FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnelZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnelZ » 16 jun 2013, 18:18

jovanmaksimovic je napisao/la:dobra vijest... postoji mogucnost da se steaua izbaci iz lige prvaka zbog skandala od prije par godina. UEFA bi trebala doniejti odluku 21. ili 22. jula. znaci ukoliko steaua ne bude igrala ligu prvaka, onda ce drugoplasirani tim, panduri, igrati ligu prvaka kao rumunski viceprvak. a mi bi onda vjerovatno skocili jedno mjesto naprijed i bili nosioci u 2.pretkolu, jer panduri nije do sad nastupio u evropski takmicenjima... ;)
Drzavni koeficijent Rumunije je veci nego onaj koji trenutno ima Željezničar za 0,038. Znaci, cak i da Panduri bude u Ligi Prvaka mi nebi bili nosioci vec oni. U isto vrijeme, odluka UEFA ce biti skoro zasigurno poslije izvlacenja tako da bi najvjerovatnije samo ekipa koja bude izvucena protiv Steaue prosla bez utakmice dalje ili bi igrala protiv Panduri ukoliko odluka bude donesena na vrijeme. Ukoliko odluce da klub koji je izvukao Steaua prodje bez utakmice u trece pretkolo oni nebi preuzeli njihov koeficijent kao sto bi bio slucaj kada bi ih neko pobjedio.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 16 jun 2013, 18:22

Regije klubova u drugom pretkolu Lige Prvaka. Ocito je da Centralno-Istocnoj regiji fali nenosioca pa ce zasigurno neki drugi klubovi nenosioci iz drugih regija biti prebaceni u nju, a takodjer ce jedan nosioc iz te regije biti prebacen u drugu jer je nemoguce da jedna regija ima pretko 6 nosioca.

slika
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 16 jun 2013, 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jun 2013, 18:22

Nadam se da cemo izvuci steau i prolazimo dalje hehe.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jun 2013, 18:23

AnelZ je napisao/la:slika
Sad da mi je znati po kojem se principu ove grupe izjednacavaju.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 16 jun 2013, 18:26

Sarajlijc@ je napisao/la:
Sad da mi je znati po kojem se principu ove grupe izjednacavaju.
Najcesce po koeficijentu, tako da prosjek koeficijenta u svakoj grupi bude priblizno jednak. Isto tako, jedna grupa moze imati maksimalno 6 nosioca/nenosioca, a minimalno pet.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 16 jun 2013, 18:31

Mene interesuje kad je izvlacenje parova za premijer ligu ako neko zna?Unaprijed zahvaljujem...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jun 2013, 18:33

adis_macak je napisao/la:Mene interesuje kad je izvlacenje parova za premijer ligu ako neko zna?Unaprijed zahvaljujem...
24. ovog mejseca.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 jun 2013, 18:34

Neginu nam ovi "naši", jer mala je vjerovatnoća da od pet ponuđenih, među kojim su tri "naša", izvučemo nekog od preostala dva. Beograd nebih volio nikako, mislim da bi tamo bilo problema na kvadrat. Bolje onda Zagreb, da im napunimo Maksimir kad već oni ne mogu :lol:
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 16 jun 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jun 2013, 18:35

Anonimac je napisao/la:Neginu nam ovi "naši", jer mala je vjerovatnića da od pet ponuđenih, među kojim su tri "naša", izvučemo nekog od preostala dva. Beograd nebih volio nikako, mislim da bi tamo bilo problema na kvadrat. Bolje onda Zagreb, da im napunimo Maksimir kad već oni ne mogu :lol:
Ma samo beograd mozda ih izbace kao kad su protiv zrinjskog heheh.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 jun 2013, 19:18

Anonimac je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/karabks ... icu/107200
Evo nama Jahića... :mrgreen: Šalim se, al nebi loše bilo, ćak sam i čuo da bi želio završiti karijeru u Želji!
Sto se salis prijatelju,ne budi tako siguran da nece doci :D :)
Amare hvala ti...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 jun 2013, 20:24

zeljo4life je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/karabks ... icu/107200
Evo nama Jahića... :mrgreen: Šalim se, al nebi loše bilo, ćak sam i čuo da bi želio završiti karijeru u Želji!
Sto se salis prijatelju,ne budi tako siguran da nece doci :D :)
Beze buraz, da nebi kasnije bilo prozivanja po forumu da sam kao rekao da će u Želju i sl. Bog te čuo, valjao bi nam... ;)

