FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zapazeniji rezultat je lakse ostvariti kroz ligu prvaka nego kroz EL,u Ligi prvaka od ovih koga zeljo moze dobiti u drgum pretkolu ima pola ekipa koje ekipa koja se smtra ozbiljnom moze izbaciti,u trecem pretkolu ispast,napunit stadion i ici u play off EL.Dok u EL kad prodjes drugo pretkolo jer su vecin ekipa koje se mogu izbacit , u trecem pretkolu zavrsava sve jer ti dolaze ekipe iz liga 5 i ostalih jakih liga.Dakle puno vece sanse su u LP nego EL
Uozbilji se,svaka ekipa je od nas jaca bar 3 puta.ciza je napisao/la:zapazeniji rezultat je lakse ostvariti kroz ligu prvaka nego kroz EL,u Ligi prvaka od ovih koga zeljo moze dobiti u drgum pretkolu ima pola ekipa koje ekipa koja se smtra ozbiljnom moze izbaciti,u trecem pretkolu ispast,napunit stadion i ici u play off EL.Dok u EL kad prodjes drugo pretkolo jer su vecin ekipa koje se mogu izbacit , u trecem pretkolu zavrsava sve jer ti dolaze ekipe iz liga 5 i ostalih jakih liga.Dakle puno vece sanse su u LP nego EL
procitaj opet,pise ekipa koja se smatra ozbiljnom za europu ,i dalje stoj ida je lakse kroz ligu prvaka dalje dogurat nego Elterabajt je napisao/la:Uozbilji se,svaka ekipa je od nas jaca bar 3 puta.ciza je napisao/la:zapazeniji rezultat je lakse ostvariti kroz ligu prvaka nego kroz EL,u Ligi prvaka od ovih koga zeljo moze dobiti u drgum pretkolu ima pola ekipa koje ekipa koja se smtra ozbiljnom moze izbaciti,u trecem pretkolu ispast,napunit stadion i ici u play off EL.Dok u EL kad prodjes drugo pretkolo jer su vecin ekipa koje se mogu izbacit , u trecem pretkolu zavrsava sve jer ti dolaze ekipe iz liga 5 i ostalih jakih liga.Dakle puno vece sanse su u LP nego EL
- Rentiranrentan
- Kontakt:
I iduće sezone će ovaj klub sirotinje i Bogu dragih ljudi biti prvak ove napaćene svete zemlje.
To je to!Rentiranrentan je napisao/la:I iduće sezone će ovaj klub sirotinje i Bogu dragih ljudi biti prvak ove napaćene svete zemlje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, sve je to OK. Razumijem vas koji branite Osima a ima i razloga da ga branite, naravno. Ali, ta prica u medijima: U njih je budzet ovakav a u nas ovakav, je nista drugo nego pravljenje alibija za neke eventualne poraze. A to se radi bez ikakve potrebe, taman ce Zeljo gubiti navijace radi nekih lijevih poraza u Evropi 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Moze li neko objasniti ove regionlane grupe. Koji **** regionalne grupe kad smo prosle godine u moldaviji i izraelu mogli igrati 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Oprostite ako se o ovome već pisalo,nisam u toku.Interesuje me nedavna izjava Amara Osima da bi Željo za par godina mogao biti nosioc u žrijebu za Lp/El.Šta je tačno potrebno postići za to?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Dobro je sto smo svi otpisali LS, Zeljo ce nas u tom takmicenju obradovati kao nikad vjerujte mi.... 

Mozda za koju godinu, nama je bolje da se sad oformi tim koji ce osvojiti titulu u narednoj sezoni a time bi nam koeficjent porastao i bili bi nosioci u drugom pretkolu LS, znaci vise ne bih strahovali od Maribora, Dinama, Celtika i ovih zaista jakih timova, imali bi daleko bolje sanse iako i među ovim ne-nosiocima ima itekako dobrih timova.nime_tm87 je napisao/la:Dobro je sto smo svi otpisali LS, Zeljo ce nas u tom takmicenju obradovati kao nikad vjerujte mi....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koliko sam ja shvatio kad je neko govorio, možemo se samo sastati sa klubovima iz Istočne evrope (Bjelorusija, Moldavija, Rusija, Ukrajina, Estonija, Litvanija, Letonija), Balkana (Kosovo, Crna gora, Albanija, Makedonija, Slovenija, Srbija, Hrvatska, Bugarska, Rumunija, Grčka i Turska) te klubovima iz Izraela, ali bolje neka objasni neko ko zna.diego_TM je napisao/la:Moze li neko objasniti ove regionlane grupe. Koji **** regionalne grupe kad smo prosle godine u moldaviji i izraelu mogli igrati
P. S. Eh sad oduzmite zemlje koje idu direktno, one koje ćemo dobiti u drugim pretkolima te onda oduzmite ne-nosioce i dobićete par klubova koje možemo dobiti.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 16 jun 2013, 16:16, ukupno mijenjano 5 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Od kuda Izrael da igra Evropska takmičenja, i onda Uefa i FIFA kažu nema politike u sportu kako nema boga vam, pa dajte onda i palestinu u evropska takmičenja, kakvi su to aršini. 

