Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Mire je iskusniji igrač od Eriksena, mislim, ipak je igrao u Lyonu i Romi, iskustvo iz dvije različite lige, a da ne pričam o nastupima za repku, te da on više znači nama, nego Eriksen Dancima .. opet, to ništa ne mora da znači, jer je i Eriksen veliki potencijal .. Dortmund bi mu definitivno bio odskočna daska za neki od najvećih klubova na svijetu, to mu je šansa koju ne smije propustiti, ako je sve ovo istina naravno 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Uhh kako bi to dobro bilo Mire u Dortmundu 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
cu dortmun odskocna daskaJTS je napisao/la:Mire je iskusniji igrač od Eriksena, mislim, ipak je igrao u Lyonu i Romi, iskustvo iz dvije različite lige, a da ne pričam o nastupima za repku, te da on više znači nama, nego Eriksen Dancima .. opet, to ništa ne mora da znači, jer je i Eriksen veliki potencijal .. Dortmund bi mu definitivno bio odskočna daska za neki od najvećih klubova na svijetu, to mu je šansa koju ne smije propustiti, ako je sve ovo istina naravno

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
pa nego šta je? vidiš da Gotze ode iz BvB-a, hoće i Lewa .., pitanje vremena je kada će i Hummels, Reus .. tako bi i Mire odigrao par sezona tamo i napravio transfer u Barcu, Real M, Man Utd, Chelsea ..bubreg je napisao/la:cu dortmun odskocna daskaJTS je napisao/la:Mire je iskusniji igrač od Eriksena, mislim, ipak je igrao u Lyonu i Romi, iskustvo iz dvije različite lige, a da ne pričam o nastupima za repku, te da on više znači nama, nego Eriksen Dancima .. opet, to ništa ne mora da znači, jer je i Eriksen veliki potencijal .. Dortmund bi mu definitivno bio odskočna daska za neki od najvećih klubova na svijetu, to mu je šansa koju ne smije propustiti, ako je sve ovo istina naravno![]()
![]()
BvB je veliki klub, al' činjenica je da postoje veći klubovi i sa većim ambicijama
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
pa onda su po toj definiciji svi klubovi na svijetu, osim barce i reala odskocna daska za... barcu i real? hajde da si rekao da je schalke odskocna daska, to i nekakoJTS je napisao/la:pa nego šta je? vidiš da Gotze ode iz BvB-a, hoće i Lewa .., pitanje vremena je kada će i Hummels, Reus .. tako bi i Mire odigrao par sezona tamo i napravio transfer u Barcu, Real M, Man Utd, Chelsea ..bubreg je napisao/la:cu dortmun odskocna daskaJTS je napisao/la:Mire je iskusniji igrač od Eriksena, mislim, ipak je igrao u Lyonu i Romi, iskustvo iz dvije različite lige, a da ne pričam o nastupima za repku, te da on više znači nama, nego Eriksen Dancima .. opet, to ništa ne mora da znači, jer je i Eriksen veliki potencijal .. Dortmund bi mu definitivno bio odskočna daska za neki od najvećih klubova na svijetu, to mu je šansa koju ne smije propustiti, ako je sve ovo istina naravno![]()
![]()
BvB je veliki klub, al' činjenica je da postoje veći klubovi i sa većim ambicijama

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ako imaš nešto protiv Schalkea , onda to reci njemu u licebubreg je napisao/la:pa onda su po toj definiciji svi klubovi na svijetu, osim barce i reala odskocna daska za... barcu i real? hajde da si rekao da je schalke odskocna daska, to i nekako![]()

