Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 17 jun 2013, 01:04

Dobar je Skaljic igrac, samo steta sto se moralo na cudan nacin zavrsiti. Ali mu zelim sve najbolje za nastavak u Zelji(ako tamo vec odluci se da ide).

Sad se sjetio da bi on bio tamam da popuni tu rupu u odbrani FK Sarajeva koju je ostavijo Torlak. Nije da navijam ni za jedne ni za druge, ali FKS:u bi mozda vise trebao Skaljic zbog odlazka Torlaka, ako nisu vec nasli drugog igraca da razmijeni Torlaka.

Nego ima li ikakvih transfera jos oko Olimpica? Slucajno sam ovo vidio neki dan:
http://www.sportin.ba/bh-nogomet/ostalo ... -i-hajduka
Mladen Ikic, 19 godina, iz Partizana moze da dodje.
I jos sam citao da su htjeli Admira Rascica da dovedu, dok Adi Mehremic izgleda da ce mozda ici negdje ili biti posudjen, a Mustafa Mujezinovic se vraca iz Bosna Visoko.
Ima i Senad Comor iz U19 Olimpica, vrlo talentovan mladi srednji vezni igrac, dobro bi bilo uvesti ga u ekipu sto ranije da moze malo iskustva da uhvati.

KOREKCIJA:
Nije "Comor" nego "Corovic".
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 17 jun 2013, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 17 jun 2013, 14:19

Ko je Senad Ćomor? Ja nikad nisam čuo za njega. Daj nam koji podatak više.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 jun 2013, 14:31

open je napisao/la:Ko je Senad Ćomor? Ja nikad nisam čuo za njega. Daj nam koji podatak više.
Uh pardon, ne Comor, nego Corovic.
Igra u U19 Olimpica, ima 18 godina.
Rodjen 25og Aprila 1995 u Sarajevo.
Visok 190 cm igra centar vezni, mogao bi komotno postati interes Borusije poput Duljevica.

[youtube][/youtube]

Pogledajte! :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 17 jun 2013, 14:35

Za njega sam čuo, ali treba se tek pokazati. Nemojmo se zalijetati sa velikim riječima.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 jun 2013, 15:21

U pravu si. =)
Dobro je sto su imali ona dva turnira na Otoci, moze biti da pronadju mladih igraca koji bi mogli postati veci talenti kasnije.

Zna li iko ako se moze gledati utakmicu protiv Dragovoljca iz Hrvatske? Ili makar rezultate negdje naci kad bude utakmica u toku ili kad prodje?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 17 jun 2013, 16:55

ima li vijesti oko Duljevića i onog zadnjeg veznog zabroavio sam mu ime...što je proglašen najboljim strancem...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 jun 2013, 21:13

BILAKRV1950 je napisao/la:ima li vijesti oko Duljevića i onog zadnjeg veznog zabroavio sam mu ime...što je proglašen najboljim strancem...
Milos Vidovic?
Ukoliko ja znam, treba mu ugovor da istekne sad 30og Juna, ali su mu valjda produzili. Nisam nasao vijesti da ide igdje, sve je sretno i hajirli haha.

A Duljevic rece u zadnji intervju s njim da za sada igra za Olimpic i radi svoje tu a ponude ce doci, zvucilo je kao da je spreman da ide vani. A i nebi me cudilo da ode sutra, on je ipak odlican.
Jedva cekam da vidim sta ce biti sa Torlakom i Jusufbasicem iz GOSKa, kontam da nije Olimpic njih kontaktirao u zadnije vrijeme.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 18 jun 2013, 15:49

Ko vam je onaj Ekrem Jevrić neki novi predsjednik? Neki Hadžanović ili tako nekako. Kažu igrači da zove sve i svakoga da dođe u OlimpiC a ne zna dvije sastaviti.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2013, 23:41

Karić otišao.Biće još odlazaka.Kada se zna da su tri napadača postigli 13 golova ne bi bilo šteta da odu sva tri.Koji je to novi predsjednik?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 jun 2013, 00:31

Mancini je napisao/la:Karić otišao.Biće još odlazaka.Kada se zna da su tri napadača postigli 13 golova ne bi bilo šteta da odu sva tri.Koji je to novi predsjednik?
Novi predsjednik je pozitivan lik .

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 19 jun 2013, 02:15

šta je to sa Gracićem ?

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 19 jun 2013, 14:03

Šareno je sve ovo što se događa, ali nadati se da će stvar ići u pozitivnom smjeru. Valjda znaju šta rade.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 19 jun 2013, 15:34

mogao bi olimpik, izgleda, silaznom putanjom, i to ne lagano, nego strmoglavo....

