FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2013, 20:47

Vazno je da se trazi, uletice neki... nesto ce Amar iz naftalina izvadit ko da gledam...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2013, 20:48

Ja čuh da je čovjek koji je "doveo" Urdinova, trebao dovesti još jednog igrača na prozivku, ali nije.Šta je bilo od toga ne znam.
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jun 2013, 20:53

@boccaccio Ja bih se smio zakleti da je Bucan znao odigrati i po lijevoj strani neke tekme al mozda sam se sta i preracunao..

@pile Jeli junior Dzenan Zajmovic ljevak?? Bio je na prozivci a za juniore je igrao po lijevoj strani.. Korpulentan je i jak.. U juniorima je bio solidan.. E sad dali bi mogao sta pridonijeti prvom timu nisam siguran..
BUDI ŽELJO !!!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 15 jun 2013, 21:09

Zamjenu za Colica, Bogicevica i Stanica pronadjena, jos je ostao golman i mislim da je to to sto se tice dolaska. U Evropi cemo biti silovani, a u ligi cemo se opet boriti za jedan trofej.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 15 jun 2013, 21:16

batman je napisao/la:Zamjenu za Colica, Bogicevica i Stanica pronadjena, jos je ostao golman i mislim da je to to sto se tice dolaska. U Evropi cemo biti silovani, a u ligi cemo se opet boriti za jedan trofej.
Vrati se u pokemon loptu ;)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jun 2013, 21:16

bagrcavi je napisao/la:Ja čuh da je čovjek koji je "doveo" Urdinova, trebao dovesti još jednog igrača na prozivku, ali nije.Šta je bilo od toga ne znam.
Bila je takva prica,i ja sam to nesto nacuo,a covjek koji je preporucio Urdinova je Zoran Samardzija,danas menadzer,a inace bivsi igrac Zelje u generaciji Mese Bazdarevica,Skore,Capljica,Mihajlovica i ostalih.Nije se izgleda nista desilo po tom pitanju,bar za sada.

@pile...ja necu da ulazim u ljudske kvalitete nekog igraca i kakav je on privatno,ali idealan ljevak za nas u ovoj ligi je Vladavic,pod uslovom da ga Amar ukroti kako treba.Nema ih nesto puno,ja evo vidim ovog jednog i znam da bi vecina voljela vidjeti njega na lijevom krilu,bez obzira sto ce ovde sada sto likova napisati "daleko mu kuca od nase".Ima u ovoj ligi solidnog potencijala,i onih malo starijih igraca,problem je sto Amar treba vojnike,a ne solere i mahalase koji bi mu mogli praviti probleme cak i na treninzima.Takvih se Amar rjesava,ali se nikada nece rijesiti igraca tipa E.Colica,jer ce ga ovaj bez pogovora slusati u svemu,dok bi mu Zeba svasta znao reci.Amar onda vise voli da ima tog Colica nego Zebu iako su igracki neuporedivi.I kao takav Amar ima rezultat.No onda mi u publici patimo trazeci neki lijep pas,potez,nesto lijepo,ali od igraca tipa koje Amar ima,mi to necemo vidjeti nikada.Ja bi volio Vladavica,Zebu,Bekrica,Besliju...ali ako dobro rade na treninzima.Od njih si mogao vidjeti nesto.Od ovih imamo titule,ali nemamo bas neku igru.I to svi znamo.Titule su vazne,one se broje,no brine me sve manja posjeta,jer smo generalno poravnali sa igrama.Dobicemo slabijeg sa 1-0,a od ovih jacih cemo rijetko izgubiti,a mozda poneku i dobijemo.Raji dosadilo,hoce potez,hoce prodornog ljevaka.Pa eto,nije bas da ima izbora,po karakteru barem koji Amaru odgovara,ali za neki potez,bi mozda i moglo da se nadje.Evo igracki gledano,zasto da ne bas Vladavic??? Njegove igre u Velezu i nisu bile nista posebno,ali to je potpuno druga prica,ovde je i druga i ambicioznija sredina,a igracki je on super kvalitet u odnosu na igrace koje mi imamo na toj poziciji.Zar nije ??
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 15 jun 2013, 21:25