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ne prijeti seu tako momcino nije ti ovo bilo dobrobubreg je napisao/la:
pa onda su po toj definiciji svi klubovi na svijetu, osim barce i reala odskocna daska za... barcu i real? hajde da si rekao da je schalke odskocna daska, to i nekako
- Rentiranrentan
- Kontakt:
Ovaj dečko ima šanse da uz Božju pomoć za nekoliko godina bude čak i možda bolji od Luke Modrića. Samo treba puno rada s njim, a poboljšanjem tehnike može nadomjestiti svoje ne baš vrhunske performanse. Talent veliki, sretno mu da ga Trojstvo čuva. (fra Franko)
Rentiranrentan je napisao/la:Ovaj dečko ima šanse da uz Božju pomoć za nekoliko godina bude čak i možda bolji od Luke Modrića. Samo treba puno rada s njim, a poboljšanjem tehnike može nadomjestiti svoje ne baš vrhunske performanse. Talent veliki, sretno mu da ga Trojstvo čuva. (fra Franko)

Ako si i mislio ozbiljno, bar si trebo naci nekog igraca koji je stvarno konstantan u svom klubu i koji ga je stvarno bolji.. mozda je cilj bio reklama za Modrica

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Rentiranrentan je napisao/la:Ovaj dečko ima šanse da uz Božju pomoć za nekoliko godina bude čak i možda bolji od Luke Modrića. Samo treba puno rada s njim, a poboljšanjem tehnike može nadomjestiti svoje ne baš vrhunske performanse. Talent veliki, sretno mu da ga Trojstvo čuva. (fra Franko)Cekaj malo, reci da se salis
Ako si i mislio ozbiljno, bar si trebo naci nekog igraca koji je stvarno konstantan u svom klubu i koji ga je stvarno bolji.. mozda je cilj bio reklama za Modrica

Ali Miralem bi vrlo lako mogo postati bolji od Modrica kada bi nasao pravi klub (kao sto bi BVB bio!!) i kada bi stavio oko 5kg misicne mase na svoje slabickasto tijelo tako da se ne povrijedi svaki put kada neko prne na njega. Ima vise prirodnog talenta od Modrica, to ne sumnjam.
@ bubreg
ti u mom komentaru, praviš od Dortmunda neki prosječni klub .. ja to nisam rekao
činjenica je da Dortumd nije i neće biti kao Man Utd, Chelsea, Barca, Real Madrid, Bayern .. pa i City jer ljudi grade jaku ekipu .. pitanje je do kada će BvB biti jaka ekipa na eurosceni, a u Bundesligi slijedi dominacija Bayerna par sezona .. BvB ne može zadržati najbolje igrače, u najboljem slučaju mogu odgoditi transfer za sezonu-dvije, prije ili kasnije, oni najbolji će otići
a lijepo sam ti naveo primjere Gotzea i Lewa .., za sezonu-dvije će Reus i Hummels istim putem, pa ti vidi .. istom će ti oni odbiti ponude najvećih klubova, ili onih koji će se boriti za trofeje (Man City, PSG, Monaco)
svakome igraču je cilj da napreduje i da ode u klub gdje će se najbolje razvijati, a Dortmund je odlična prilika za Mireta, bolje nego Roma sasvim sigurno
zašto bi jedan Gotze ostao u BvB-u, kad može otići u trenutno najjaču ekipu na svijetu (Bayern)? zašto bi Lewa ostao, kad ima ponude većih klubova, borbu za trofeje, jednostavno igranje u najvećim klubovima?
RVP je igrao u velikom klubu, ode u drugi veliki klub da osvaja trofeje i odmah osvoji PL .. i Tottenham je na neki način odskočna daska za najveće klubove, pri tome ih ne omalovažavam i smatram prosječnim klubom, kao što ti izvodiš takve zaključke iz mojih komentara .. Modrić u Real Madrid, pitanje je gdje će Bale, itd
Cavani se proslavio u Napoliju, ode dalje .. to je tako, to su veliki klubovi, al' ne mogu se porediti sa onim najvećim, u bilo kom smislu
ti u mom komentaru, praviš od Dortmunda neki prosječni klub .. ja to nisam rekao

