se uzeti u odzir da je Belgija jedva savladala Estoniju 3-2 i mi ih poslje toga dobili 7-0. Sta ja znam, nekad Belgija odigra dobro a nekad zaista slabo. :|
A da nije mozda Estonija bas protiv nas odigrala slabo??!!!! Oni su makar uspjeli izvuci nesto, sto mi nismo..a to je Remis protiv Turaka :)

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 03 dec 2008, 14:51

CheGuevara je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Treba se uzeti u odzir da je Belgija jedva savladala Estoniju 3-2 i mi ih poslje toga dobili 7-0. Sta ja znam, nekad Belgija odigra dobro a nekad zaista slabo. :|
A da nije mozda Estonija bas protiv nas odigrala slabo??!!!! Oni su makar uspjeli izvuci nesto, sto mi nismo..a to je Remis protiv Turaka :)
Belgija je sada kao i mi u proslim kvalifikacijama,protiv favorita odigramo dobro,izvucemo dobar rezultat,a protiv ovih slabijih ekipa uvjek smo gubili bodove. Ako uzmemo u obzir da je Bosna ipak "slabija"ekipa u odnosu na tursku i spaniju....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 dec 2008, 15:34

obe dobiva BiH...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 03 dec 2008, 15:36

Kevin je napisao/la:obe dobiva BiH...
I ja sam uvjeren u to.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 dec 2008, 16:13

Pustite sad Spaniju, Tursku i ostale.Bice tesko u pet dana odigrati dva puta dobro protiv istog protivnika.Taktika se mjenja pa me bas interesuje kako ce Ciro reagovati.Mislim da je veoma vazno pobjediti prvu utakmicu u Briselu za nase samopouzdanje a npr nakon remija bi imali imperativ pobjede pa bi se to moglo obiti o glavu sto rece Lovac sjetite se Danske.Nadam se samo da Ciro na greskama uci i da ce krenuti ofenzivno u Belgiji,jer tako je trebao protiv oslabljene Turske krenuti.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 dec 2008, 20:26

2 tekme 6 bodova, to je realno po igrackoj kvalitetu, ako se budemo bojali belgije onda nemam nista traziti protiv turaka i spanjolaca :mrgreen:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 03 dec 2008, 23:32

Rz88 je napisao/la:2 tekme 6 bodova, to je realno po igrackoj kvalitetu, ako se budemo bojali belgije onda nemam nista traziti protiv turaka i spanjolaca :mrgreen:
POTPIS.........i ne recite da mozemo na svjetsko ako ne pobjedimo obe.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 dec 2008, 23:42

CheGuevara je napisao/la:
Estonija je odigrala 0-0 KOD KUCE (a mi u gostima) protiv C seleckije Turske (a mi protiv B tim Turske). :|

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 04 dec 2008, 00:12

ma pusti te kalkulacije...samo siguran sam u to da je belgija promjenljiva rep..evo primjer da su puno losiji kad igraju s ovim manjim rep a protiv ovih jacih sto su do sada igrali turska,spanija mora se priznat da su ih nadigrali...ali protiv luksemburga u zadnjoj utakmici su ponovo zakazali....tako da moram bit spremni na ve ove varijante..daj boze da budu s nama igrali kao protiv luksemburga..pozzzz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 dec 2008, 00:43

