Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Semsudin
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Semsudin » 15 jun 2013, 22:18

ZgemboAdislic je napisao/la: Po meni izgleda vrlo dobar igrac koji bi nam super doso u reprezentaciji, i ne znam zasto ga ismijavate, ako je to cilj sa svim ovim cudnim postovima.
Nije ismijavanje jarane Seo je legenda ne znam za tebe al ja se ne bih usudio ismijavati rušioca.

jednostavno zayebancija
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2013, 22:23

Emir000 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Emire jesi li ti onaj originalni majstor a pocetka teme? :D
jesam, pitaj me pitanje sto bi samo majstor znao i vidjeces
Odakle si? :mrgreen:

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 22:28

Sheyi je napisao/la:
Emir000 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Emire jesi li ti onaj originalni majstor a pocetka teme? :D
jesam, pitaj me pitanje sto bi samo majstor znao i vidjeces
Odakle si? :mrgreen:
zivim u stutgartu inace iz sandzaka iz pazara

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 15 jun 2013, 22:28

aferim momciluko

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2013, 22:43

Aferim Emire. :D

I tako je sve počelo...
Majstor10 je napisao/la:
Majstor10 je napisao/la:Sta sam naso..

[youtube][/youtube]

hahaha najsmijesno mi je ono na kraju kada je onoga srusio pa onda odseta nekud, ni 'izvini' ni nista.. legenda nema sta :lol: :lol:
Majstor10 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika

Pored toga svega, fascinira me jednostavno koliku glavu samo ima :lol: . K'o bocun :lol:
Ma covjek je legenda

slika
Majstor10 je napisao/la:
no rules je napisao/la:Kolo broj 35 , danas iz Dohe

[youtube][/youtube]
Dokaz da nije stoper, nego lijevi bek ili defanzivni vezni.. radije ono drugo, on je klasicni rusilac.

armintz1997
Kontakt:

Post Postao/la armintz1997 » 15 jun 2013, 23:32

Jedva cekam da Seo sredi papire i zaigra za nasu selekciju. Cisto informativno, zasto je ova tema na ovom pdf-u a nije pod "reprezentacija"?

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 jun 2013, 00:08

ja bih samo da u ime Islamske zajednice u BiH i Sandžaku dam podršku forumašima koji ne dozvoljavaju da se jedna ovakva legenda zaboravi i koji rade na tome da dokažu svijetu da je Blažo mala maca za Sea i da je to bila iscenirana borba sa medvjedom i naravno bez dokaza, dok Seo uvijek sa sobom ima dokaz o borbama sa medvjedima a evo i slike koja to dokazuje :

slika
FORZA MARŠAL !!!

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 16 jun 2013, 00:16

sedra je napisao/la:Dosadni ste vise sa ovim nidje veze postovima o njemu,ako ne izvadi pasos do prijateljske protiv jenkija onda nek predje u baustelce sto se mene tice. :mrgreen: :(
Povuci rijec momak je legenda mislim Seo.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 16 jun 2013, 01:28

Sheyi je napisao/la:Aferim Emire. :D

I tako je sve počelo...
moro sam ljudima da podsjetim o kakvom legendu se to prica da ne mislu da je neki obicni glavonja momak je rusilac jedno a drugo momak je legenda ne smije se njega nikad zaboraviti

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 16 jun 2013, 01:50

Emir000 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Aferim Emire. :D

I tako je sve počelo...
moro sam ljudima da podsjetim o kakvom legendu se to prica da ne mislu da je neki obicni glavonja momak je rusilac jedno a drugo momak je legenda ne smije se njega nikad zaboraviti
Aferim Emire.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 jun 2013, 09:50

Kokošinjac je legenda (!), a evo i slike koja to dokazuje:

slika/
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 16 jun 2013, 10:18

70 stranica reklame. Za koga? Sad za sad ni za koga. Tek kad nastupi za BiH, vaši postovi će imati smisla. Ovako - obična prdimahovina. Rušilac - smiješno zaista. Ko da pričamo o Stamu jbt. :x

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 16 jun 2013, 10:43

Pašalić je napisao/la:70 stranica reklame. Za koga? Sad za sad ni za koga. Tek kad nastupi za BiH, vaši postovi će imati smisla. Ovako - obična prdimahovina. Rušilac - smiješno zaista. Ko da pričamo o Stamu jbt. :x
seo je jaci od stama

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jun 2013, 10:46

Pašalić je napisao/la:70 stranica reklame. Za koga? Sad za sad ni za koga. Tek kad nastupi za BiH, vaši postovi će imati smisla. Ovako - obična prdimahovina. Rušilac - smiješno zaista. Ko da pričamo o Stamu jbt. :x
joj jbt vi ljudi kao da ne kontate zajebanciju :roll:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jun 2013, 10:47

