Kratko i jasno.Edin.- je napisao/la:pa koja kupovina nije rizicna? ajde prestanite srat, sad ni rooney ne valja cc
Mislim, svakako su sanse da Rooney dodje manje od minimalnih ali ko kaze da ga ne zeli u Arsenalu, taj ili laze ili ne voli Arsenal.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kratko i jasno.Edin.- je napisao/la:pa koja kupovina nije rizicna? ajde prestanite srat, sad ni rooney ne valja cc
Saurman je napisao/la:Kakav Rooney i Arsenal od toga nema ništa.Visina odštete i njegova plata je ono što Arsenal neće nikad ispuniti.
Nek Bentekea i Fellainia dovedu i svi zadovoljni.BigBigBang je napisao/la:Ja kazem da ga ne bi volio. Prvo jer je bivsi igrac periferaca a koa drugo bi rekao da se za te pare mogu dovesti bolji, mladji i motivisaniji igraci od njega.
Greivis je napisao/la:Nek Bentekea i Fellainia dovedu i svi zadovoljni.BigBigBang je napisao/la:Ja kazem da ga ne bi volio. Prvo jer je bivsi igrac periferaca a koa drugo bi rekao da se za te pare mogu dovesti bolji, mladji i motivisaniji igraci od njega.
hahaha djeca vjeruju da ce doci Benteke dok ipak ozbiljni ljudi vjeruju da ce Rooneya kupitiAA23 je napisao/la:Greivis je napisao/la:Nek Bentekea i Fellainia dovedu i svi zadovoljni.BigBigBang je napisao/la:Ja kazem da ga ne bi volio. Prvo jer je bivsi igrac periferaca a koa drugo bi rekao da se za te pare mogu dovesti bolji, mladji i motivisaniji igraci od njega.
Bentekea necemo dovesti 100 posto, jedino neka djeca sto cuju price " Benteke " ono benteke ono misle da je naš.
Prije cemo dovesti Rooneya nego njega, Fellaini, Rooney i Higuain, nista ljepse u zivotu ne bih dozivio
nek sve ide helaćParadajz je napisao/la:Higuain kramp, vrlo zanimljivo...![]()
Od svih napadaca, najjaca kretnja u Evropi bez lopte, sjajan work rate i sjajan finiser. Kako moze neko da lupi tako neku glupost, ne znam stvarno, ali desava se...
Greivis je napisao/la:Giroud je bolji od Higuaina. Inace, iduce sezone prvi strijelac lige. Upamtite.
Evo i slika koja to dokazuje.
Nije mi poznat izraz.nedim1993 je napisao/la:nek sve ide helaćParadajz je napisao/la:Higuain kramp, vrlo zanimljivo...![]()
Od svih napadaca, najjaca kretnja u Evropi bez lopte, sjajan work rate i sjajan finiser. Kako moze neko da lupi tako neku glupost, ne znam stvarno, ali desava se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.