U Vladavica treba uloziti dosta vremena kojeg nemamo, bolje je onda pokusati Lazara iz Zrinjskog dovesti od njega bi na kraju imali i neke zarade.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 jun 2013, 21:32

Jeli Vladavic na posudbi u Velezu i jeli vezan ugovorom za Karvinu??
BUDI ŽELJO !!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jun 2013, 21:33

batman je napisao/la:U Vladavica treba uloziti dosta vremena kojeg nemamo, bolje je onda pokusati Lazara iz Zrinjskog dovesti od njega bi na kraju imali i neke zarade.
Mi svi generalno gledamo kako cemo prodati i koliko cemo zaraditi na igracu,cak i prije nego ga dovedemo.Ne kazem da raja nije u pravu,ali ja ne volim posmatrati igraca na taj nacin.Ja bi volio da Zolotic zavrsi karijeru ovde i Kvesic isto tako,pa i Lazar Marjanovic iz Zrinjskog da dodje,ne volim da ga gledam kao potencijalno vec prodatog igraca.Meni je drago sto imam Zolotica i volio bih da ostane sto je moguce duze,bas kao sto svi govorimo da nam Amar Osim ostane jos sto godina.Sta ako dodje ponuda na klupsku adresu (pod uslovom da Amar uopste ima neki ugovor) i stoji ponuda za Amar Osima na dva miliona eura,od neke japanske ekipe npr. ? Sta bi onda mi kontali,da li da ide ili neka ga sto godina.Igrace gledamo kao meso a trener to nije za dobru ponudu ?
Ako mozemo prodati nekog igraca,to nam daje zivot i to je ono sto je realno,ali ne moram posmatrati da dovodim bas svakog igraca gledajuci kako da ga prodam.Evo,Amar to ne radi,doveo je Bucana i Skaljica,koje sigurno necemo prodati ,niti cemo to moci.Evo ja pitam za Vladavica? Ne bi ni njega mogli vise prodati.A igracki je po meni rjesenje bolje nego i Stanic i svaki drugi desnjak na poziciji lijevog krila.Igracki gledano,a ne ljudski.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2013, 21:38

Vladavić je dešnjak.
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 jun 2013, 21:43

Nije vezano sa ovaj prelazni period,ali u prvoj Amarovoj povratnickoj sezoni su po krilima uglavnom igrali Beslija i Bucan,a Bekric u sredini iza spica. Pedja i Svraka u vezi. Visca je povremeno ulazio,a odlaskom Bucana dobio prostora.
Ni u toj ekipi izuzev Bekrica nije bilo nekih tehnicara,ali se raja bila zazelila.
Ovo sad je posljedica zasicenja,slabe konkurencije,losih uslova na stadionu,belaja u i oko stadiona,a tek na kraju slabije igre.
Ja se fakat nadam da ce Siroki i Pitari napravit nekakvu ekipicu za vrh da liga dobije na zanimljivosti. Evo i Zrinjski se haman malo uozbiljio.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jun 2013, 21:50

