BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Santana pokazao kakav je karakter...Uvijek sam prezirao igrace koji kad napuste klub X prema istom salju tzv. otrovne strijelice sto bi Nijemci rekli.
Nego citam forum BVB-a gdje vecina navijaca pise da bi voljeli vise vidjeti Pjanica nego li Eriksena u Dortmundu, naravno ima i onih pokemona koji osporavaju kvalitete Pjanica i govore da nije nista posebno.
Nego citam forum BVB-a gdje vecina navijaca pise da bi voljeli vise vidjeti Pjanica nego li Eriksena u Dortmundu, naravno ima i onih pokemona koji osporavaju kvalitete Pjanica i govore da nije nista posebno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ruku na srce, gledano sa ove ''neutralne'' strane, jeste rizik dovesti Pjanica. Ogroman je talenat, ali ima tu jednu dozu nesigurnosti, tj. bolje reci nekonstantnosti, i sklon je povredama. Mada po meni, Pjanic ce ako iskoristi svoj talent, izrasti u dosta boljeg igraca nego Eriksena.amerosm je napisao/la:Santana pokazao kakav je karakter...Uvijek sam prezirao igrace koji kad napuste klub X prema istom salju tzv. otrovne strijelice sto bi Nijemci rekli.
Vidjet cemo, nevjerujem da ce od toga biti nesto, Roma njega nece tek tako pustiti, a i upitno je da li je BVB uopste zainteresovan, jer su vecinom mediji strani kao izvor naveli **** i jos jedan tamo portal u Italiji.
Sigurno da bi napredovao u BVB-u

- Blaszczykowski
- Kontakt:
Svaka čast Pjaniću, ali daj ti nama Eriksena. Mlađi je, jeftiniji i bolji.amerosm je napisao/la:Nego citam forum BVB-a gdje vecina navijaca pise da bi voljeli vise vidjeti Pjanica nego li Eriksena u Dortmundu, naravno ima i onih pokemona koji osporavaju kvalitete Pjanica i govore da nije nista posebno.

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- kraljttbvb
- Kontakt:
Borussia Dortmund trifft in der 1. Runde des DFB-Pokals auf den SV Wilhelmshaven. Gespielt wird zwischen dem 2. und 5. August.
Proteklu sezonu u Regionalligi Nord SV Wilhelmshaven je zavrsio na posljednjoj, 16. poziciji.
Tabela:
http://www.livefootball.com/football/ge ... iga-north/
Proteklu sezonu u Regionalligi Nord SV Wilhelmshaven je zavrsio na posljednjoj, 16. poziciji.
Tabela:
http://www.livefootball.com/football/ge ... iga-north/
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- gerdmuller
- Kontakt:
Zasto ste se tako lako rijesili Ginczeka? Po meni je bolje rjesenje da ste prodali Schiebera a Ginczeka ostavili kao backup.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Sretan rođendan našem treneru! Dabogda ih doživio još bar 46 i od toga jedno pola bio trener BVB-a!

- Marsal
- Kontakt:
Ja samo jedva čekam kad će se pojaviti neka dovoljno snažna ličnost u fudbalu pa će ovim umaženim zvjezdicama stati u kraj poput Lewandowskog, njega treba sad fino iducu godinu poslat na tribinu da prodaje košpice i da jednu čitavu godinu ne zaigra u prvom timu Dortmunda službenu utakmicu.
To nije finansijski isplativo ali je odličan pokazatelj buducim igračima šta ih čeka ukoliko umisle da su Bogom dani. Ne bi se vise niko usudio ili ne produziti ugovor ili odbiti transfer u Real Madrid.
To nije finansijski isplativo ali je odličan pokazatelj buducim igračima šta ih čeka ukoliko umisle da su Bogom dani. Ne bi se vise niko usudio ili ne produziti ugovor ili odbiti transfer u Real Madrid.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma fazon je sto je sad 99% takvih fudbalera...ima ih jos par koji glume neku lojalnost ali u klubovima u kojima vec primaju ogromne novce tako da ni njima nesto ne vjerujem.Marsal je napisao/la:Ja samo jedva čekam kad će se pojaviti neka dovoljno snažna ličnost u fudbalu pa će ovim umaženim zvjezdicama stati u kraj poput Lewandowskog,
Watzke opet izjavio kako zele do prvoj jula zavrsiti sa transferima...znaci u sljedecih 15 dana bi trebalo napokon rijesiti neke stvari.
SRETAN RODJENDAN NASEM DOKTORU!!!
Da nam je ziv i zdrav jos 100god i da sto duze bude kapetan naseg broda,ako je moguce do kraja trenerske karijere!
Nisam siguran da bi se bez njega ovako digli iz pepela prema samom vrhu,ponajvise zasluga ide njemu...
Jedan i jedini,najbolji na svijetu nas Dr.Klopp

Da nam je ziv i zdrav jos 100god i da sto duze bude kapetan naseg broda,ako je moguce do kraja trenerske karijere!
Nisam siguran da bi se bez njega ovako digli iz pepela prema samom vrhu,ponajvise zasluga ide njemu...
Jedan i jedini,najbolji na svijetu nas Dr.Klopp