Riad Bajić pozvan u Mediteransku reprezentaciju BiH, zato nije na pripremama u Međugorju.
http://****/glavne-vijesti ... igraa.html
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 16 jun 2013, 21:14

jesu se oni nasi sminkeri konacno prikljucili pripremama :mrgreen:
kakva je situacija se bekricem kakve su sanse da ostane?
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 jun 2013, 21:30

adillovic je napisao/la:jesu se oni nasi sminkeri konacno prikljucili pripremama :mrgreen:
jasta su ;) prezauzeti stavljanjem slika na fb :lol:

da li ima sanse da se antolovic vrati il je gotova stvar ?
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 16 jun 2013, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 jun 2013, 21:33

Meni je neozbiljno da igrači Želje posebno Armin Hodžić idu na Mediteranske igre. S obzirom koliko je to ozbiljno takmičenje 15 dana neće ništa raditi.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 jun 2013, 21:33

adillovic je napisao/la:jesu se oni nasi sminkeri konacno prikljucili pripremama :mrgreen:
"Uz Škaljića, na jučerašnjem treningu su se pojavili i Makedonac Yani Urdinov, te napadač Eldin Adilović, koji su dobili produženi odmor, a očekuje se i dolazak kapitena Muamera Svrake, koji ima produženi raspust, zbog obaveza koje je imao sa reprezentacijom BiH.

Svraka će se ekipi, saznajemo, priključiti po odlasku u Mrkonjić-Grad."

P. S. @likusa "Jučer nije bilo ni Marijana Antolovića, kojem je istekla posudba iz varšavske Legije, s tim što postoji mogućnost da ovaj golman raskine ugovor sa Poljacima, te dođe na pregovore sa Osimom."

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jun 2013, 01:04

@Consigliere - Vidi nesto prijatelju. Bas sam sada procitao sve sto si napisao i zaista ima smisla, ali po meni kod nas problem lezi u glavama igraca. Evo ti jedan primjer. Mec protiv Maribora, imas 0:1 na poluvremenu, oni izjednjecuju na 1:1, (opet veoma dobar rezultat), pa onda 2:1 za njih, (takoder dobar rezultat), pa 3:1 (jos smo u nekoj igri), a sta nasi rade, padaju prvenstveno mentalno pa fizicki.

Isli slucaj kao u utakmici sa Maccabijem. Prvo poluvrijeme ih razbli na Kosevu, drugo glam-blam. Dakle, da skratimo, ti istices da imamo problem u samom pristupu za LP ili EL tekme, sto je sasvim tacno, ali takoder imamo pogresno razmisljanje tokom tekme.

Zakljucak je, da u ove cetiri godine, zapravo od susreta sa Newcaslom na Kosevu, zapravo Malagom, mi nismo odigrali kompletu tekmu u Evropi da valja, pa makar i rezultat bio negativan. Sve sto smo mogli maksimalno posticili, bilo je prvoh 45 min, gdje smo se mogli nositi sa protivnicima.

Serif namjerno nisam uzeo kao primjer, jer je ekipa bila izrotirana dosta, gdje su nam se otvorila vrata sirom, na nasu srecu uspjeli smo to iskoristiti. U ovom ostalim mecevima, kao sto sam ranije govorio, nas evropski vrhucan je bio prvih 45 min.

Sada bih volio ako nista jedan mec da odigramo bare-bare sa bilo kojim protivnikom i nadam se da ce Amar dobro spremiti ekipu fizicki.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 17 jun 2013, 02:04

Amar ima loš pristup evropskim utakmicama, igrače ubjedi da su 10 puta lošiji od protivnika zato i gubimo velikom razlikom. Ne može me niko ubjediti da smo toliko loši kako rezutati govore. Zar je moguće da smo statistički najgora ekipa u Evropi u posljednje tri godine? sNaša gol razlika u poslijednje tri godine je 3:20.

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 17 jun 2013, 02:23

Semper je napisao/la:Amar ima loš pristup evropskim utakmicama, igrače ubjedi da su 10 puta lošiji od protivnika zato i gubimo velikom razlikom. Ne može me niko ubjediti da smo toliko loši kako rezutati govore. Zar je moguće da smo statistički najgora ekipa u Evropi u posljednje tri godine? sNaša gol razlika u poslijednje tri godine je 3:20.
Mudar si, mudar si, svima to govorim.

Ipak da pogledamo s kim smo igrali u tih par utakmica.

Hapoel, odmah pa gostovanje, ekipa koja se plasirala te sezone u LŠ, izbacila Salzurg, zabila levatima iz Benfike tri komada hladno. Revanš je bio sam formalnost.