opet kazem po formi po svacemu smo bolji tim od njih, koga ja od njih znam je wesly sonck glavni im napadac lol jel iko cuo za njega da zabija sjecam se ja kad je igrao u ajaxu pa presao u gladbach, propa itd, drugog mpenza emil on nas je unistio onda ali sada trazi klub nakon man city, dalje imaju cudo odbranu, van buyten bayern, vincent kompany man city, na desnom beku igra antonny van der borre, ne vidim problem imaju oni dosta jacu odbranu od nas ali mi imamo napad koji moze po svakoj tekmi zabiti 2 i vise golova ....idemo ih zgaziti aBd :mrgreen: , i jos malo detalja imali su jednog od najboljih mladih golmana svijeta silvio proto sada brani u germinalu mislim dobar jest ali hasagic je ubica golaman kamikaza koji smije da dribla, Kevin Mirallas sonckov nasljednik ali po igri vec bolji od njega, vezni red Timmy Simons znamo ga iz lige prvaka i njegovog psv solidan i to je to , i evo momka koji je najbolji igrac belgije trenutno Axel Witsel 1989 godiste igrac standarda njihov najbolji strijelac sa 19 god vec 7 nasupa i 1 gol za belgiu, samo da napomenem da ga traze man ud, chelsea, city, ali najvjerovatnije wenger i arsenal ga kupe,alu sagledajuci sve, dosta smo bolja repka,jedino me brine odbrana i kako cemo poceti tekmu ne kao protiv turske povesti pa bunker vec napadati i igrat za gol vise....

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 04 dec 2008, 00:58

zaboravio si jos spomenut ovog Felainia iz evertona....i on je super...bogami kad ovo vidis super ekipa ...ali zato treba svaka ekipa imat i dobrog trenera...a mi trenntno imamo sigurno dobrog sefa i super atmosfer u svlacionici kako je on dosao...pozzzz

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 dec 2008, 03:42

Bice sigurno mnogo golova u Briselu. Bice 2-2.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 09:36

Dobro et, dosta smo se nagadzali koliko smo dobri a koliko su belgijanci losi i kako mi MORAMO pobjediti i tamo i vamo..hvala bogu pa ima i drugih misljenja pa mozda cak i realnijih :) Niko sretni od mene da pobjedimo tamo i vamo, ali neradi se o Estoniji i Jermeniji, nego ipak o Belgiji! ;)

sad treba cekati taj mart i pustiti sve nek ide svojim tokom do tad! nek nam je bog na pomoci!! vozdra!

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 04 dec 2008, 10:44

Kad bih gledao onako iz aviona, Belgija ima na svokoj poziciji odlićne igrače ali ja mislim da su im najslabije karike krila :? Nemaju niit jednog dobrog igrača na krilima i mislim da će to biti naša šansa ;) Jer kad im krila nisu velika prijetnja onda Džemo (desni) i Radelijić(lijevi bekovi) ,eventualno Papac, bi mogli odigrat ključne uloge :)
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 11:06

*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Kad bih gledao onako iz aviona, Belgija ima na svokoj poziciji odlićne igrače ali ja mislim da su im najslabije karike krila :? Nemaju niit jednog dobrog igrača na krilima i mislim da će to biti naša šansa ;) Jer kad im krila nisu velika prijetnja onda Džemo (desni) i Radelijić(lijevi bekovi) ,eventualno Papac, bi mogli odigrat ključne uloge :)
Nedo bog da nam Berberovic i Radeljic budu kljucni igraci..onda nam se pise poraz vec sada!

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 04 dec 2008, 12:46

Haha jaro nama je Džemo jedan od najkjučnih igrača jer nemamo nikog osim njega :D
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 13:45

*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Haha jaro nama je Džemo jedan od najkjučnih igrača jer nemamo nikog osim njega :D
Pa kako ce mo i imati kad Ciro non stop zove neke invalide :mrgreen: ali bice ako bog da, pa onda dzemo neka seta na rezervnoj klupi a ne na igralistu...

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 04 dec 2008, 14:13

Posto Ciro toliko postuje Dodika, nemojte se cudit ako ga zovne da bude pomocni selektor. :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 04 dec 2008, 14:21

DinceManijak je napisao/la:Posto Ciro toliko postuje Dodika, nemojte se cudit ako ga zovne da bude pomocni selektor. :mrgreen:
Ciro postuje covjeka koji mrzi bosnu a zivi u njoj..**** mu on zenu :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.