Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

don Ciro
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 12:03

pinoche je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Daj neka neko napravi temu...Ciro da ostane o da ode???bas da vidimo sta na formu Sportsport misle ima nas vise nego BHF :lol:
Naravno da ima, kad su svi bubuljicari kao i ti, imas li licnu :mrgreen:
imam sehidsku :mrgreen:mozeli ona???

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 dec 2009, 12:03

U Sarajevu 70 posto želi da ostane javnost za njega .
Portal sarajevo x istražilo!
Fi hajati.
GO Bosno.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 dec 2009, 12:04

Dajte temu :?:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 12:06

Bosanceros1010 je napisao/la:@ don ciro

Pa kako da im nece biti uvijek isti argument kad uvijek isti lopovi vode savez? Jel ti mislis da bi bilo normalno da oni prihvate to? i da odustanu od te borbe? ti si obicni debil i karadzica da ti stave u savez nebi se pobunio.
Ciro ce ostati i savez sa njim, al cemo izgubiti onog Seferovica i sve mlade igrace koji igraju po drugim zemljama, jer saveza boli ki-ta za njima. Savez krade i rasturi BH Nogomet a ti pljujes po fanaticosima. Jadan si !
a debila..ebo ti karadza...znas koga.kako si glup kao kita

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 12:09

posavac je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
posavac je napisao/la:Nemam ja nista protiv BHF ali imam pravo da sumnjam u pojedince kako sam i naveo,i da nije BHF bezgresan kako se zeli prikazati(primjer Madarske).BHF treba rascistit svoju avliju pa pricat o drugima.
Opet ti poput Radonjcica bacas kosti sitim kerovima. Sta je bilo u Madzarskoj?
Prijatelju ti hoces da vjerujem vise tebi nego svojim ocima.Pa u Madarskoj je BHF napao na tribinama nase navijace koji nisu iz BHF ja sam se sa djecom morao da sklanjam na drugu stranu(iza gola).Znaci imate probleme u svom clanstvu,osim ako ne podrzavate nasilje.
Nisu oni nikoga napali, niti su koga htjeli napadati. Zamisli da je na mjestu gdje si bio sa djecom dosao covjek da navija sa tobom, a taj isti covjek godinu dana prije opljcko ti stan i pokupio lovu, a do tad vas dvojica bili kucni priljateji. Kako bi se u tom trenutku ti ponasao?

Ovo crveno: imaju .
93,4 % " !!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 12:13

O Ciri, fudbalu, nogometu i jos po nesto:

Igra BH tima pre dolaska Cire nije imala ni glave ni repa, najiskrenije.
Za vremena Sliskovica, Muzurovica, Smajlovica, Hadzibegica bilo je jako dobrih igraca, afirmisanih u inostranstvu, ali atraktivno i leprsavo se nije igralo, razlog lezi u ne(znanju) tadasnjih trenera.
Ciro nije veliki trener (takticar), ali je za predhodnike izmislio fudbal/nogomet i zvanje trenera.
Igra BH repke je pre Cire izgledala na nista, a sa Cirom osim u zadnjoj utakmici sa Porugalom koja je igrana bez pola tima i sa nikakom klupom, je sasvim ok., igra za gol vise.

Tacno je da su utakmice sa jacim rivalima gubljene, ali niko ne spominje da su te utakmice uz malo sportske SRECE (koja je hvalila) mogle biti i dobijene.

Zasto niko ne spominje u kakvom je stanju Ciro preuzeo repku?!

Svi spominju poraze od Spanaca (Prvaci Evrope, repka koja ne zna za poraz vec tri god., nacija koja momentalno igra naj leprsavije i koja je jedan od kandidata za osvajanje SP 2010), Turska (treci sa EP 08, zemlja koja ima 6 mil. registrovanih fudbalera) i Portugalaca (polufinalisti SP 06 i cetrtfinalisti EP 08), niko ne kaze da su porazi bili "casni", niko ne kaze da su te repke objektivno, svetlosnu godinu ispred napacene i razjedinjene BiH, niko ne kaze i to da su i najveci optimisti sumnjali u CUDO, a to cudo se zvalo SP u JAR-u 2010.

Niko ne pise da su do ovog, mogu slobodno napisati Istorijskog uspeha stigli samo 1/3 populacije BiH, tj. jedan narod i po koji pojedinac druga dva, sto je malo za prelet ka jugu Africkog kontinenta.

Hocu reci da se tenzije bez potrebno dizu, po meni ovo je sasvim dovoljno za ovakvu BiH, za vece rezultate je potrebna bolja logistika.

