bravo šefe, zna maestro šta radi
VTŽ
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vils je napisao/la:Kakav je ovaj Silva (Sadiković)?
Je li ga ko gledao u Radniku iz Hadžića, možda na onim prijateljskim sa nama ako je tad igrao.
antolovic ti je otisaoceze je napisao/la:Kakva je situacija u klubu, ja sam zadovoljan urađenim do sada, mogu reći prezadovoljan, evo zašto.
Do sad su otišli Yoshida, Ćutuk i Smajić a došli Zeljković, Škaljić i Bučan. Sami procijenite da li su bolji ovi što su došli ili što su otišli
Pored njih tu su još Kjosevski, Bajić, Hasanhodžić i Ramić.
Bogi, Bekrić, Adilović, Benjo i Svraka su na izlaznim vratima, ali nisu otišli još. Kada oni odu a dođu polovnjaci iz 3. lige Crne Gore onda se može reći da je nešto loše odrađeno.
Do tad je, bar meni, ovo extra.
Treba imati na umu da, Amar je to rekao 20 puta, odlasci diktiraju dolaske. Za sad je tako i bilo, ovi što su otišli dovedene su zamjene u vidu novih igrača ili juniora (ko od vas može garantovati da je recimo Ćutuk bolji od Hasanhodžića ili Bukvić od Kjosevskog).
Tek je počelo sve, polako, za sad je dobro. Valjalo bi samo zadržati Aru i Anotlovića.
Da, ali oni su imali Osima za treneraDzoleZeljo je napisao/la: Da malo moral podignemo, cisto da se vidi kako slabije ekipe mogu da se nose sa velikanima..
Zeman je napisao/la:Da, ali oni su imali Osima za treneraDzoleZeljo je napisao/la: Da malo moral podignemo, cisto da se vidi kako slabije ekipe mogu da se nose sa velikanima..
Znam.mulumbu1921 je napisao/la:antolovic ti je otisaoceze je napisao/la:Kakva je situacija u klubu, ja sam zadovoljan urađenim do sada, mogu reći prezadovoljan, evo zašto.
Do sad su otišli Yoshida, Ćutuk i Smajić a došli Zeljković, Škaljić i Bučan. Sami procijenite da li su bolji ovi što su došli ili što su otišli
Pored njih tu su još Kjosevski, Bajić, Hasanhodžić i Ramić.
Bogi, Bekrić, Adilović, Benjo i Svraka su na izlaznim vratima, ali nisu otišli još. Kada oni odu a dođu polovnjaci iz 3. lige Crne Gore onda se može reći da je nešto loše odrađeno.
Do tad je, bar meni, ovo extra.
Treba imati na umu da, Amar je to rekao 20 puta, odlasci diktiraju dolaske. Za sad je tako i bilo, ovi što su otišli dovedene su zamjene u vidu novih igrača ili juniora (ko od vas može garantovati da je recimo Ćutuk bolji od Hasanhodžića ili Bukvić od Kjosevskog).
Tek je počelo sve, polako, za sad je dobro. Valjalo bi samo zadržati Aru i Anotlovića.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Lokomotifa, r3m1 i 55 gostiju.