Čovjek je prije sezone ili na pola sezone već izjavio da želi ići. Čak je to rekao i upravi koja mu je dozvolila odlazak. Sada taj isti igrač želi u Bayern i ljudi mu ne daju radi transfera Gotzea sa kojim su kao uvrijeđeni.
U prvoj sezoni je grijao klupu jer je Barrios igrao i zabijao. Kasnije se povrijedio pa je Robert iskoristio tu priliku i trpao nemilice dvije sezone.
Ukupno 98 utakmica za BvB 54 gola i 20 asistencija.
U kupu 12 utakmica 8 gola i 4 asistencije.
U ligi prvaka 19 utakmica i 11 golova, te 4 asistencije.
Najveća greška bilo koje ekipe je dozvoliti igraču da uđe u posljednju godinu ugovora.
U prvoj sezoni je grijao klupu jer je Barrios igrao i zabijao. Kasnije se povrijedio pa je Robert iskoristio tu priliku i trpao nemilice dvije sezone.
Ukupno 98 utakmica za BvB 54 gola i 20 asistencija.
U kupu 12 utakmica 8 gola i 4 asistencije.
U ligi prvaka 19 utakmica i 11 golova, te 4 asistencije.
Najveća greška bilo koje ekipe je dozvoliti igraču da uđe u posljednju godinu ugovora.
Kako ste vi Bayern-ovci tvrdoglavi to je nevjerovatnoNeutral je napisao/la:Čovjek je prije sezone ili na pola sezone već izjavio da želi ići. Čak je to rekao i upravi koja mu je dozvolila odlazak. Sada taj isti igrač želi u Bayern i ljudi mu ne daju radi transfera Gotzea sa kojim su kao uvrijeđeni.

Ne mora doći u Bayern, kao da bi to kraj svijeta bio, no gledam ovo sa ekonomskog aspekta. Bolje uzeti 15-20 miliona eura za njega, nego da ode džabera.
Lewt jeste dobar igrač ali je i poznato da je "problematičan" po pitanju transfera. Sjetite se samo dešavanja oko njegovog prelaska u Dortmund.adnan24 je napisao/la:Kako ste vi Bayern-ovci tvrdoglavi to je nevjerovatnoNeutral je napisao/la:Čovjek je prije sezone ili na pola sezone već izjavio da želi ići. Čak je to rekao i upravi koja mu je dozvolila odlazak. Sada taj isti igrač želi u Bayern i ljudi mu ne daju radi transfera Gotzea sa kojim su kao uvrijeđeni.100 puta neke stvari recene i opet iste gluposti pisete iz dana u dan.
![]()
Ukoliko se Dortmund želi kvalitetno pojačati na sredini terena onda bi idealn igrač bio Isco. Momak je mlad i veoma talentovan a mogao bi se dovesti za neku "normalnu" cijenu.
Pa upravo to...Lewat je itekako problematican i sve bi da rijesi "na silu".Ovdje je jasno da nema razloga da se krive ni Borussia,ni Bayern,ni neko treci...jednostavno treba prihvatiti neke stvari.Zdena04 je napisao/la: Lewt jeste dobar igrač ali je i poznato da je "problematičan" po pitanju transfera. Sjetite se samo dešavanja oko njegovog prelaska u Dortmund.
I vise nego idealan ali s obzirom da njega zele i neke vece zvjerke tesko da mi tu imamo neku sansu.Zdena04 je napisao/la:Ukoliko se Dortmund želi kvalitetno pojačati na sredini terena onda bi idealn igrač bio Isco. Momak je mlad i veoma talentovan a mogao bi se dovesti za neku "normalnu" cijenu.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Jel mu netko brani odlazak? Nije, sve ponude će se razmotriti i ako bude neka koja će zadovoljiti klub on može ići. Jel Bayern poslao za njega ponudu? Nije. U čemu je onda problem? Ako ne dođe adekvatna ponuda, ja bi to gofance držao na klupi pa nek čeka istek ugovora i onda **** di ga je got volja.Neutral je napisao/la:Čovjek je prije sezone ili na pola sezone već izjavio da želi ići. Čak je to rekao i upravi koja mu je dozvolila odlazak. Sada taj isti igrač želi u Bayern i ljudi mu ne daju radi transfera Gotzea sa kojim su kao uvrijeđeni.
Po mom mišljenju je problem u tome što su kravari iz Minkena nespremni platiti Dortmundu željeni iznos, pa su onda sugerirali ovom plaćeniku da radi sranja i tako isforsira transfer.
Sretan rodjus Jurgene, jarane 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad je navodno i Tot'ham zagrijan za Bernarda, Brazilca kojeg Kopp zeli u svojim redovima.
Ma ja, na kraju ce biti onako kako sam i pretpostavio, Kiesling i ocekujem interes za povratak Marina, on bi bio ta idealna zamjena za Gotzea.
Ma ja, na kraju ce biti onako kako sam i pretpostavio, Kiesling i ocekujem interes za povratak Marina, on bi bio ta idealna zamjena za Gotzea.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Morace da prodaju Bejla kako bi imali para da uzmu njega, mada ne znam zasto bi tamo otisao kada taj klub nece jos neko duze vreme videti LS.Omerbavarac je napisao/la:Sad je navodno i Tot'ham zagrijan za Bernarda, Brazilca kojeg Kopp zeli u svojim redovima.
A da svi vi lepo sacekate 1.jul pa da tek pocnete da kritikujete upravu BVB-a, meni je svejedno da li ce novo veliko pojacanje biti predstavljeno sutra ili 30 juna.Najbitnije je da tu bude kada pocnu pripreme.Pokazite malo strpljenja i razumevanja.
za sutra sazvana PK, što li je tema 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.