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 jun 2013, 16:09

jasta je napisao/la:mogao bi olimpik, izgleda, silaznom putanjom, i to ne lagano, nego strmoglavo....
Ma rekao sam ja ovima tu. Puklo ljudi. Mole ko će otići jer su dužni i bogu i narodu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2013, 16:25

irh je napisao/la:
jasta je napisao/la:mogao bi olimpik, izgleda, silaznom putanjom, i to ne lagano, nego strmoglavo....
Ma rekao sam ja ovima tu. Puklo ljudi. Mole ko će otići jer su dužni i bogu i narodu.
Možeš li ti i jednu dobru informaciju ovdje objaviti,samo jednu ako ikako možeš?A ne samo loše,negativne,Ekrem Jevrić i slično.Obraduj nas jednom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 jun 2013, 16:29

irh je napisao/la:
PRVOKATORU-gledaj svoju avliju I nemoj brinut za OLIMPIC.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 jun 2013, 16:29

Mancini je napisao/la:
irh je napisao/la:
Možeš li ti i jednu dobru informaciju ovdje objaviti,samo jednu ako ikako možeš?A ne samo loše,negativne,Ekrem Jevrić i slično.Obraduj nas jednom.
Oprosti ako te vrijeđa ovo što nekada napišem. Samo ja govorim istinu vjeruj mi. Ali neću više ako je problem

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2013, 16:36

Ma rekao sam ja ovima tu. Puklo ljudi. Mole ko će otići jer su dužni i bogu i narodu.[/quote]
Možeš li ti i jednu dobru informaciju ovdje objaviti,samo jednu ako ikako možeš?A ne samo loše,negativne,Ekrem Jevrić i slično.Obraduj nas jednom.[/quote]

Oprosti ako te vrijeđa ovo što nekada napišem. Samo ja govorim istinu vjeruj mi. Ali neću više ako je problem[/quote]
Piši ti koliko hoćeš ali nemoj samo loše stvari pisati,razumiješ?Ne sjećam se kada si nešto dobro napisao pa onda sumnjam u tvoje dobre namjere.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 19 jun 2013, 16:49

Sezona jos nije ni pocela, a sezona mahale izgleda jeste.
Idu da igraju protiv Hrvatskog Dragovoljca, imali turnire na Otoci za mladice - pa da se totalno propada sada nebi se makli iz mjesta, nista nebi ni uradili. Spremaju se za sezonu novu, ide se dalje, rade promijene kao i svaki drugi klub da probaju poboljisati se. Kad pocne sezona onda ce mo da vidimo sta se desava.
Za sada manite se suplje price, znate i sami u kolikim su belajima skoro svi klubovi nase lige kad nam ide deveta ekipa u Evropi umjesto jednu od onih mnogih ekipa ispred nje, pa i oni se iscupaju nekako iz godine u godini.

Ako ista znaci da su i dalje tu vecina igraca koji su bili u proteklih sest mjeseci, dok u FK Sarajevo, Zvijezda Gradacac, Slavija, GOSK Gabela imaju po naj manje 4 igraca ako ne vise da idu, a ne dolazi dovoljno igraca da izjednace taj gubitak sto se tice brojeva, sta znaci za FK Sarajevo izgubiti igrace poput Sedina Torlaka i Emira Hadzica kojih su htjeli zadrzati, a Horde Zla nebi ni pomislili da tonu poprijeko sada.
Olimpic je zadrzao junaka Muharemovica, Duljevic je i dalje tu(da im sve ide u pakao, sto bi on uopce ostao a ne otisao sad odma dok idu neki nevazni igraci poput Karica i Mehremica?), vraca im se Subasic sljedece godine ako ga niko ne kupi, Vidovic je tu, Misic i Markic su tu, Regoje i Basic. Nemamo se sta jaditi i zaliti za sada, a ova prognoza da ce Olimpic ispasti ce te vidjeti da cak i prije 4 godina kad su tek usli u Premijer Ligu, i onda je narod po forumima izvodio i govorio da ce Olimpic ispasti kao sto je Gradina ove godine, i jos gore stvari su govorili.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 jun 2013, 17:09

Mokroguz je napisao/la:Sezona jos nije ni pocela, a sezona mahale izgleda jeste.
Idu da igraju protiv Hrvatskog Dragovoljca, imali turnire na Otoci za mladice - pa da se totalno propada sada nebi se makli iz mjesta, nista nebi ni uradili. Spremaju se za sezonu novu, ide se dalje, rade promijene kao i svaki drugi klub da probaju poboljisati se. Kad pocne sezona onda ce mo da vidimo sta se desava.
Za sada manite se suplje price, znate i sami u kolikim su belajima skoro svi klubovi nase lige kad nam ide deveta ekipa u Evropi umjesto jednu od onih mnogih ekipa ispred nje, pa i oni se iscupaju nekako iz godine u godini.

Ako ista znaci da su i dalje tu vecina igraca koji su bili u proteklih sest mjeseci, dok u FK Sarajevo, Zvijezda Gradacac, Slavija, GOSK Gabela imaju po naj manje 4 igraca ako ne vise da idu, a ne dolazi dovoljno igraca da izjednace taj gubitak sto se tice brojeva, sta znaci za FK Sarajevo izgubiti igrace poput Sedina Torlaka i Emira Hadzica kojih su htjeli zadrzati, a Horde Zla nebi ni pomislili da tonu poprijeko sada.
Olimpic je zadrzao junaka Muharemovica, Duljevic je i dalje tu(da im sve ide u pakao, sto bi on uopce ostao a ne otisao sad odma dok idu neki nevazni igraci poput Karica i Mehremica?), vraca im se Subasic sljedece godine ako ga niko ne kupi, Vidovic je tu, Misic i Markic su tu, Regoje i Basic. Nemamo se sta jaditi i zaliti za sada, a ova prognoza da ce Olimpic ispasti ce te vidjeti da cak i prije 4 godina kad su tek usli u Premijer Ligu, i onda je narod po forumima izvodio i govorio da ce Olimpic ispasti kao sto je Gradina ove godine, i jos gore stvari su govorili.
Odlično napisano. ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.