FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 15 jun 2013, 23:01

Johny je napisao/la: Mislim da nema nista od toga.

Pep nece stvarati Barcelonu u Bayernu.Nema potrebu a nema ni mogucnost za tim.

Zasto kvariti ucinak Javija a da nemas adekvatan razlog i potrebu za tim ?
Javi jeste ultra polivalentan ali se zna koja je njegova primarna pozicija i gdje je najucinkovitiji.

Zaista steta za Badstubera koji je mnogo obecavao.Povrede su ga stornirale i njegova afirmacija je pod upitnikom.
;)
Objasnio.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2013, 13:13

http://www.transfermarkt.de/de/heynckes ... 25903.html" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to, Jupp se ne namjerava vracati. Zavrsio je svoju trenersku karijeru na najbolji moguci nacin i ovakva odluka je sasvim ocekivana.

Hvala majstore jos jednom! 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jun 2013, 14:22

Dovesti Suareza i gaziti sve pred sobom 8-) Momak igra sam u Liverpoolu, promašuje dosta toga jer sam sebi stvara prilike :lol:

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 16 jun 2013, 15:07

jucer je Vahid stigao do Bihaca,kaze da ce 24.7 stici u Munchen,palo je par fotki,oni slika svojim digitalcom kaze da ce slike predati upravi i ima veliku zastavu na koju se svi potpisiju kako bude prolazio kroz gradove isto ce i sa zastavom tom ucniti predati je upravi.Kaze da je bio u kontaktu sa ljudima iz Bayerna ocekuju ga tamo oko 24.7.Da vidite nogu u covjeka kad skine patike sve sami plikovi i plavice jedva hoda,sinoc je nocio u Bihacu a danas je vec krenuo za Karlovac..

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 jun 2013, 16:54

Rekordmeister je napisao/la:jucer je Vahid stigao do Bihaca,kaze da ce 24.7 stici u Munchen,palo je par fotki,oni slika svojim digitalcom kaze da ce slike predati upravi i ima veliku zastavu na koju se svi potpisiju kako bude prolazio kroz gradove isto ce i sa zastavom tom ucniti predati je upravi.Kaze da je bio u kontaktu sa ljudima iz Bayerna ocekuju ga tamo oko 24.7.Da vidite nogu u covjeka kad skine patike sve sami plikovi i plavice jedva hoda,sinoc je nocio u Bihacu a danas je vec krenuo za Karlovac..
Čojk je jači od Zmaja od Šipova :twisted: 8-)

Evo malo pogleda na naše titule od ulaska u BL
slika
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jun 2013, 19:36

Rekordmeister je napisao/la:Da vidite nogu u covjeka kad skine patike sve sami plikovi i plavice jedva hoda
jedva hoda a tek doso do bihaca? :) sta ce tek bit kad dodje do zagreba il ljubljane?!
haman da nema adekvatnu obucu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 jun 2013, 19:57

secer je napisao/la:haman da nema adekvatnu obucu.
Haman da nije dobar :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 16 jun 2013, 20:46

Svaka cast Vahidu.... 8-)
Ps.

Peterostruki evropski prvak Bayern iz Minhena će 24. juna zvanično predstaviti svog novog trenera Pepa Guardiolu.
Nekadašnji trener Barcelone će biti predstavljen u pratnji predsjednika Uli Hoenessa i direktora Karl-Heinz Rummennigea.

Guaridiola će se tako prvi put pojaviti pred medijima još od sredine januara kada je i potvrđeno da će voditi bavarski klub, a svoj prvi trening sa novom ekipom ovaj uspješni stručnjak će obaviti dva dana poslije. :mrgreen:

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 17 jun 2013, 00:06

[youtube][/youtube]

Najbolji lijevi bek na svijetu.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 17 jun 2013, 00:43

slika

:lol:
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 jun 2013, 00:44

Kako pise Bild,Rummenigge je uputio poziv agentu Roberta Lewandowskog kako bi mu rekao da niposto ne prihvacaju ponude drugih klubova(Man.City nudi oko 12 miliona godisnje Lewi) i da ni pod koju cijenu ne idu u inozemstvo jer Bayern vidi Lewu u svojim planovima ako ne ove godine onda iduce.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 01:48

Javi ušao sa klupe za Furiju. Ovo mu je 11 nastup za svoju državu, ukupno 3 kako je došao u Bayern :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 17 jun 2013, 11:57

libje je napisao/la:slika

:lol:

dante hahah kralja boss ,mrtinez i kan ko dva kuma cosa nostra :D

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 jun 2013, 12:08

super fotos ali ko je ovaj dečko desno što sjedi.....ispasti će kako nepoznajem igrače Bajerna

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 jun 2013, 12:25

Emre Can, @GAL ti je rekao.

