Jedina nada Hrvatska... nazalostceze je napisao/la:Njima treba ozbiljan i profesionalan rad sa stučnjacima, između ostalog i psiholozima.
Ali kako u ovoj državi to nije moguće, nisam siguran da postoji takav kadar, onda su prepušteni sami sebi.
Ovo što rade je čudo.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Consigliere
- Kontakt:
Re: BH tenis
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hrvatska nije nada, ovi momci i djevojke ce pisati buducnost BH tenisa sa Amerom Delicem kao selektorom i vodjom.
Ovo je cudo sto pruzaju i pokazuju, bravo Damire ovo je uspjeh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
jedno je selektor a drugo trener koji ti treba svaki danbhsport je napisao/la:Hrvatska nije nada, ovi momci i djevojke ce pisati buducnost BH tenisa sa Amerom Delicem kao selektorom i vodjom.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- el-fighter
- Kontakt:
Steta za Damira, pobijedio je sam sebe. Zaista je nevjerovatno koliko ga koci ta psihicka pripremljenost. U redu, nije on bas TOP igrac, ali kada igras ovako dobro onda jednostavno moras pobjediti i iskoristiti sve prilike.
Ipak treba uzeti u obzir i cinjenicu da mu je ovo prvo finale na ovoj vrsti turnira, a vec sljedece sedmice se vraca na nizi nivo (Futures).
U proteklim danima su Mirza i Damir skrenuli paznju na sebe i sigurno je da ce sada biti i vise medijski zastupljeni, s cime se stvara pritiska na drzavu da ih pomogne.
Kada pocinju kvalifikacije za Wimbledon?
Ipak treba uzeti u obzir i cinjenicu da mu je ovo prvo finale na ovoj vrsti turnira, a vec sljedece sedmice se vraca na nizi nivo (Futures).
U proteklim danima su Mirza i Damir skrenuli paznju na sebe i sigurno je da ce sada biti i vise medijski zastupljeni, s cime se stvara pritiska na drzavu da ih pomogne.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma jesu, umalo ne rekoh kako... Mirza pobijedi Janowizca, niko od portala se nije udostojio da napise kakav clanak o Mirzi i njegovoj karijeri, i time direktno ili indirektno apeluju na savez i vlasti da mu pripomognu. Hrvati i Srbi pisu o njegovom uspjehu, a ovi nasi jedva clanak napisali, i to reda radi.el-fighter je napisao/la:Steta za Damira, pobijedio je sam sebe. Zaista je nevjerovatno koliko ga koci ta psihicka pripremljenost. U redu, nije on bas TOP igrac, ali kada igras ovako dobro onda jednostavno moras pobjediti i iskoristiti sve prilike.
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro uvijek moze bolje, ali stvarno je sramota kada onako procitas "nemam trenera jer nemam novca da ga priustim". Ajd da je Mirza teniser u nekoj zemlji koja ima gomilu takvih talenata pa ne moze voditi racuna o svima, ali u BiH ima jedva 5 tenisera i oni nemaju pomoc drzave. Ali ipak sada ce biti bolje, jer nije mala stvar pobijediti jednog takvog igraca kakav je Janowicz. Ovaj Mirzin podvig je odjeknuo jako i sigurno je da ce doci do promjena, pocevsi od odnosa drzave prema teniserima, do promjena u teniskom savezu itd.BegAx je napisao/la:Ma jesu, umalo ne rekoh kako... Mirza pobijedi Janowizca, niko od portala se nije udostojio da napise kakav clanak o Mirzi i njegovoj karijeri, i time direktno ili indirektno apeluju na savez i vlasti da mu pripomognu. Hrvati i Srbi pisu o njegovom uspjehu, a ovi nasi jedva clanak napisali, i to reda radi.el-fighter je napisao/la:Steta za Damira, pobijedio je sam sebe. Zaista je nevjerovatno koliko ga koci ta psihicka pripremljenost. U redu, nije on bas TOP igrac, ali kada igras ovako dobro onda jednostavno moras pobjediti i iskoristiti sve prilike.
