NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
mi smo vrh sto se tice omladinske, uvjeta, kampova itd, u BiH pogotovo..ali fali tu još STRUČNIH LJUDI! na nižim razinama, pri tom mislim na selekciju škole nogometa, pionira, kadeta..juniori imaju ok trenere (Karačić i Ćorić) ali sve ispod je loše do bola..pogotovo otkad je Kokić prešao u prvi tim..
i pored svih uvjeta i dobrog rada proći će još vjerojatno godine i godine isto toga i mukotrpnog da se netko proda davalja da se može od toga živjeti..sad za sad što prodamo ovo nešto smo i dobro koliko drugi prodaju i rade ali moramo naći način kako utaliti mlade igrač za dobre pare (primjer->Mamić) iako je to kod nas teško jer je liga u kurcu..al ako dođe do smanjenja lige, povećanja kvalitete..ako bh repka ode u Brazil, stvari će se promjeniti a onda će profitirati oni koji su radili i koji rade i stvaraju
i pored svih uvjeta i dobrog rada proći će još vjerojatno godine i godine isto toga i mukotrpnog da se netko proda davalja da se može od toga živjeti..sad za sad što prodamo ovo nešto smo i dobro koliko drugi prodaju i rade ali moramo naći način kako utaliti mlade igrač za dobre pare (primjer->Mamić) iako je to kod nas teško jer je liga u kurcu..al ako dođe do smanjenja lige, povećanja kvalitete..ako bh repka ode u Brazil, stvari će se promjeniti a onda će profitirati oni koji su radili i koji rade i stvaraju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mazalović stigao ? Odličan igrac, centralni vezni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vidi, maxmore, kao sto rekoh to je stvar lige i ratinga iste, nije to jednostavno i crno-bijelo, nazalost, medjutim mene veseli sto mi ustvari radimo i ulazemo u sve to, pa ne radimo to valjda opceg dojma i kozmetike nego zato sto zelimo na tome graditi buducnost.
Sve ostalo je kevin takodjer objasnio/potvrdio sta zelim reci.
Sve ostalo je kevin takodjer objasnio/potvrdio sta zelim reci.
...Život za Široki...
Morala se dobro vreća odriješit za Mazalovića.England je napisao/la:Mazalović stigao ? Odličan igrac, centralni vezni.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trener Širokog Brijega, Slaven Musa, izvršio je danas prozivku na Pecari, a na prvom okupljanju su se pojavili svi igrači iz prošle sezone koji su ostali u klubu.
Na prozivci se pojavilo i nekoliko novih imena, a u klub su se vratili Goran Zakarić, Josip Barišić i Vlado Zadro. Redove aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, pojačali su Zvonimir Blaić iz Šibenika, te Tomislav Mazalović koji je igrao u Cibaliji.
Pored navedenih igrača u ekipu Širokog se nakon nekoliko posudbi vratio i Antonio Soldo koji je nastupao za GOŠK i bit će zamjena Luki Bilobrku.
Došlo je i do promjene u stručnom stožeru Širokobriježana. Dosadašnji drugi golman ekipe Nikola Marić više neće braniti i od ove sezone je pomoćnik Slavena Muse i bit će zadužen za treniranje golmana.
Široki će već u utorak odigrati prvu prijateljsku utakmicu protiv Željezničara koja će biti odigrana na kampu Musa-Karačić najvjerojatnije u 18:30 sati.
Na prozivci se pojavilo i nekoliko novih imena, a u klub su se vratili Goran Zakarić, Josip Barišić i Vlado Zadro. Redove aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, pojačali su Zvonimir Blaić iz Šibenika, te Tomislav Mazalović koji je igrao u Cibaliji.
Pored navedenih igrača u ekipu Širokog se nakon nekoliko posudbi vratio i Antonio Soldo koji je nastupao za GOŠK i bit će zamjena Luki Bilobrku.
Došlo je i do promjene u stručnom stožeru Širokobriježana. Dosadašnji drugi golman ekipe Nikola Marić više neće braniti i od ove sezone je pomoćnik Slavena Muse i bit će zadužen za treniranje golmana.
Široki će već u utorak odigrati prvu prijateljsku utakmicu protiv Željezničara koja će biti odigrana na kampu Musa-Karačić najvjerojatnije u 18:30 sati.
...Život za Široki...
Mali Mikulic ce opet biti 3.golman?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
prije da ce na posudbuAndroid je napisao/la:Mali Mikulic ce opet biti 3.golman?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma namazan ovaj Siroki,sve se nema a osteta se placa za igraca..ne mogu kukanjabrzi je napisao/la:Morala se dobro vreća odriješit za Mazalovića.England je napisao/la:Mazalović stigao ? Odličan igrac, centralni vezni.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega
Koliko ja znam Mazalovic je raskinuo ugovor sa Cibalijom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Prica se po Vinkovcimafelix123 je napisao/la:Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega