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Sve je to biznis dobro osmisljen od UEFA-e pocevsi od nosioca i ne-nosioca do tih regioanlanih grupa, samo sa ciljeme da jaki, bogati klubovi laske prođu da se pare okrecu, profit ubire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zato sto je opasno po Zidove da igraju sa susjednim Arapima i obrnuto, s obzirom na dugo ne rijesenu situaciju na bliskom istoku po tom pitanju.zeljooooo je napisao/la:Od kuda Izrael da igra Evropska takmičenja, i onda Uefa i FIFA kažu nema politike u sportu kako nema boga vam, pa dajte onda i palestinu u evropska takmičenja, kakvi su to aršini.
Te bi tekme bile vise nego visokog rizika, i najmanje bi bilo sporta.
Ma ove godine vjerujem u dobar rezultat kao nikad... VOLIM TE ŽELJO
I tome je trebalo ranije razmišljati ne možeš sa svima susjedima zasrat i onda pobjeć negdje gdje nema tih susjeda.alemsa je napisao/la:Zato sto je opasno po Zidove da igraju sa susjednim Arapima i obrnuto, s obzirom na dugo ne rijesenu situaciju na bliskom istoku po tom pitanju.zeljooooo je napisao/la:Od kuda Izrael da igra Evropska takmičenja, i onda Uefa i FIFA kažu nema politike u sportu kako nema boga vam, pa dajte onda i palestinu u evropska takmičenja, kakvi su to aršini.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
Prvo,posto si klasicni serator koji dodje prosipat neku svoju pakostinju ne vrijedi uopste ulazit s tobom u diskusiju. Al eto.Consigliere je napisao/la:Ma, sve je to OK. Razumijem vas koji branite Osima a ima i razloga da ga branite, naravno. Ali, ta prica u medijima: U njih je budzet ovakav a u nas ovakav, je nista drugo nego pravljenje alibija za neke eventualne poraze. A to se radi bez ikakve potrebe, taman ce Zeljo gubiti navijace radi nekih lijevih poraza u Evropi
Drugo,niko nije digao ruke od evrope nego se spusta lopta,sto je i normalno.
Trece,zanimljivo je da za primjer navodis klub kojeg je pod svoje uzeo predsjednik jedne drzave i ulagao novac u njega. Sta je sa ostalim klubovima? U toj istoj Hrvatskoj je svim klubovima otpisan poslijeratni porezni dug. I opet ih,osim Dinama,nema nigdje. Ta ti je argumentacija vrh.
Zelji stadion u ratu zapalili. Heeeej,zapalili stadion! A Dinamu Franjo napravio stadion od 45 hiljada.
Vidi se da previse gledas tv.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
To je zasro Zapad posebno Englezi, jer nisu imali gdje vise sa Zidovima nakon drugog svijetskog rata. I to se reflektira do dan danas u mnogim oblastima.zeljooooo je napisao/la: I tome je trebalo ranije razmišljati ne možeš sa svima susjedima zasrat i onda pobjeć negdje gdje nema tih susjeda.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad spominjes ovo opasno igrati sa susjedima, cini mi se da se ruski i gruzijski timovi ne smiju sresti nikako u evropskim takmicenjimaalemsa je napisao/la:Zato sto je opasno po Zidove da igraju sa susjednim Arapima i obrnuto, s obzirom na dugo ne rijesenu situaciju na bliskom istoku po tom pitanju.zeljooooo je napisao/la:Od kuda Izrael da igra Evropska takmičenja, i onda Uefa i FIFA kažu nema politike u sportu kako nema boga vam, pa dajte onda i palestinu u evropska takmičenja, kakvi su to aršini.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.