Puna mi naslovnica njegovih slika, em nešta krevet, em lopta, em skače, em se kupa, em vozi biciklo.
Alo' rođače. Pa gdje ti je masa pic.ko izdefinisana?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Opet ga ti našao. Jao slucaja...Emir000 je napisao/la:momciluci, pogledajte komentare.. "dzeko ili tevez"
http://www.eplindex.com/33559/dzeko-or- ... ment-11660" onclick="window.open(this.href);return false;
ray williams opet na potezu, jest legenda
To nije nista. Vidi ti buraz ovo:hz1987 je napisao/la:PANINI WORLD CUP 2014 - izbacili su probne sličice
Dzeko daje vise golova protiv velike timove nego Cavani.ciza je napisao/la:sve jeto super,ali razlika je to sto je cavani pravi lider,i rijesava utakmicu kad ekipi ne ide,vecina utakmica se dobila njegovom zaslugom i bitnim golovima,dok Dzeko se stopi s ekipom kad njih ne ide ne ide ni njega, uvali dosta golova protiv relativno slabijih protivnika.U najvecim utakmicama Cavani pogodi i preuzme stvar u svoje ruke, dok je Dzeko vise puta zatajio,lipa prvaka poneki derbi.Faktor srece da u pravom treunutku budes to,Cavani igra u dosta slabijoj ekipi gdje dosta ovisi o njemu,a citiy ima Dzeku na svakoj poziciji
jesu vala stvarali su prilike, ponekad se znalo desiti da ima i 2 prilike po utakmici. kakve crne prilike pa onaj fudbal sto je city igrao zadnje sezone je nesto najsporije sto sam vidio u zadnjih 100-110 godina.ciza je napisao/la:izvini brate,ali npr.. golovi DZeke unitedu,nakog sto su imali 10 igraca i nakon sto su bili devastirani od 1-3 ili 1-4 i ti slicni golovi imaju manju tezinu od rijesavanja utakmice,vecina golova Dzeke su servirani jer ima jaku ekipu koja stvori puno prilika,dok Cavani mora sam izborit priliku i stvorit je jer mu je ekipa relativno slabija od vodecih u ligi.Ja bi volio da je rijesio dvije utkamice u ligi prvaka i city bi prosao grupu ,nijanse odredzuju kvalitete te klase igraca ali su na strani cavanija trenutno,a city je ekipa kojoj reultat treba trenutno,mozda se promjeni ako Dzeko promjeni klub
Sta bi onda sa Wolfsburgom? Kanta ekipa, dao 1 gol svakih 135 minuta.ciza je napisao/la:izvini brate,ali npr.. golovi DZeke unitedu,nakog sto su imali 10 igraca i nakon sto su bili devastirani od 1-3 ili 1-4 i ti slicni golovi imaju manju tezinu od rijesavanja utakmice,vecina golova Dzeke su servirani jer ima jaku ekipu koja stvori puno prilika,dok Cavani mora sam izborit priliku i stvorit je jer mu je ekipa relativno slabija od vodecih u ligi.Ja bi volio da je rijesio dvije utkamice u ligi prvaka i city bi prosao grupu ,nijanse odredzuju kvalitete te klase igraca ali su na strani cavanija trenutno,a city je ekipa kojoj reultat treba trenutno,mozda se promjeni ako Dzeko promjeni klub
bas takobubreg je napisao/la:jesu vala stvarali su prilike, ponekad se znalo desiti da ima i 2 prilike po utakmici. kakve crne prilike pa onaj fudbal sto je city igrao zadnje sezone je nesto najsporije sto sam vidio u zadnjih 100-110 godina.ciza je napisao/la:izvini brate,ali npr.. golovi DZeke unitedu,nakog sto su imali 10 igraca i nakon sto su bili devastirani od 1-3 ili 1-4 i ti slicni golovi imaju manju tezinu od rijesavanja utakmice,vecina golova Dzeke su servirani jer ima jaku ekipu koja stvori puno prilika,dok Cavani mora sam izborit priliku i stvorit je jer mu je ekipa relativno slabija od vodecih u ligi.Ja bi volio da je rijesio dvije utkamice u ligi prvaka i city bi prosao grupu ,nijanse odredzuju kvalitete te klase igraca ali su na strani cavanija trenutno,a city je ekipa kojoj reultat treba trenutno,mozda se promjeni ako Dzeko promjeni klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.