Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Koja perverzija ova postava gore
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kad bi tako bilo nadamo se svi da hoce i svakog dana ocekujem neko pojacanje ali za sada tanko..Sportfanatik je napisao/la:Koja perverzija ova postava gore

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Stoji to sve, ali u ovoj postavi zamjeni Ronalda sa Giggsom, Strootmana sa Fletcherom i ubaci Valenciju umjesto Wazze, i onda je idealni sastav.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ma ne samo Valenciu fuj kako mi je mrzak igrac..trxel je napisao/la:Stoji to sve, ali u ovoj postavi zamjeni Ronalda sa Giggsom, Strootmana sa Fletcherom i ubaci Valenciju umjesto Wazze, i onda je idealni sastav..

Bolje Young nego on ako vjerujes..

Ovo je bilo ironicno, a i meni je omrzo´. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ma kralju moj vjeruj mi da sam ga pratio i da je jedno vrijeme toliko opo u formi da mi se zgadio....:/trxel je napisao/la:Ovo je bilo ironicno, a i meni je omrzo´.

Vjerovatnije bi bilo da ce Zaha umjesto Rooneya, a Rooney da se mijenja sa Kagawom ponekad...motty je napisao/la:Zamisli![]()
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Plan se rodio tokom sezone, Ferguson je znao da odlazi i pre mečeva sa Real Madridom, a klub je u tajnosti počeo da planira operaciju "Ronaldo".
Recimo, u revanšu na "Old Trafordu" su prvi i jedini put odustali od tradicije da se spiker gostujući sastav čita prvo, uradili su obrnuto, a Škot je insistirao da Ronaldovo ime bude pročitano poslednje.
To je trebalo da uzdrma Portugalca pred revanš, ali i da mu dugo ostane u sećanju. Naime, u Junajtedu računaju da bi upravo ta privrženost navijača mogla da odluči kada je u pitanju CR7.
Jer, ma šta pričali za njega, nije želeo da razgovara o prelasku u Siti, iako su "Građani" pre dva leta nudili 150 miliona evra Realu, a više od 20 po sezoni samom Ronaldu.
Više puta je ponovio da ne bi igrao ni za jedan drugi klub u Engleskoj osim Junajteda.
Njegova potvrda da nije pregovarao, niti će produžiti ugovor pokazuje da se nešto valja iza brda. Naime, Real će biti stavljen pred dilemu, da li da dozvoli da Kristijanu padne cena i da za dve godine odšeta bez obeštećenja.
Francuski klubovi mogu da plate obeštećenje i da Ronalda načine najskupljim na svetu, ali u Junajtedu su sigurni da će on odbiti Monako i Pari Sen Žermen. Ser Aleks čeka trenutak kada se bude lomilo, veruje se da može da izvrši odlučujući uticaj na Kristijana, koji ga posmatra kao oca.
Jer, Florentino Perez je pre svega trgovac, pokušaće da vrati novac uložen u Portugalca, i naravno da zaradi, pa je jasno da bi Real prihvatio ponude Monaka ili Pari Sen Žermena. No, bez Ronaldovog pristanka od posla nema ništa, ako on bude želeo u Junajted kao što se pretpostavlja, Merengesi će morati da popuste.
Jasno da bi traži veliki novac, ali na "Old Trafordu" imaju adute poput Runija, Nanija i Ernandeza, neko od tih igrača mogao bi da bude paket.
Sigurno je samo jedno, Ronaldo neće kao slobodan igrač napustiti Madrid 2015. u to niko ozbiljan ne veruje...
-
- Kontakt:
Ako dode Ronaldo i dovedemo jednog veznog igraca nece biti mjesta za Kagawu u prvom sastavu, stim da
Rooney ostane. Nadam se da ce nam ovo biti najveci problem za par sedmica

Rooney ostane. Nadam se da ce nam ovo biti najveci problem za par sedmica

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Još nam Rafael fali da upotpunimo zadnju liniju ovdje.vidic je napisao/la:pozdrav raja
novi sam na forumu ali sam istinski fan manchester uniteda![]()
od svojih malih nogu navijam za najbolji klub na svijetu
sta ce biti od ovih novijih transfera?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prema Timesu, iako nije nista sto vec ne znamo

http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/foo ... 791865.eceUnited are pursuing deals for Barca's Cesc Fabregas & Thiago Alcantara with a view to trying to sign one of them.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Auu strah memotty je napisao/la:Zamisli![]()

Ronaldo vrati se!

Manchester United!
Prva slika je finale FA kupa na Wembleyu protiv Liverpoola, a druga utakmica je United protiv Blackbourna. Ne kazem da moderni nogomet nije unistio navijace, ali nije bas zahvalno usporedjivati ove dvije utakmice.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nagib ce opet biti tu 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Graščić opet zabio za repku
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Sada je na svega 12 golova od Borgettia. Do kraja karijere bi ga mogao vrlo lako prestici.Sportfanatik je napisao/la:Graščić opet zabio za repku
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sporting bi nam mogao ukrast Bebea
navodno su zainteresovani za njega, bila bi steta, mnogi ga najavljuju kao jedno od dva pojacanja
(uz Flechera
).

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Chicha ponovo pogodio za Meksiko. Impresivan ucinak u reprezentaciji.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.