Sto se BHF tice, dobro je sto dodju u tolikom broju da podrze svoju zemlju, a sto se navijanja tice, iskreno misljenja sam da bi tribina bila puno jaca bez njihove pomoci.
To su ljudi koji su radni staz na tribini poceli sticati u poznim godinama, to su ljudi koji nemaju smeka da vode vecu grupu ljudi, vodja navijaca BHF-a i BH reprezentacija za dijasporu ne govori engleski jezik (primer iz Lisabona-lik "komunicira" sa pandurima i na kraju pita masu ljudi: "Narode, znal` ko engeskog"!? To su ljudi licemeri, prozivaju savez da pljacka, a i oni nista nisu bolji, pljackaju svoje clanove sa dodatnih 10 eura skuplje karte(Lisabon), opravdanje: "Visak novca ce otic u "humanitarne" svrhe (koks, avionske karte, pijancenja, hotelski smestaj i ako ostane kinta, koja kura*ela").....Da ne duljim preise, Ciro, bhf je zadnja (rupa) instanca u BiH i van nje koja odlucuje o tebi, u biti to su ljudi koji ne odlucuju ni o sebi. Zato, ne dozoli da te manja grupica manipulatora sputa da nastais da obradujes ovaj napaceni narod i da repku vec u sledecem ciklusu odvedes na euro 2012. Ko razume, shvati ce! Sretno, Ciro!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 02 dec 2009, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

posavac
Kontakt:

Post Postao/la posavac » 02 dec 2009, 12:14

kriska je napisao/la:jest napao.... samo sto ti ne znas koga i zasto.... tebe niko ni pogledo nije 100%...
Svaka cast na iskrenosti za to " jest napao" ja to gledam iz drugog ugla jarane a mozda ces i ti kad budes u mojim godinama.Pa kako da dodu ljudi sa djecom na stadion i navijaju.A na pitanje mog sina sta je to babo svi su nasi,sta mu reci.Naravno neki ce sad da kazu da nije tekma za djecu.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 dec 2009, 12:16

Bosanceros1010 je napisao/la:@ don ciro

Pa kako da im nece biti uvijek isti argument kad uvijek isti lopovi vode savez? Jel ti mislis da bi bilo normalno da oni prihvate to? i da odustanu od te borbe? ti si obicni debil i karadzica da ti stave u savez nebi se pobunio.
Ciro ce ostati i savez sa njim, al cemo izgubiti onog Seferovica i sve mlade igrace koji igraju po drugim zemljama, jer saveza boli ki-ta za njima. Savez krade i rasturi BH Nogomet a ti pljujes po fanaticosima. Jadan si !
Sta baljezgas matereti..pa ciro je uspio sto nebi niti jedan trener na svjetu!
Prvo se sjeti utakmice bih- neka ona ruska zemlja, utakmica za pamcenje, 15 gledatelja, najbolji igrac utakmice neki zelimir terkes, ...pa dolazi ciro:
- vraca sve igrace osim papca (papka)
- docekuje ga puno bilino polje
- da nam je neko rekao da cemo doci u baraz pored spanije(najbolje plasirane reprezentacije na svjetu), turske, belgije...rekli bi da je nemoguce, treba iskreno reci!
- doveo je igrace begovic, medunjanin, pjanic...
- seferovic i ostali ce sigurno doci jer je ciro taj koji je popravio rejting nase reprezentacije i ti igraci ce sigurno dobiti poziv, jer je vec uspostavljen kontakt sa njima, a ustvari ako oni ne zele igrati za nasu reprezentaciju..onda nam i netrebaju!
- ciro je reko da ce dzeko biti najbolji na svjetu (prvi sam se smijao i govorio bjezi ciro), a nije nemoguce..mi imamo 13 najboljeg igraca na svjetu, najboljeg mladog igraca na svjetu(pjanica)
SAMO TREBA DA TRENER SVIH TRENERA NASTAVI ZAPOCETO!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 02 dec 2009, 12:19

CIRO ****
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 02 dec 2009, 12:20

Bjazi ciro gdje te noge nose..
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 12:22

Bjezi Ciro od ovog s...nja.....

Dovest ce strucnjaci novog strucnjaka tipa Bazraderic, Hadzibegic a mozda cak i Kodro ponovo dodje............

