Ne znam, gledam špansku košarku.hordass89 je napisao/la:Znas li slucajno ako pratis koliko golova je Dibirov dao?Willy je napisao/la:Povaliće me rukomet Austrija - Rusija.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
hordass89 je napisao/la:Znas li slucajno ako pratis koliko golova je Dibirov dao?Willy je napisao/la:Povaliće me rukomet Austrija - Rusija.
3 do sada.http://ticker.ehf.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 16 jun 2013, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veze, samo ti postiraj na onoj zajedničkoj temi.Brezovac je napisao/la:izvini druze..moj parWilly je napisao/la:Povaliće me rukomet Austrija - Rusija.

Hvala drug. Valjda nece zavalit 7 do kraja.lumani je napisao/la:hordass89 je napisao/la:Znas li slucajno ako pratis koliko golova je Dibirov dao?Willy je napisao/la:Povaliće me rukomet Austrija - Rusija.
3 do sada.http://ticker.ehf.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

gledali ko ruse moguli do preokreta
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Gledam ja. Nemaju ni teoretske sanse vise. Kad god se priblize makar malo Austrijanci ih sasjeku sa jednom kontrom.dawud je napisao/la:gledali ko ruse moguli do preokreta
ti austrijanci protiv nas izlegledali jadno,a rusi zar su toliko losi izbise me na dva tiketa,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Austrijanci su vjerovatno odigrali opusteno protiv nas jer im ta utakmica nije imala rezultatski znacaj jer bi i sa pobjedom morali da pobjede ruse na domacem terenu. Raspolozeni golmani Austrije i domacinsko sudjenje su presudili Rusima.dawud je napisao/la:ti austrijanci protiv nas izlegledali jadno,a rusi zar su toliko losi izbise me na dva tiketa,
ti rusi

dabogda ovi iz almerie poginuli u nekoj saobraćajki, mamu im njihovu samo me oni oboriše za 30 eura 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
primise bezze gol.a prije toga 2,3 kontre sjebase.
Ajde žabari, samo nemojte izgubiti. 

Balotelli je u prvih 10 minuta mogao riješiti sve dileme. Meksiko tanak, ovaj penal im dođe kao dobar poklon, ali teško da mogu dobiti žabare. Ja imam na Italijane dvoznak i čekao bih još Špance. Nadam se pobjedi Italije, da ne strepim s ovim 1:1.Willy je napisao/la:Ajde žabari, samo nemojte izgubiti.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
gdje nam je bevanda kralj? i canca majstor tenisa?
Moze li ikako da ostane 1 - 1 ? meni treba manje od 3 gola na dva tiketa i to dobra hahaha
Kad je pirlo zavalio golcinu nije mi bilo krivo,al na penalu sam se vec nasekirao

Kad je pirlo zavalio golcinu nije mi bilo krivo,al na penalu sam se vec nasekirao

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
može ali teško brate, pobjednika će biti sigurno no možda se varam vidjet ćemo, meni treba taj gol jošDelpa10 je napisao/la:Moze li ikako da ostane 1 - 1 ? meni treba manje od 3 gola na dva tiketa i to dobra hahaha![]()
Kako fino zenska kosarka,igrao da svedska nece izgubiti 13 razlike,vode 10 razlike zadnja cetvrtina.
Sto svaki par ne moze tako a ne uvijek patnja

Sto svaki par ne moze tako a ne uvijek patnja

Imam na tiketu Italijane, na drugom tri i više golova i na jednom Balotelli daje gol. Super Mario ga zabije za 2:1. Kud ćeš bolje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
tesko da moze bolje od toga
ja navalio na kec golova,i na oba tiketa ga odigram,na jednom bi vec sad cekao za 240 spaniju,a na drugom spaniju i jos jedan par za 200. sta ces

ja navalio na kec golova,i na oba tiketa ga odigram,na jednom bi vec sad cekao za 240 spaniju,a na drugom spaniju i jos jedan par za 200. sta ces

Haha, gledam neke Peruance, prepisao od dawuda. 78. minut 0:0, oba kluba imaju crveni karton. I svira sudija penal za goste, a golman nije taknuo centarfora. Daju gosti gol iz penala, kad ponavlja sudija penal, dvojica ušla u 16 prije udarca. I ponovljeni penal golman odbrani.
Ima još 10 minuta nade, ali ne vjerujem u keca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.