Amarov loš pristup nam donese prolazak Šerifa, uzmemo njihov koeficijent, budemo nosioci i izvučemo Makabija kao nenositelja. Prva utakmica u Sarajevu gdje smo trebali voditi barem 2:0 u prvom poluvremenu, mi to naravno fulimo, u drugom se Benjo oklizne, primimo bezveze gol i hahali Huso materi. U revanšu fasujemo. Fasovao je i Panatinaikos 3:0 u TA; Ekipa se plasirala u grupnu fazu LE ;

Maribor, plaćene pripreme ( kompenzacija za odlazak Zebe od strane Splita ) za utakmicu sa slovencima, a mi naletimo na najveću vrućinu u historiji svijeta, budemo u hotelu bez klime ( koja ni ne treba u Austriji ), loše se spremimo, pokažemo da možemo igrati sa Mariborom, padnemo fizički u drugompoluvrmeenu i fasujemo četiri komada. U revanšu nam ponište gol-dva, mi opet fulimo boga-oca, dobijemo dva bezvezna crvane kartona i zijanimo. Tri od četiri poluvremena smo odigrali više-manje korektno. Maribor se uredno plasira u grupnu fazu LE;

Tri protivnika, tri ekipe koje se na kraju uredno plasiraju u grupne faze takmičenja, bilo LŠ, bilo EL.

Da si postavio pitanje da li smo najnesretnija ekipa u Europi, ispao bi mnogo realniji. Tvrdnja ne bi bila bez osnova. Dapače.

Medalja ima dvije strane, kontaš ?

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 17 jun 2013, 03:07

Glodar je napisao/la:
Semper je napisao/la:Amar ima loš pristup evropskim utakmicama, igrače ubjedi da su 10 puta lošiji od protivnika zato i gubimo velikom razlikom. Ne može me niko ubjediti da smo toliko loši kako rezutati govore. Zar je moguće da smo statistički najgora ekipa u Evropi u posljednje tri godine? sNaša gol razlika u poslijednje tri godine je 3:20.
Mudar si, mudar si, svima to govorim.

Ipak da pogledamo s kim smo igrali u tih par utakmica.

Hapoel, odmah pa gostovanje, ekipa koja se plasirala te sezone u LŠ, izbacila Salzurg, zabila levatima iz Benfike tri komada hladno. Revanš je bio sam formalnost.

Amarov loš pristup nam donese prolazak Šerifa, uzmemo njihov koeficijent, budemo nosioci i izvučemo Makabija kao nenositelja. Prva utakmica u Sarajevu gdje smo trebali voditi barem 2:0 u prvom poluvremenu, mi to naravno fulimo, u drugom se Benjo oklizne, primimo bezveze gol i hahali Huso materi. U revanšu fasujemo. Fasovao je i Panatinaikos 3:0 u TA; Ekipa se plasirala u grupnu fazu LE ;

Maribor, plaćene pripreme ( kompenzacija za odlazak Zebe od strane Splita ) za utakmicu sa slovencima, a mi naletimo na najveću vrućinu u historiji svijeta, budemo u hotelu bez klime ( koja ni ne treba u Austriji ), loše se spremimo, pokažemo da možemo igrati sa Mariborom, padnemo fizički u drugompoluvrmeenu i fasujemo četiri komada. U revanšu nam ponište gol-dva, mi opet fulimo boga-oca, dobijemo dva bezvezna crvane kartona i zijanimo. Tri od četiri poluvremena smo odigrali više-manje korektno. Maribor se uredno plasira u grupnu fazu LE;

Tri protivnika, tri ekipe koje se na kraju uredno plasiraju u grupne faze takmičenja, bilo LŠ, bilo EL.

Da si postavio pitanje da li smo najnesretnija ekipa u Europi, ispao bi mnogo realniji. Tvrdnja ne bi bila bez osnova. Dapače.

Medalja ima dvije strane, kontaš ?
Sve si upravu, ali ima i druga strana kad pogledas te golove vecina ih je jeftina, prvo mislim na Maribor pa onda na izraelce Medunjanina, meni nebi bilo krivo da te neko podero igrom lijepim golovima npr Hapoel al kad primis gol na glupost to je vec druga stvar

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jun 2013, 08:54

Glodar je napisao/la:Maribor, plaćene pripreme ( kompenzacija za odlazak Zebe od strane Splita ) za utakmicu sa slovencima
Nije te pripreme Split platio.

Ovo za Aru i radnu dozvolu supljak.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 48 gostiju.