Emir000 je napisao/la:
seo je jaci od stama
upravo tako, mi ne pričamo o Stamu, nego pričamo o našem dragom rušiocu Sei, kad ti budeš zadavio medvjeda golim rukama, javi se, inače, momak je legenda i pravi rušilac, a evo i slike koja to dokazuje:
slika
(hint: pogledajte položaj ruku, spreman za borbu)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 16 jun 2013, 11:42

anonimni je napisao/la: upravo tako, mi ne pričamo o Stamu, nego pričamo o našem dragom rušiocu Sei, kad ti budeš zadavio medvjeda golim rukama, javi se, inače, momak je legenda i pravi rušilac, a evo i slike koja to dokazuje:
slika
(hint: pogledajte položaj ruku, spreman za borbu)
masallah momcino uvijek se slikava na prirodu to je ono sto sam vam reko a vi me neslusate momak je covjek prirode nema sta bolje od toga pogotovo uz ovcavine iz sandzaka suhog mesa i sudzuke aferim mogo si i ovu da izaberes
slika

kad mu trener nesto prijeti seo hoce da ga bije

slika

ovaj mrki se usro u gace:

slika
Zadnja izmjena: Emir000, dana/u 16 jun 2013, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 jun 2013, 11:46

bezobrazluk mene bi bilo sea strah

slika

inace momak je legenda i na dan kad on bude debitovao idemo svi sa majicama "seo rusilac - inace momak je legenda na sea mislim" da ga bodrimo.

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 16 jun 2013, 11:50

vedad i elmedin, aferim za ono na fejsbuku

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 16 jun 2013, 11:55

Emir000 je napisao/la:vedad i elmedin, aferim za ono na fejsbuku
nema na cemu majstore,seo je rušilac kakvog zemaljska kugla nije zapamtila,zato on zasluzuje svu nasu paznju i ono na fejsbuku nije slucajnost,t su sve rušilačke činjenice,momak je stvarno legenda,na Sea mislim,uskoro ce da se i neke majice printaju cim to odradimo, postavit cemo slike kao dokaz, inace je legenda, mislim na Sea, momak je tenk i pravi prirodnjak, voli sve sto dolazi iz rodnog sandzaka mu
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 16 jun 2013, 11:57

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Emir000 je napisao/la:vedad i elmedin, aferim za ono na fejsbuku
nema na cemu majstore,seo je rušilac kakvog zemaljska kugla nije zapamtila,zato on zasluzuje svu nasu paznju i ono na fejsbuku nije slucajnost,t su sve rušilačke činjenice,momak je stvarno legenda,na Sea mislim,uskoro ce da se i neke majice printaju cim to odradimo, postavit cemo slike kao dokaz, inace je legenda, mislim na Sea, momak je tenk i pravi prirodnjak, voli sve sto dolazi iz rodnog sandzaka mu
i ja da kazem nema na cemu ja i vedad smo u nekom projektu pravljenja majica, torbi biće tu i privjesaka za kljuceve u narednom periodu ali sada krecemo sa majicama sa motivom naseg rusioca seomanija se nastavlja. ako se razvije biznis organizovacemo putovanja u sandzacku prirodu i lov na medvjede golim rukama

da se podsjetimo:
Iako njegove riječi ostavljaju sasvim drugačiji dojam, polivalentni fudbaler Šalkea tvrdi da njegova želja da igra na EP-u za Njemačku nema nikakve veze sa željom da u budućnosti bude član reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja je, kako kaže, iskrena.

Otac u kontaktima

- Hoću da igram za BiH, to se nije izmijenilo. To što bih mogao zaigrati za Njemačku na Evropskom U-21 prvenstvu, ništa neće promijeniti, jer ću ostati dostupan za BiH. Treba vidjeti kako će se razvijati stvari s dokumentacijom, o čemu se brine moj otac. Nadam se da ću brzo dobiti pasoš Bosne i Hercegovine i onda više ne bi trebalo biti nikakvih problema. Onda ću moći igrati za svoju zemlju - kaže Kolašinac.

U kojoj je fazi proces dobivanja pasoša, Sead nam nije znao reći, jer je, kako je kazao, sve obaveze u vezi s dokumentima preuzeo njegov otac, baš kao i kontakte s ljudima iz Nogometnog saveza BiH, s kojima Kolašinac nije razgovarao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], hurem, perun, s4mke i 39 gostiju.