Velež do groba života mi moga
- Consigliere
- Kontakt:
Izvini ali za napisati historiju bh tenisa potrebna je jedna stvar: trebas samo biti teniser.bhsport je napisao/la:Hrvatska nije nada, ovi momci i djevojke ce pisati buducnost BH tenisa sa Amerom Delicem kao selektorom i vodjom.
Tuzno ali istinito.
Da su Damir i Mirza pod hrvatskom ili srpskom zastavom, recimo zadnje 2 godine, obojica bi bili top100 teniseri i moglo bi se pricati o sretnoj buducnosti.
Ovako, dok i prate 2-3 sportska portala i nekoliko fanova na netu, a svakog ko moze pomoci zaboli neka stvar, od ovoga nema nista.
Fit Tony: I keep my friends close...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Veceras u 18:00 h je zdrijeb kvala Wimbledon. U muskom dijelu nastupaju Mirza Basic i Aldin Setkic a u zenskom Mervana Jugic Salkic. Puno srece nasim teniserima 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/d ... qsdraw.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar zdrijeb za nase
dobar zdrijeb za nase
I Mirza i Aldin mogu proći. Teži protivnik za Mirzu s tim da bi mu trebao jako odgovarati.
Nije lose, cak sta vise... Ocekujem okrsaj Basica i Devvarmana za ulazak u MD. 
Jel ta 2 pobjednika, idu u prvo kolo ?sajo10 je napisao/la:
Odlican zrijeb, da hoce neko u prvo kolo od njih 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
laik sam,pa ne znam,ali koliko treba Mirzi i Aldinu protivnika da pobijede da bi došli do glavnog ždrijeba?
3?
3?
Šetkić mozda moze do Reynoldsa, dalje, jako tesko.. A ocekujem Mirzu u borbi sa Dewarmanom za 1. kolo 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Dabazeni je napisao/la:laik sam,pa ne znam,ali koliko treba Mirzi i Aldinu protivnika da pobijede da bi došli do glavnog ždrijeba?
3?
Iamo sam optimističan, ipak Bašić u 2 kolu ako prođe a aBd proći će igra protiv Tim Smyczek (najvjerovatnije). Momak koji je trenutno 118 na svijetu a najveći ranking mu je bila 101 pozicija. Podsjeća me na Damira, ima njegovu visinu i mislim da je čak mršaviji. Ovo mora Mirza iskoristiti.
Ako Aldin prođe u 2 kolu a proći će aBd, tamo će najvjerovatnije igrati sa Reynoldsom koji ima već 30 godina. 154 igrač svijet, a ranking karijere mu je 63 mjesto.
Ako Aldin prođe u 2 kolu a proći će aBd, tamo će najvjerovatnije igrati sa Reynoldsom koji ima već 30 godina. 154 igrač svijet, a ranking karijere mu je 63 mjesto.
Mirza ima protivnika kojeg bi MORAO proci dok aldin bas i nema tako lakog kako vi pisete (ili ja ne znam nesto sto vi znate xD) ipak je to covjek koji ima 10+ osvojenih Challangera iza sebe, od toga 2 na tvrdoj podlozi (nije trava al treba uzeti u obzir) a pri tom je od pocetka 2013 uzeo 4 Challangera sto nije mala stvar - znaci igra sasvim dobro ove godine 
no vidjet cemo
no vidjet cemo
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ti si prolupaodelko je napisao/la:Mirza ima protivnika kojeg bi MORAO proci dok aldin bas i nema tako lakog kako vi pisete (ili ja ne znam nesto sto vi znate xD) ipak je to covjek koji ima 10+ osvojenih Challangera iza sebe, od toga 2 na tvrdoj podlozi (nije trava al treba uzeti u obzir) a pri tom je od pocetka 2013 uzeo 4 Challangera sto nije mala stvar - znaci igra sasvim dobro ove godine
no vidjet cemo
nista lik nije osvojio ni ove ni prosle , mozda jedan futures
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.