samo da je izbjec izraelce,maribor opet ne bi bilo lose..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I opet bi nas nakanto Maribor...adillovic je napisao/la:moglo bi ovo na dobro izaci![]()
onda celticzeljo4life je napisao/la:I opet bi nas nakanto Maribor...adillovic je napisao/la:moglo bi ovo na dobro izaci![]()
nime_tm87 je napisao/la:Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL.![]()
Opet će nam se desiti Maribor,Litex itd.
Pa druže, budi ti sponzor klubu, daj pare za transfere,pa daSaurman je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL.![]()
Kad je Željo zadnji put kupio igrača.? Ne možeš sa ovim načinom napraviti neki pomak u CL osim da nas šuta ko stigne.I onda Osim baci zrnce mudrosti o tome kako su drugi klubovi bolje uređeni i imaju veći budžet.
Ne znam na koji nacin gledas u strane na terenu,ali ako je desno krilo neko u ekipi onda valjda igra desno na terenu,tj. po desnoj strani.U toj varijanti Bucan nikad u zivotu nije igrao po lijevoj strani.Ja se ne mogu sjetiti niti jednog minuta da je proveo lijevo.Lijevo je tada igrao Visca,a Bekric gospodario sredinom terena.Bucan je igrao ofanzivno desno i to mu je bila jedina pozicija uz par utakmica kada je takticki pocinjao na desnom bocnom u kombinaciji sa Pedjom Simicem,pa se ubacivao naprijed kao jako brz.Kao i u kombinaciji sa Mirsom Beslijom.Uglavnom,sve po desnoj strani.champions1921 je napisao/la:Bucan je vecinom igrao lijevo krilo u zadnjoj sezoni za Zelju.. Desno imas Selimovica, Bajica i Stanica koji moze i lijevo i ne treba ga podcjenjivati jer je ocigledno dosta napredovao u odnosu na predhodne sezone.. Nadati se da ce biti bolji u sledecoj sezoni.. Zao mi je sto E.Colic stagnira jer bi nam njegova brzina dobro dosla kada bi posjedovao i ostale kvalitete.. Mislim da cemo u sledecoj sezoni biti za nijansu bolji nego ove koja je iza nas..
Od ovog drugog bih i ja bio bolji i to kad sam mahmuran ko čep, kako je on igro od kako se vratio kod nas.Nisam impresioniran Škaljićem, 31 godina, ali eto vidjećemo.bistrikboy je napisao/la:U odnosu na Paravinju i Kaiserslautern Skaljic je pojacanje,sretno!
Ma kakav klupski fudbal BiH. Treba samo reprezentaciju pratiti i derbi radi tradicije... a utakmice ove lige posjecuju samo narkomani,klosari i nekolicina ljudi koji zive u zabludi kako ce jedan nas klub napraviti neki iskorak u Europi.Saurman je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Daj ti pare Šefu i on ce da kupi nesto bolje. A sto se tice slobodnih igraca bolje nije mogao pronaci.Saurman je napisao/la:Osim nastavlja sa dovođenjem otpadaka iz drugih timova, lik nije igrao pola godine i on ga doveo kao "pojačanje" za CL.![]()
Kad je Željo zadnji put kupio igrača.? Ne možeš sa ovim načinom napraviti neki pomak u CL osim da nas šuta ko stigne.I onda Osim baci zrnce mudrosti o tome kako su drugi klubovi bolje uređeni i imaju veći budžet.
A upravo zbog ljudi, kao što si ti naša liga i propadaAhmedinejad je napisao/la: Ma kakav klupski fudbal BiH. Treba samo reprezentaciju pratiti i derbi radi tradicije... a utakmice ove lige posjecuju samo narkomani,klosari i nekolicina ljudi koji zive u zabludi kako ce jedan nas klub napraviti neki iskorak u Europi.![]()
Dinamo pravi kampove po Bosni i kupi djecu koja valjaju.. svaka im cast. Ni njima nisu pare padale sa neba, i oni su se izborili za sve te donacije grada,drzave... nisu prodavali igrace za 250 000 KM i o tome pisali kao o nevidjenom cudu ko sto mi radimo sada.
Dokle god prvak nase drzave ovisi o prodaji Dzeke, ratama za Sehica i bilo kakvom rezultatu u Europi pa bilo to i 5:0.. nema pomaka ovdje. Ako je Zeljo ovakav kao najbolji tim PLBiH, kakvi su tek onda ostali. Tugo moja.
Neka on je strucnjak jes vidio analizezeljo4life je napisao/la:Eeee moj ahmede i nedzade...
Pokušaj preobraćenja navijača od strane ovog inkvizitora završio se potpunim debaklom.Ahmedinejad je napisao/la: Ma kakav klupski fudbal BiH. Treba samo reprezentaciju pratiti i derbi radi tradicije... a utakmice ove lige posjecuju samo narkomani,klosari i nekolicina ljudi koji zive u zabludi kako ce jedan nas klub napraviti neki iskorak u Europi.![]()
Dinamo pravi kampove po Bosni i kupi djecu koja valjaju.. svaka im cast. Ni njima nisu pare padale sa neba, i oni su se izborili za sve te donacije grada,drzave... nisu prodavali igrace za 250 000 KM i o tome pisali kao o nevidjenom cudu ko sto mi radimo sada.
Dokle god prvak nase drzave ovisi o prodaji Dzeke, ratama za Sehica i bilo kakvom rezultatu u Europi pa bilo to i 5:0.. nema pomaka ovdje. Ako je Zeljo ovakav kao najbolji tim PLBiH, kakvi su tek onda ostali. Tugo moja.