a lijepo sam ti naveo primjere Gotzea i Lewa .., za sezonu-dvije će Reus i Hummels istim putem, pa ti vidi .. istom će ti oni odbiti ponude najvećih klubova, ili onih koji će se boriti za trofeje (Man City, PSG, Monaco)
svakome igraču je cilj da napreduje i da ode u klub gdje će se najbolje razvijati, a Dortmund je odlična prilika za Mireta, bolje nego Roma sasvim sigurno
zašto bi jedan Gotze ostao u BvB-u, kad može otići u trenutno najjaču ekipu na svijetu (Bayern)? zašto bi Lewa ostao, kad ima ponude većih klubova, borbu za trofeje, jednostavno igranje u najvećim klubovima?
RVP je igrao u velikom klubu, ode u drugi veliki klub da osvaja trofeje i odmah osvoji PL .. i Tottenham je na neki način odskočna daska za najveće klubove, pri tome ih ne omalovažavam i smatram prosječnim klubom, kao što ti izvodiš takve zaključke iz mojih komentara .. Modrić u Real Madrid, pitanje je gdje će Bale, itd
Cavani se proslavio u Napoliju, ode dalje .. to je tako, to su veliki klubovi, al' ne mogu se porediti sa onim najvećim, u bilo kom smislu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja mislim da je Pjanketu rano da napušta Romu.Neka ga još bar jednu sezonu, i onda ćemo vidjeti.Još njemu fali kontinuiteta u dobroj igri, mada ruku na srce u Romi vlada takav haos da je teško i za koga (osim Tottija
) da se tu snađe.
Interesa velikih klubova (daleko od toga da Roma nije veliki klub, al' eto) će uvijek biti kad je ovakav igrač u pitanju, tako da je bitno samo izabrati pravi trenutak za transfer.Mislim da to nije ovo ljeto.

Interesa velikih klubova (daleko od toga da Roma nije veliki klub, al' eto) će uvijek biti kad je ovakav igrač u pitanju, tako da je bitno samo izabrati pravi trenutak za transfer.Mislim da to nije ovo ljeto.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Mire je za Modrica Iniesta i Xavi u jednom. Luka je defanzivno bolji, a prema naprijed je sve na Pjanicevoj strani.ZgemboAdislic je napisao/la:FliX je napisao/la:Rentiranrentan je napisao/la:Ovaj dečko ima šanse da uz Božju pomoć za nekoliko godina bude čak i možda bolji od Luke Modrića. Samo treba puno rada s njim, a poboljšanjem tehnike može nadomjestiti svoje ne baš vrhunske performanse. Talent veliki, sretno mu da ga Trojstvo čuva. (fra Franko)Cekaj malo, reci da se salis
Ako si i mislio ozbiljno, bar si trebo naci nekog igraca koji je stvarno konstantan u svom klubu i koji ga je stvarno bolji.. mozda je cilj bio reklama za ModricaZamisli da neko od Hrvata/Srba pocne poredit nekog njihovog mladog napadaca sa Dzekom i onda ga neko pita jel se sali i da ga poredi sa nekim koji je konstantan u svom klubu. Kako bi se nasi naljutili. Po meni Modric nije neka zesca svjetska sila, ali je smijesno rec da nije trenutno bolji od Miralema.
Ali Miralem bi vrlo lako mogo postati bolji od Modrica kada bi nasao pravi klub (kao sto bi BVB bio!!) i kada bi stavio oko 5kg misicne mase na svoje slabickasto tijelo tako da se ne povrijedi svaki put kada neko prne na njega. Ima vise prirodnog talenta od Modrica, to ne sumnjam.
Luka je dosta izvikan igrac. Odigra jednu ili dvije ekstra tekme u sezoni i to je to.
Da 2, 3 gola i par asistencija, smijesno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Garcia otkrio planove: Na Pjanića ne računam, De Rossi ostaje
Znači Pjana definitivno mijenja sredinu... Biće zanimljivo jer je evidentno kakav kvalitet posjeduje ovaj momak
Znači Pjana definitivno mijenja sredinu... Biće zanimljivo jer je evidentno kakav kvalitet posjeduje ovaj momak

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Dortmund ili Tottenham, mada Dortmund ima Gundogana
obje ekipe mu pašu, al' više bih ga volio u Tottenhamu, čisto jer je otočka ekipa, a Mireta bih volio gledati na otoku

