AllGunsBlazing je napisao/la:Eto Andrea Pirla nazad u BPL.Sarajlijc@ je napisao/la:Za Zahirovica, Andrea Pirlo.Guvo je napisao/la:Treba Sesar igrati od pocetka![]()
![]()

AllGunsBlazing je napisao/la:Eto Andrea Pirla nazad u BPL.Sarajlijc@ je napisao/la:Za Zahirovica, Andrea Pirlo.Guvo je napisao/la:Treba Sesar igrati od pocetka![]()
![]()
Ne bih bas tako rekao, Sesar se apsolutno dokazao u ono tekmi sto je igrao (jesenji dio sezone) a pogledao sam haman sve bio je medju najboljim u svojoj ekipi. Ovo je prije finansijski problem Elaziga koji nema lovu da plati obestecenje.ciza je napisao/la:ovo nikako nevalja za nas fudbal,umjesto da igraci koji odu pokazu da vrijede oni pokazu suportno i onda se cudimo sto nema transfera i sto niko ne da pare
Tip tekme nije pogledao,ali bitno je napisati da on nevalja ili tropa.vendeta87 je napisao/la:Ne bih bas tako rekao, Sesar se apsolutno dokazao u ono tekmi sto je igrao (jesenji dio sezone) a pogledao sam haman sve bio je medju najboljim u svojoj ekipi. Ovo je prije finansijski problem Elaziga koji nema lovu da plati obestecenje.ciza je napisao/la:ovo nikako nevalja za nas fudbal,umjesto da igraci koji odu pokazu da vrijede oni pokazu suportno i onda se cudimo sto nema transfera i sto niko ne da pare
Ma eno ti ga u Širokom trenira sa širokimGoalgetter je napisao/la:Kazu da je suspendovan, jer se nije pojavio na pripremama Sarajeva, te ce dobiti novcanu kaznu, i ne moze dobiti poziv za reprezentaciju. U Elagzispor (ili kako se vec pise) ne racunaju na njega.
Na koliko ga love Sarajevo procjenjuje-cijeni?zgembo89 je napisao/la:al zasto nije se vratio u Sarajevo jer on ima snjima ugovor do 2014,a ne sa Širokim..to je bruka i sramota,ako nema otkupne klauzule koju neki tim moze dati za njega ja bi ga drzo jos godinu pod suspenzijom do kraja ugovora samo da se opameti..
daju ga djaba al da povedes u paketu melunovica i kompanijugringobih je napisao/la:Na koliko ga love Sarajevo procjenjuje-cijeni?zgembo89 je napisao/la:al zasto nije se vratio u Sarajevo jer on ima snjima ugovor do 2014,a ne sa Širokim..to je bruka i sramota,ako nema otkupne klauzule koju neki tim moze dati za njega ja bi ga drzo jos godinu pod suspenzijom do kraja ugovora samo da se opameti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.