Ocigledno je da radi nesto takvo vec sezonama.I ima to smisla u slucaju npr.Visce,koji je znao koristiti laznjak i ulaskom prema sredini imati odlican udarac prema golu.Mozda i Stanic jer je probojan ako ista,pa i Smajica je znao tu koristiti na pocetku,kada je ovaj dosao.Ima to smisla.Anonimac je napisao/la:@boccaccio Ja mislim da Amar na lijevu stranu stavlja smišljeno "dešnjake" (Zeba, Bekrić, Stanić i sl.) naravno s tim da se znaju služiti lijevom, ide na opciju kada ulaze prema sredini terena da im lopta ide na desnu nogu kako bi im eventualni udarac bio precizniji. Malo ih je koji su igrali na toj poziciji a da su izraziti "lijevaci". Možda griješim, ali to je moje mišljenje.
Aleksandar Nikolić (napadač)!? Na transfermarkt piše da se vratio u Želju sa posudbe iz Drine.
Bilo je pokusaja ljevaka ali nazalost malo je takvih Drakul npr ali evo iskreno daj jednog igraca u ligi da je lijevo krilo a da ga vrijedi dovesti.boccaccio je napisao/la:
Ocigledno je da radi nesto takvo vec sezonama.I ima to smisla u slucaju npr.Visce,koji je znao koristiti laznjak i ulaskom prema sredini imati odlican udarac prema golu.Mozda i Stanic jer je probojan ako ista,pa i Smajica je znao tu koristiti na pocetku,kada je ovaj dosao.Ima to smisla.
Ono sto mi nije imalo smisla je stavljanje Zebe i Bekrica,pogotovo ovog prvog,cime je citava igra igubila smisao na terenu,jer je ovaj kao organizator mogao puno vise,to i ptice na grani vide.A ovako je pojedine igrace ubio u pojam.No dobro,jasno mi je sta si htio reci,i ima logike ta Amarova zamisao,samo sto mi je izbor igraca na toj poziciji bio bas ponekad besmislen.Ali ko sam ja da sudim o tome.Sa Viscom je to bio pun pogodak.Ipak ja bi vise volio klasicnog ljevaka,za takvog je ta pozicija i izmisljena,da je brz,prodoran i da zavrne skolski kada treba.Na desnoj strani nam ne fali takvih,evo sada i Bucan pride.Bilo bi mi onda logicno kada to Amar radi po lijevoj strani,da nekada proba i sa desnom stranom.Samo sto nema ljevaka.Tu mi Amar fali sa nalascima dobrih ljevaka.To bih zelio vise nego ista.Sto vise ljevaka,zahebanija smo ekipa.Ali bukvalno.
treba njega vodit' da mu istjeraju šejtana iz njegaDukeOfWellington je napisao/la:Pokušaj preobraćenja navijača od strane ovog inkvizitora završio se potpunim debaklom.Ahmedinejad je napisao/la: Ma kakav klupski fudbal BiH. Treba samo reprezentaciju pratiti i derbi radi tradicije... a utakmice ove lige posjecuju samo narkomani,klosari i nekolicina ljudi koji zive u zabludi kako ce jedan nas klub napraviti neki iskorak u Europi.![]()
Valjo bi nam sad Hajradinović realno.Možda bi se mogo zaganjati ispo je iz lige.pile87 je napisao/la:Bilo je pokusaja ljevaka ali nazalost malo je takvih Drakul npr ali evo iskreno daj jednog igraca u ligi da je lijevo krilo a da ga vrijedi dovesti.boccaccio je napisao/la:
Ocigledno je da radi nesto takvo vec sezonama.I ima to smisla u slucaju npr.Visce,koji je znao koristiti laznjak i ulaskom prema sredini imati odlican udarac prema golu.Mozda i Stanic jer je probojan ako ista,pa i Smajica je znao tu koristiti na pocetku,kada je ovaj dosao.Ima to smisla.
Ono sto mi nije imalo smisla je stavljanje Zebe i Bekrica,pogotovo ovog prvog,cime je citava igra igubila smisao na terenu,jer je ovaj kao organizator mogao puno vise,to i ptice na grani vide.A ovako je pojedine igrace ubio u pojam.No dobro,jasno mi je sta si htio reci,i ima logike ta Amarova zamisao,samo sto mi je izbor igraca na toj poziciji bio bas ponekad besmislen.Ali ko sam ja da sudim o tome.Sa Viscom je to bio pun pogodak.Ipak ja bi vise volio klasicnog ljevaka,za takvog je ta pozicija i izmisljena,da je brz,prodoran i da zavrne skolski kada treba.Na desnoj strani nam ne fali takvih,evo sada i Bucan pride.Bilo bi mi onda logicno kada to Amar radi po lijevoj strani,da nekada proba i sa desnom stranom.Samo sto nema ljevaka.Tu mi Amar fali sa nalascima dobrih ljevaka.To bih zelio vise nego ista.Sto vise ljevaka,zahebanija smo ekipa.Ali bukvalno.
Ma malo smo se previse poceli baviti Hajradinovicem mlad je on i mozda perspektivan ali nije to igrac koji donosi prevagu.Imamo previse takvih igraca u ekipi koje treba istrpiti sto moze imati i dobru i losu stranu.Zamalo smo dobili jednog igraca pravo dobrog po lijevoj strani ali nazalost propalo.bagrcavi je napisao/la:Valjo bi nam sad Hajradinović realno.Možda bi se mogo zaganjati ispo je iz lige.