boccaccio je napisao/la:
@pile...ja necu da ulazim u ljudske kvalitete nekog igraca i kakav je on privatno,ali idealan ljevak za nas u ovoj ligi je Vladavic,pod uslovom da ga Amar ukroti kako treba.Nema ih nesto puno,ja evo vidim ovog jednog i znam da bi vecina voljela vidjeti njega na lijevom krilu,bez obzira sto ce ovde sada sto likova napisati "daleko mu kuca od nase".Ima u ovoj ligi solidnog potencijala,i onih malo starijih igraca,problem je sto Amar treba vojnike,a ne solere i mahalase koji bi mu mogli praviti probleme cak i na treninzima.Takvih se Amar rjesava,ali se nikada nece rijesiti igraca tipa E.Colica,jer ce ga ovaj bez pogovora slusati u svemu,dok bi mu Zeba svasta znao reci.Amar onda vise voli da ima tog Colica nego Zebu iako su igracki neuporedivi.I kao takav Amar ima rezultat.No onda mi u publici patimo trazeci neki lijep pas,potez,nesto lijepo,ali od igraca tipa koje Amar ima,mi to necemo vidjeti nikada.Ja bi volio Vladavica,Zebu,Bekrica,Besliju...ali ako dobro rade na treninzima.Od njih si mogao vidjeti nesto.Od ovih imamo titule,ali nemamo bas neku igru.I to svi znamo.Titule su vazne,one se broje,no brine me sve manja posjeta,jer smo generalno poravnali sa igrama.Dobicemo slabijeg sa 1-0,a od ovih jacih cemo rijetko izgubiti,a mozda poneku i dobijemo.Raji dosadilo,hoce potez,hoce prodornog ljevaka.Pa eto,nije bas da ima izbora,po karakteru barem koji Amaru odgovara,ali za neki potez,bi mozda i moglo da se nadje.Evo igracki gledano,zasto da ne bas Vladavic??? Njegove igre u Velezu i nisu bile nista posebno,ali to je potpuno druga prica,ovde je i druga i ambicioznija sredina,a igracki je on super kvalitet u odnosu na igrace koje mi imamo na toj poziciji.Zar nije ??
Odgledali smo ja i ti prilican broj i treninga zajedno, pa nam se gadi igrac koji se zajebava i razvlaci na treningu. Za Vladu bi se slozio ali on kosta previse a znas da je Amar skrtica izmedju ostalog :mrgreen: Evo i ovaj Asim je problematican pa ga dovede...uglavnom on ima rezon i uspjeh i sam znas da se kod njega gleda i trening i pristup a Boga mi i to kakav si covjek.
To sto je posjeta nesto manja ima puno faktora ja bi rekao da su ove godine navijcai bili ispod nivoa i ove ekipe na koju se mnogi zale.Al se ova lopta suta radi navijaca nazalost nema niko sluha za to u klubu a vjeruj da ima i do navijaca ne bi ovdje o tome sjescemo ako Bog da ovih dana na kafu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 15 jun 2013, 21:55

boccaccio je napisao/la:
batman je napisao/la:U Vladavica treba uloziti dosta vremena kojeg nemamo, bolje je onda pokusati Lazara iz Zrinjskog dovesti od njega bi na kraju imali i neke zarade.
Mi svi generalno gledamo kako cemo prodati i koliko cemo zaraditi na igracu,cak i prije nego ga dovedemo.Ne kazem da raja nije u pravu,ali ja ne volim posmatrati igraca na taj nacin.Ja bi volio da Zolotic zavrsi karijeru ovde i Kvesic isto tako,pa i Lazar Marjanovic iz Zrinjskog da dodje,ne volim da ga gledam kao potencijalno vec prodatog igraca.Meni je drago sto imam Zolotica i volio bih da ostane sto je moguce duze,bas kao sto svi govorimo da nam Amar Osim ostane jos sto godina.Sta ako dodje ponuda na klupsku adresu (pod uslovom da Amar uopste ima neki ugovor) i stoji ponuda za Amar Osima na dva miliona eura,od neke japanske ekipe npr. ? Sta bi onda mi kontali,da li da ide ili neka ga sto godina.Igrace gledamo kao meso a trener to nije za dobru ponudu ?
Ako mozemo prodati nekog igraca,to nam daje zivot i to je ono sto je realno,ali ne moram posmatrati da dovodim bas svakog igraca gledajuci kako da ga prodam.Evo,Amar to ne radi,doveo je Bucana i Skaljica,koje sigurno necemo prodati ,niti cemo to moci.Evo ja pitam za Vladavica? Ne bi ni njega mogli vise prodati.A igracki je po meni rjesenje bolje nego i Stanic i svaki drugi desnjak na poziciji lijevog krila.Igracki gledano,a ne ljudski.
Da je ovo jaca liga i da nasi klubovi mogu parirati Poljacima, Grcima, Svicarcima... I ja bi onda tako gledao na igraca, ali jbg to tako nije. I uvijek ce mi biti finansije na prvom mjestu jer one ce nam jedine omoguciti neki ozbiljan iskorak u Evropi.
Kad bi imali upravu kako Bog zapovjeda i Amara bi stavio na transfer listu, ali ovako dok jos ovisimo o njemu to je tabu tema.
Igracki jeste bolji od Stanica, ali fizicki nije. Vladavic ne moze odigrati 90 min., a isto tako nije neka radilica koja ce poraditi nesto na fizickoj spremi.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jun 2013, 22:18

