meni bi mnogo bolja opcija bila ovo kako sam opisao, odmah na licu mjesta ali svako ima svojeadriano_leite je napisao/la:Novac sve pokrece danas, samo nekog po dzepu opali i on ce se opametitiLenBias je napisao/la:skontao sam ali da postoji opcija da radi flopova tj simuliranja kojih ima u svakom sportu igrac dobije 5-10 utakmica suspenzije na kraju je besmislena i glupa na kraju krajeva, vjeruj mi, sve to sudije mogu ispraviti, sve, kamere da snimaju iz svih mogucih uglova i evo jedan primjer kao u tenisu sto ima da igraci se zale da neki poen ili promasaj pa nekoliko puta u mecu mogu vidjeti onaj snimak (ne mogu se sjetiti kako se zove to jer ne pratim tenis a google mi mrsko otvarati) da bi se utvrdila ispravnost odluke tako dati sansu trenerima da to rade npr 3 puta u utakmici, sasvim dovoljno i posteno bi bilo takvo nesto i ukoliko se utvrdi flop igrac dobije licnu, dva bacanja suta ekipa i svi sretni, znaci sve se na sasvim normalan nacin moze odraditi bez ikakvih suspenzija (koje bi kasnije utakmice ucinile manje interesantnim) ili novca.