domovinabih je napisao/la:
Još jedna "medvjeđa" usliga BHF! Ne ulazim u moralni lik Ćire, ali ljudi to je najjače trenersko/selektorsko ime koje smo imali u historiji BiH fudbala. Ako Ćiro ode katastrofa! BHF "prave revoluciju" godinama, a naš fudbal tone li tone. Sa ovim su nas vratli 10-tak godina unazad !!!
P.S. Bakiru bi predložio da za selektora, BHF predloži Zlatka Lagumđiju !!!
Ćiro jest največe ime koje smo do sada imali. I ja sam ga podržavo do onih njegovih izjava o Misketu i do toga kad izjavi da brani nevine ljude. Ali poslje toga više ne!
Kako če nas sa smjenom Ćire vratit 10 godina unazad? On brani NEVINE ljude koji su tek tako osuđeni na 5 GODINA zatvora! Znači ako tako gledamo onda bi on trebo stat i iza onih masovnih ubojica jer i oni kažu da su nevini i ko hebe sud i šta sud kaže. Čirino vrijeme je prošlo, on može samo još u pemziju i nigdi više.
A što se toga tiče imamo mi dosta naših odličnih i uspješnih selektora koji ga mogu zamjenit i napravit više od Čire i koji če se pozabavit reprezentacijom a ne razno raznim reklamama i političkim emisijama
Čirino vrijeme je prošlo, samo da ode još ona gamad iz "saveza" i onda bi se mogli počet nadat nekom prevnstvu