:D :D
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 02 dec 2009, 12:23

AnnesTM87 je napisao/la:Bjazi ciro gdje te noge nose..
:mrgreen: Nose ga u hrvatsku :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 02 dec 2009, 12:24

Anketa: Ćiro nakon "baraža"

Da li Miroslav Ćiro Blažević treba i dalje ostati selektor fudbalske reprezentacije BiH?
Da 2942 / 76.12 %
Ne 804 / 20.8 %
Nemam stav 119 / 3.08 %

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 02 dec 2009, 12:27

Bih se ja ismijao fanatikosima kad bi savez sad vratio Kodro da i njima zamaze malo oci!!! oni se umislili da su neka sila pa dragi bhfovci sto ne posaljete onim gluperdama u savezu pismo da odu a ne ciri najsvjetlijoj tački saveza!!!!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 12:31

addebisi je napisao/la:Bih se ja ismijao fanatikosima kad bi savez sad vratio Kodro da i njima zamaze malo oci!!! oni se umislili da su neka sila pa dragi bhfovci sto ne posaljete onim gluperdama u savezu pismo da odu a ne ciri najsvjetlijoj tački saveza!!!!!!
Ma treba i njih sada spustiti na zemlju malo,ove BHF, previse su si dali za prava da odredjuju neke promjene i remete mir oko reprezentacije..Ovisimo o grupi sabana i seljaka koja svaki tren mogu izbaciti BIH iz kvalifikacija bacanjem baklji u teren ili slicno...
Cobani nas po Europi predstavljaju kao da smo na nivou Azerbejdzana ili Afganistana....

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 02 dec 2009, 12:38

Bob_Rock je napisao/la:
addebisi je napisao/la:Bih se ja ismijao fanatikosima kad bi savez sad vratio Kodro da i njima zamaze malo oci!!! oni se umislili da su neka sila pa dragi bhfovci sto ne posaljete onim gluperdama u savezu pismo da odu a ne ciri najsvjetlijoj tački saveza!!!!!!
Ma treba i njih sada spustiti na zemlju malo,ove BHF, previse su si dali za prava da odredjuju neke promjene i remete mir oko reprezentacije..Ovisimo o grupi sabana i seljaka koja svaki tren mogu izbaciti BIH iz kvalifikacija bacanjem baklji u teren ili slicno...
Cobani nas po Europi predstavljaju kao da smo na nivou Azerbejdzana ili Afganistana....
Azerbejdzan i Avganistan su nivo iznad tebe!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 02 dec 2009, 12:43

hebo vas ciro... vodite ga kuci kad ga tako volite... povedite i mubiba sa njim i tigra.... ciro i danas u intervju brani usanovicai govori kako je on nevinasce i kako smo mi navijaci krivi sa svu situaciju jer smo ga na zub uhvatili... pa nosi se ciro u tri lijepe....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 02 dec 2009, 12:49

Pa ako toliko vole BIH zasto se ne vrate u BIH (mislim na BHF)....Otisli vani, napunili trbuhe i sad filozofiraju...Jarane mani se toga, dobro ti je i rijesio si se belaja, ne mijesaj se u ono gdje ti nije mjesto....Da si htio promjene, ostao bi i borio se i u ratu protiv agresora a i poslije protiv ovih mita i korupcija...

Ovako izisli vani pa kake i traze milion nekih promjena..Isti problem pa cak i gori ima i Hrvatska sa svojom dijasporom, koji su politicke prirode.. Njihova dijaspora direktno podrzava Tudjamana i nacisticke ideje, a izvukli se u dijasporu pa sapucu iza ekrana i ispod jorgana...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 dec 2009, 12:54

Onaj koji javno podrzava osudene kriminalce u Savezu ne zasluzuje da bude selektor BIH reprezentacije.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 dec 2009, 12:55

Bob_Rock je napisao/la:Pa ako toliko vole BIH zasto se ne vrate u BIH (mislim na BHF)....Otisli vani, napunili trbuhe i sad filozofiraju...Jarane mani se toga, dobro ti je i rijesio si se belaja, ne mijesaj se u ono gdje ti nije mjesto....Da si htio promjene, ostao bi i borio se i u ratu protiv agresora a i poslije protiv ovih mita i korupcija...

Ovako izisli vani pa kake i traze milion nekih promjena..Isti problem pa cak i gori ima i Hrvatska sa svojom dijasporom, koji su politicke prirode.. Njihova dijaspora direktno podrzava Tudjamana i nacisticke ideje, a izvukli se u dijasporu pa sapucu iza ekrana i ispod jorgana...
Panticu ti si budala.
93,4 % " !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.