I danas u Endesi sudije pogriješiše pred sami kraj, ali ovo je najjača liga na svijetu i dati ove zločince kao suce

Edit: 11 više šuteva Heat imao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisi prije bio na forumu, samo je jedan momak ovdje navijao za Heat. Cim je dosao James, dosla je i ta neka grupica navijaca Jamesa. Radi tog razloga je ovdje svaki navijac Jamesa gloryhunter.Lillard je napisao/la:ljutim se jer na ovom forumu ako nisi protiv jamesa ili heata odma si gloryhunter, odma si da ne kazem sta...ali nema veze..sve okej.BIHfan je napisao/la:Kad Ginobili razigrava Spursi i igraju.![]()
Lillard druze ne znam sta se ljutis, samo sam napisao da imam neki osjecaj i to je moje misljenje sto ne znaci da sam upravu. Naravno navijaj za Jamesa, to ti niko ne zabranjuje niti osporava ali moram priznat da ostavljas komentare slicne navijacima Heata, slicne reakcije ovdje nam predstavljas kad se nesto napise negativno ali opravdano za Jamesa ili Heat. Zato sam to i napisao sto sam napisao.
Hahah reci nam BoneruLuminary je napisao/la:Odlična utakmica!
NEZALAGANJE je napisao/la: Koraci Wadea,cist faul na Manuu od Bosha i to je sve potvrdio i Van Gundy.Sta ti imas dodati osim tog infantilnog smajlija?
I to treba da znaci sta?Da se lik ne razumije u kosarku?alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la: Koraci Wadea,cist faul na Manuu od Bosha i to je sve potvrdio i Van Gundy.Sta ti imas dodati osim tog infantilnog smajlija?
BuzzFeed Sports @BuzzFeedSports 10m
GIF:You better believe ABC's cameras caught Ray Allen reacting with disgust to Danny Green breaking his record
ne znam bas. miami se moze vratit serijom kao u drugoj cetvrtini. nije jos nista gotovo.emir18 je napisao/la:Kad su ovako raspolozeni Miami nema sanse!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.