FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

eliluzionista
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la eliluzionista » 16 jun 2013, 09:25

ja gledo tekmu...Neymar jako dobar...a koliko mi de cini momak je cvrsto na zemlji..ne izigrava neku zvijezdu a to je za Barcu veoma vazno...Dobbro nam dosao

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 jun 2013, 09:47

M4kaveli je napisao/la: Inace
Contacto del Barça por Koscielny.

Cijena 15 miliona eura.
Hajd nek i Pique vidi šta je pravi štoper.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jun 2013, 10:06

slika

8-) 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 jun 2013, 10:14

Lillard je napisao/la:slika

8-) 8-)
Meni je drago sto je Barca uzela Neymara, bas zbog ovakvih situacija, jer se momak ne libi raspaliti s ovih pozicija. Pedro i Alexis bi ovo primili i izmeljali nesto i lopta bi zavrsila kod korner zastavice, jer bi bio los pas za Dani Alvesa :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jun 2013, 10:30

Nejmar, Xavi, Inijesta i Mesi .... nesto sto ce biti monstrum masina i sto drugi mogu samo da sanjaju (madrid prije svega). Ali nista nije uradjeno u odbrani. Tu mi imamo nightmare. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2013, 12:49

Marsal je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la: Inace
Contacto del Barça por Koscielny.

Cijena 15 miliona eura.
Hajd nek i Pique vidi šta je pravi štoper.
:mrgreen:
Ja ga licno ne bi volio jer nije po mom ukusu, ali znam da je dobar stoper.
Valjda je vise dosta shoppinga po Emiratesu, ne znam koji im je qrc.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 jun 2013, 13:22

Danas 25. rodjendan slavi jedan od najboljih veznjaka u historiji Barcelone, Sergio Busquets.

Valencia zeli Deulofeua dovesti na posudbu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 16 jun 2013, 15:31

Ne zna se koji je jučer bio gori - Alves ili Neymar.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jun 2013, 15:38

[youtube][/youtube]
kakav alexis ,alexia glavna :mrgreen: ,nju dovest a alexisa sutnut i to je to :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 jun 2013, 16:49

Uzivanje slika
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 jun 2013, 23:13

soxx je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Hoćemo malo o Neymaru?

Gdje su miševi? Meni jedna tekma ne znači baš ništa, al' izgleda većini ovdje je upravo ta jedna tekma dovoljna da se okrenu za 180 stepeni.
Ipak je dao gol japanu.
Ipak je najbitnije da vi nađete izgovor za takve stvari.
Da ga je zabio Englezima, bila bi priča "ipak je to prijateljska"...de se poklopite lagano, pročitani ste davno, ti i tebi slični (a ima ih mnogo na ovom forumu).

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 16 jun 2013, 23:22

mandraX je napisao/la:
soxx je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Hoćemo malo o Neymaru?

Gdje su miševi? Meni jedna tekma ne znači baš ništa, al' izgleda većini ovdje je upravo ta jedna tekma dovoljna da se okrenu za 180 stepeni.
Ipak je dao gol japanu.
Ipak je najbitnije da vi nađete izgovor za takve stvari.
Da ga je zabio Englezima, bila bi priča "ipak je to prijateljska"...de se poklopite lagano, pročitani ste davno, ti i tebi slični (a ima ih mnogo na ovom forumu).
Kakav izgovor svega ti? Zabijaju svakakvi hamelji golove pa jesul igracine?
Oscar pruza bolje partije od Neymara a jednog spominju kao novog Messia, Ronaldinha, koga vec Eto koliko je medijski jak.
Mozda on bude i bolji od Messia al pogledaj mu igre pa onda reci.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jun 2013, 23:35

soxx od Mesija tesko da ce iko zadugo biti bolji. Mozda hamelji zabijaju ali ono sto zabije cetverostruki najbolji igrac na svijetu tu vise nije bitno kome zabija. Tada se samo upisuju novi rekordi i nema dalje. Iskreno samo je monotono to sto rijetki na svijetu pokusavaju da ospore Mesijeve golove svim najboljim i svim najlosim timovima. Mislim da si ok momak i nemoj da se trudis da licis na madridiste. Ne licis mi nesto na njih al' ybga moras ih razumjeti... nije lahko imati najboljeg igraca svijeta u suparnickoj ekipi. Oni su sretni i u svom godinama vicesampionu CR7 vide najboljeg, al stas i to se postuje. Rijeke tecu dalje mi smo prvaci a tebi svako dobro....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 16 jun 2013, 23:41

Nista ja lose za Messia nisam rekao, samo sam rekao da za Neymara se prica kao novi Ronaldinho, Messi. Da ce biti novi najbolji igrac svijeta al igrama to nije pokazao.
soxx out.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jun 2013, 23:56

soxx je napisao/la:Nista ja lose za Messia nisam rekao, samo sam rekao da za Neymara se prica kao novi Ronaldinho, Messi. Da ce biti novi najbolji igrac svijeta al igrama to nije pokazao.
soxx out.
pa dobro mozda neko govori ali mnogi i ovdje to ne ocekuju. Ja prvi dozivljavam njegov prelazak kao nesto obicno za Barcelonu i vise me brine neozbiljan pristup uprave prema odbrani nego to ko ce zabijat golove naprijed. A zabijace ih sigurno. Imali smo mi i Ronaldinja i Rivalda i Ronalda i Romarija i sve te svjetske gigante pa i prelazak Neymara se cini ocekivano. Malo zelje i price i Neymar dodje. Ponavljam da ne mislim da iko ovdje ocekuje da ce Neymar stici Ronaldinja a o Mesiju nema ni govora. Dugo ce vremena proci dok Barcelona i svijet ne dobije novog vanzemaljca. Do tada uzivamo...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 17 jun 2013, 00:02

Neymar je izvivikani horoz koji u 21. godini ima samo 21 gol za A reprezentaciju Brazila. Ako računamo i asistencije Neymar učestvuje u golovima Brazila svakih 85 minuta, što je sramotno.
Don't hate what you don't understand.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jun 2013, 01:30

xaviesta je napisao/la:Neymar je izvivikani horoz koji u 21. godini ima samo 21 gol za A reprezentaciju Brazila. Ako računamo i asistencije Neymar učestvuje u golovima Brazila svakih 85 minuta, što je sramotno.
Jedino se slažem s ovim da je horoz.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 jun 2013, 10:09

Neymar je barcelonina škola, taj mora bit' dobar, barcelona nikad ne kupuje igrače.
naprijed rejal

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 jun 2013, 11:02

Dolaskom Neymara, Messi će napokon imati pravu konkurenciju za zlatnu loptu.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jun 2013, 11:06

mandraX je napisao/la:Dolaskom Neymara, Messi će napokon imati pravu konkurenciju za zlatnu loptu.
I ja tako mislim. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.