slika

Dobra oprema...
Foto by Dino Pekic

Skalja je tu :)

Otkud Bogi?????????????

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 jun 2013, 22:23

zeljo4life je napisao/la:
BigBang je napisao/la:Dajte ba ko da pricamo o ramosu, prosjecan igrac , a bogi je za njeg pujol ;)

Jos uvijek igracki kadar za pl skupljamo.I to je surova realnost
Al u qrcu...
hahahahah.svaka cast, ubio si ga argumentom u pojam
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jun 2013, 22:23

Gdje je Bajić ? Ili ga ja ne vidim, ili nije na ovoj slici ?

Ovaj Škaljić kad se uporedi sa Hasanhodžićem izgleda ko da je tek iz juniora izašo.Iskreno volio bih da se Emrah ustali u prvoj postavi.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 15 jun 2013, 22:30

Hvala za sliku, nek' si postavio da znamo ko je sve dole. Ako je suditi po ovoj slici, oni ni ne razmišljaju o novom golmanu. Mogao bi nam Karić odlučivati o sudbini ove sezone :D a možda i Bukvića zadrže. Kako vidim i Enis Sadiković je u Međugorju (ako se ne varam). Neko reće poslije prozivke da nije zadovoljio i da se vratio u Radnik...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 jun 2013, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 15 jun 2013, 22:30

Ko je zamjena za Bekrića, paker ili tehničar bar približno njemu ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 jun 2013, 22:39

Joj nek sklone E.Colica bar kad se slikaju i tu nam pokvari prosjek. Halalite na zapazanju, mor'o sam.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 15 jun 2013, 22:48

SarajlijaTM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL. :roll:

Opet će nam se desiti Maribor,Litex itd.
Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.
Dobro bi bilo da nam se desi maribor opet,godinu dana smo "stariji",pripreme ce mo ovaj put odraditi kako treba.
Dok smo imali snage nosili smo se s mariborom i vodili,ako me kontate.

Ja licno ne ocekujem nista,osim toga da opet kupim godisnju za jug i mrznem se i kisnem ko i obicno uz gomilu radovanja i nerviranja,kao i obavezne kondicione pripreme kod "pola kile".znaci to je jedino sigurno,sta ce biti u evropi me zaboli licno,al imam osjecaj da ce zeljo ove godine zacepiti usta svim kriticarima,"evropskim ekipama" i sl. kojima su te utakmice jedina grana za koju se hvataju kad hoce da serendaju protiv nas

niti sam pljuvac, niti zelim i imam potrebu bilo koga omalovazavati (krenuvsi od formusa, preko nasih igraca), ali imam potrebu postaviti pitanje (a cesto je prica o nedostatku snage u utakmici sa mariborom). pitanje je: u kojem periodu (vremenu prve utakmice) smo poklekli??? po meni, ne radi se toliko o nedostatku snage (legli na ledja na pocetku drugog poluvremena, kada o umoru nema previse price), nego je problem psiholoski momenat i na njemu treba maksimalno raditi.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 15 jun 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 35 gostiju.