Da se i ja oglasim po pitanju Lewe.Po meni je dobro što ga oni ove sezone "ne daju" Bayernu.Mi bi svakako morali iskeširat 25-30 miliona za njega a čovjek je u zadnjoj godini ugovora.Bolje ga ostaviti još jednu sezonu pa ga uzet džabe i realno, u ovoj poziciji, Dortmund je jedini koji gubi ali oni to ne vide.Mogli su uzeti solidne pare za igrača u zadnjoj godini ugovora a riješili bi se igrača koji više "ne želi" igrati u "žuto-crnom" dresu.Prodati ga u drugi klub isto tako neće siguran sam.On želi u Bayern i u Bayernu će i zaigrati svakako.

Jedini način da se on njima "isplati" tako što će ga ostaviti ovu sezonu je da odigra fenomenalnu sezonu i ponovno ih dovede do nekog (minimalno) polufinala u LP i neke titule pored toga što je veoma teško.A priče da će on ako ostane sjediti na klupi su za malu djecu.Prvo, oni nisu klub koji to može, a drugo, i da mogu to bi bio samo glup potez i tjeranje nekog inata od kojeg nema ništa.

Uglavnom, on će završiti u Bayernu, samo je pitanje kad.Ako se mene pita, naredne sezone bi bilo idealno ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 jun 2013, 12:57

S-Y-L-A-R je napisao/la:Emre Can, @GAL ti je rekao.

Da se i ja oglasim po pitanju Lewe.Po meni je dobro što ga oni ove sezone "ne daju" Bayernu.Mi bi svakako morali iskeširat 25-30 miliona za njega a čovjek je u zadnjoj godini ugovora.Bolje ga ostaviti još jednu sezonu pa ga uzet džabe i realno, u ovoj poziciji, Dortmund je jedini koji gubi ali oni to ne vide.Mogli su uzeti solidne pare za igrača u zadnjoj godini ugovora a riješili bi se igrača koji više "ne želi" igrati u "žuto-crnom" dresu.Prodati ga u drugi klub isto tako neće siguran sam.On želi u Bayern i u Bayernu će i zaigrati svakako.

Jedini način da se on njima "isplati" tako što će ga ostaviti ovu sezonu je da odigra fenomenalnu sezonu i ponovno ih dovede do nekog (minimalno) polufinala u LP i neke titule pored toga što je veoma teško.A priče da će on ako ostane sjediti na klupi su za malu djecu.Prvo, oni nisu klub koji to može, a drugo, i da mogu to bi bio samo glup potez i tjeranje nekog inata od kojeg nema ništa.

Uglavnom, on će završiti u Bayernu, samo je pitanje kad.Ako se mene pita, naredne sezone bi bilo idealno ;)

E bas tako kako si napisao prijatelju, znaci Lewa definitivno ostaje u Dortmundu, i odigrat ce dobru sezonu siguran sam i pokusat ponovit uspjeh bar iz lige prvaka, znaci oni vise vole da njega zadrze i isplate ga tako kroz golove, vec da ga prodaju odmah.

Ako Bog da taman da sljedece sezone covjek dodje jos jaci i spremniji, a sad je pitanje da li Gomez ostaje.
Ako ode Gomo opet mi ove godine moramo dovest nekog u napadu :) a mozda i ne moramo, samo Mullera prebacimo u spic sa Mandzom i Pizzarom, svakako je sredina jaka kad su tu Ribery, Kroos, Goetze, Robben :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2013, 14:08

Znaci Lewi ce tek dogodine u Bayern, osim ako ne produzi ugovor sa BvB-om sto je malo vjerovatno a u ovom tekstu (http://www.bvb-forum.de/index.php?id=741450" onclick="window.open(this.href);return false;) se navodi da je Poljak pravno vezan za nas i da ne moze ici u drugi klub, naravno, ovo sve vazi za sezonu 2014-2015.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 14:45

Bilalu se sutra aBd nastavlja suđenje u Parisu. Zahia, Zahina, hoćeš ti skupu robu :lol:

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 34572.html

8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 jun 2013, 18:00

Pogledajte kako se slavi kada se Bayern u Kupu izvuče...... :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... Cif_t=like" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jun 2013, 18:10

Naježio sam se :lol:

KAo prvo igrači će imati tu čast da mogu odigrati jednu utakmicu protiv giganta kao što je Bayern. Kao drugo, odlična reklama za njihov tim. Kao treće zaraditi će i lijepo svotu od ulaznica, bratwursta itd :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.