Narod zna

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Igraci jako cesto u svojim ugovorima imaju stavku da nakon ispadanja iz lige imaju slobodne papire ili u najmanju ruku mogu otici gdje god zele za nebitnu cijenu, samo da se ponudi nesto. Uvjeren sam da to ima i Mazalovic kao i cijela ekipa Cibalije, jer je Cibalia klub koji je uvijek kandidat za ispadanje pa je tako i klub u kojem igraci dolaze s bojaznoscu da ce igrati nizi rang i takvim ugovorm se osiguravaju. Tako je vjerojatno i Mazalovic. On je 99% dosao slobodan, a ako je i placen onda je to nesto minimalno.arhimed89 je napisao/la:Prica se po Vinkovcimafelix123 je napisao/la:Odakle vama da smo uopce placali odstetu za njega![]()
Narod zna
A interesantno je kako transfermarkt jos nista nije objavio, a vec se naveliko prica da je to gotova stvar.
De mi recite onaj Kožul i Brekalo jel dolaze kod nas na posudbu? cuo sam da je rijeseno to.vidim kod vas na prozivci bili,vi to bolje znate 

Jedno pitanje:Ima li istine da se NK Siroki kao zainteresovao za bivseg igraca Lecha,Sarajeva,Veleza i Rudara P. Harisa Handzica,kazem jer to sam cuo preko poslovnog prijatelja iz Sirokog Brijega. Malo je nemoguce poznavajuci klub ,kao klub Siroki al ko zna mozda se zaista vremena mjenjaju ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoguce je da oni dovedu nekatolika, i ne trebaju se tu vremena mijenjati nego nesto drugo.Iskren je napisao/la:Jedno pitanje:Ima li istine da se NK Siroki kao zainteresovao za bivseg igraca Lecha,Sarajeva,Veleza i Rudara P. Harisa Handzica,kazem jer to sam cuo preko poslovnog prijatelja iz Sirokog Brijega. Malo je nemoguce poznavajuci klub ,kao klub Siroki al ko zna mozda se zaista vremena mjenjaju ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Katolici samo igraju za taj klub, ima se keša pa im je svejedno dok imaju uspjeha.
No s druge strane ovo je 2013, ne srednji vijek ali šta ćeš.
Sada će neko doći i usporediti Široki sa Bilbaom
No s druge strane ovo je 2013, ne srednji vijek ali šta ćeš.
Sada će neko doći i usporediti Široki sa Bilbaom

Ja recimo licno nevidim tu nista lose...Kad jedan od mnogih do sad, evo npr: Ivan Sesar moze igrati u Sarajevu,zasto Handzic nebi igrao u Sirokom? I to mi se brate pitari kunemo u Ivana..Zar je bitno ko si vise i odakle i kako se zoves? Dok je god tako ovdje buducnosti nema,nevezano samo za sport ,opcenito !
-
- Kontakt:
Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
A politika kluba je da se ne dovode Bosnjaci i Srbi u klub ostali su dobrodosli

Ako je vagner pravoslavac ja sam eskim!felix123 je napisao/la:Nezz o kakvoj vjeri vi pričate,pa naš najbolji igrac je pravoslavac(wagner)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Takav je statut kluba koliko sam upucen.Iskren je napisao/la:Ja recimo licno nevidim tu nista lose...Kad jedan od mnogih do sad, evo npr: Ivan Sesar moze igrati u Sarajevu,zasto Handzic nebi igrao u Sirokom? I to mi se brate pitari kunemo u Ivana..Zar je bitno ko si vise i odakle i kako se zoves? Dok je god tako ovdje buducnosti nema,nevezano samo za sport ,opcenito !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Grk1234, Necto, StarmoCity, successminator i 70 gostiju.