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo 5 godina cekamo kad ce pokazati taj talenat...Osijedio sam cekajuci....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
zajeb'o ga otac kad je dao riječ Romi, a Arsenal ga tražio .. nadam se da ga ta 'greška' neće koštati u karijeri, jer bi za ove dvije sezone koliko je u Romi, dosta napredovao u Arsenalu 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Garcia otkrio planove: Na Pjanića ne računam, De Rossi ostaje
Sad ili ne vidi u njemu igraca koji moze pomoci ekipi u borbi za sami vrh, ili je svjestan da ce mali ici pa daje takvu izjavu. Ne znam, ali bice zanimljivo vidjeti sta ce se desiti sa Pjanicem.
Koliko god dobar bio, on je i rizican fudbaler, i za njega istresti toliku lovu o kojoj se prica a on tako mek (ceste povrede)...vidjecemo.
Sad ili ne vidi u njemu igraca koji moze pomoci ekipi u borbi za sami vrh, ili je svjestan da ce mali ici pa daje takvu izjavu. Ne znam, ali bice zanimljivo vidjeti sta ce se desiti sa Pjanicem.
Koliko god dobar bio, on je i rizican fudbaler, i za njega istresti toliku lovu o kojoj se prica a on tako mek (ceste povrede)...vidjecemo.
Pokazao je do sada mnogo toga, no nije sve što zna to stoji.
Očigledno da mu je ona izjava bila ispisnica iz kluba. Ponude neće nedostajati neka mudro izabere novi klub ili neka ostane i dalje u Romi ako je ta izjava trenera bombica bila.
Očigledno da mu je ona izjava bila ispisnica iz kluba. Ponude neće nedostajati neka mudro izabere novi klub ili neka ostane i dalje u Romi ako je ta izjava trenera bombica bila.
- adriano_leite
- Kontakt:
Gundogan moze odigrati i ofanzivnog veznog, a da Pjanic igra na njegovom mjestu. Takodjer, Pjanic moze odigrati ofanzivnog veznog, a da Gundogan ostane na svojoj poziciji koju igra sada. Nikakav problem ne bi bio njima dvojici da u toku utakmice mijenjaju mjesta, obojica mogu odigrati obje pozicije.Goalgetter je napisao/la:Zavisi.maxuz baxuz je napisao/la:Kad se malo bolje pogleda, interesovanje BVB-a za Pjanica ima logike. Oni su upravo izgubili Götze-a i traze za njega zamjenu. Tu bi im Mire leg'o k'o kec na desetku. Slican tip igraca i mlad sto BVB trazi. Mislim da bi se Mire odlicno uklopio u tim, a i igra koju Klopp forsira bi mu trebala odgovarati bolje nego onaj anti-fudbal sto se trenutno igra u Romi.
Mire po meni nije tip za ofanzivnog veznog reda, nego tu negdje izmedju, kao ''osmica'' , upravo mjesto na kojem igra Gündogan, a znamo da je Gündogan jedan od najboljih igraca u Dortmundu.
Neko napisa, kao Miralemu ce BVB biti odskocna daska za velike klubove i navede Chelsea. Chelsea nije uopste veci klub od Dortmunda. Druga je stvar sto Chelsea ima Romana, pa imaju para za bacanje, dok se Dortmund vodi drugom politikom, kupi igraca jeftino, napravi od njega solidnog igraca, a onda ga proda skupo klubovima koji imaju para za bacanje. Potpuno razlicita politika, ali reci da je Chelsea veci klub od BVB-a je u najmanju ruku smijesno.
Mire bi BVB-u bio veliko pojacanje, a sama liga bi Miretu odgovarala. Jos da ode Robert negdje, pa da BVB dovede Dzeku i da imamo tandem Dzeko-Pjanke u Dortmunudu.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 18 jun 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fudbalbr1, HariTz, kakarut, Kaunas, riki46, signalidunapark i 82 gosta.