Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Pa i jest nemoguće.
Osim ako hoće da sjedi na klupi.
Osim ako hoće da sjedi na klupi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa Lulic moze igrat i desno i lijevo obje krilne i bekovske pozicije. Uostalom on je desnjak. Tako da ako Robben ode zasto ne.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Prvo zato što je ta pozicija Mullerova iduće sezone, on je tu igrao na početku sezone, Robben je bio na klupi, Kroos u sredini.BIHfan je napisao/la:Pa Lulic moze igrat i desno i lijevo obje krilne i bekovske pozicije. Uostalom on je desnjak. Tako da ako Robben ode zasto ne.
Kad se Kroos povrijedio, Muller je prešao u sredinu, a Robben na krilo, a sad kad Gotze dođe , Muller će se vratiti na krilo.
Ako dodamo da Robben ne ide iz Bayerna, a tu može igrati Shaqiri (ofensive all arounder), nema mjesta za Lulića.
Eto zašto ne.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Robben ostao ili ne ostao u Bayernu nije bolji od Lulica. Moze pricati ko sta hoce, ali ja se sjecam mnogih utakmica u kojima je ovaj presudio u korist protivnika. Uz to Lulic je mnogo bolji kad igra protiv jacih ekipa jeri ma bolju odbranu. Zasto je nekima tesko vidjeti da je Lulic kvalitetan igrac?
Celik!3,2,2.
Kvalitet jest, nema šta, ne omalovažavam ja njega i drag mi je igrač, ali nije za najbolju ekipu u Evropi.AllGunsBlazing je napisao/la:Robben ostao ili ne ostao u Bayernu nije bolji od Lulica. Moze pricati ko sta hoce, ali ja se sjecam mnogih utakmica u kojima je ovaj presudio u korist protivnika. Uz to Lulic je mnogo bolji kad igra protiv jacih ekipa jeri ma bolju odbranu. Zasto je nekima tesko vidjeti da je Lulic kvalitetan igrac?
Na stranu Robben, ali on ne ide nigdje i nema mjesta za njega, a uz to ja nikad Lulića nisam vidio na desnoj strani (lijevo Bayern ima Riberya, a mogu igrati i Shaqiri, Alaba, Muller i Goetze).
Nije kvalitet za Bayern, jednostavno, na stranu emocije.
Kvalitet za bajerna nije , za juventus jest ... Ja nemam nista protiv da igra citavu karijeru u laziju 

CEZE druze:
Nemojmo tako sudit,pa nek dodje Thomas u Lazio pa cemo vidjet...
Sta bi rekli za Mandzukica,ni u snovima s tvog aspekta nije za Bajern..
Sigurno da bi Lula jos napredovao kod njih i po meni nije cudno da igrac iz Lazia predje u Bajern...Znamo kakvu je sezonu Senad imao,tako da je sve moguce..
Nemojmo tako sudit,pa nek dodje Thomas u Lazio pa cemo vidjet...
Sta bi rekli za Mandzukica,ni u snovima s tvog aspekta nije za Bajern..
Sigurno da bi Lula jos napredovao kod njih i po meni nije cudno da igrac iz Lazia predje u Bajern...Znamo kakvu je sezonu Senad imao,tako da je sve moguce..
Thomas je bio najbolji mladi igrač svijeta, standardan igrač Njemčke repke i prvaka Evrope i sad ima 23 godine, a Lulić 27 i igra dobro u solidnom klubu iz Italije.
Dobar je Senad, ali daleko je od kvaliteta koji je potreban da se igra u Bayernu.
Ponavljam, na stranu emocije, budite realni malo.
Edit
Što se Mandžukića tiče, on je doveden kao backup igrač ali igrom slučaja je Gomez imao tešku povredu i ovaj je tu zaigrao i pružao dobre partije. Ostao je prvi napadač ponajviše radi toga što nije bio statičan u odbrani i kao takav je perfektno odgovarao sistemu igre koji je koristio Jupp, presing koji počinje na protivničkoj polovini.
O njegovim kvalitetama kao napadača se da raspravljati, recimo da je dao 5-6 golova više od Gomeza a igrao je skoro duplo više.
Ove sezone neće biti prvi špic.
Dobar je Senad, ali daleko je od kvaliteta koji je potreban da se igra u Bayernu.
Ponavljam, na stranu emocije, budite realni malo.
Edit
Što se Mandžukića tiče, on je doveden kao backup igrač ali igrom slučaja je Gomez imao tešku povredu i ovaj je tu zaigrao i pružao dobre partije. Ostao je prvi napadač ponajviše radi toga što nije bio statičan u odbrani i kao takav je perfektno odgovarao sistemu igre koji je koristio Jupp, presing koji počinje na protivničkoj polovini.
O njegovim kvalitetama kao napadača se da raspravljati, recimo da je dao 5-6 golova više od Gomeza a igrao je skoro duplo više.
Ove sezone neće biti prvi špic.
zar je tebi nemoguce da on zaigra u tako velikoj ekipi...?
Pa sta ces reci Dembu Ba,ja kad sam vidio gdje ode kontam neka greska
Imas na stotine igraca kojima talenat mi ne vidimo...

- dr.van nostrand
- Kontakt:
A cuj, Pranjic je bio u tom Bayernu, sto ne bi i npr. Lulicceze je napisao/la:Nije kvalitet za Bayern, jednostavno, na stranu emocije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Problem je što na Lulićevoj poziciji ima mnogo igrača , i to igrača različitih profila .. Ako Robben ode , Muller će najvjerovatnije desno , a može i Shaquiri i mnogo drugih igrača .. Zavisi ipak šta će Guardiola organizirati od svega toga.
Robben je mnogo mnogo drugačiji profil igrača naspram Lulića . Lulić je ono trčajuće krilo , kojem je glavni prioritet namjestiti golove i ubacivati lopte , učestvovati u organiziranju napada .. Robben , ipak , više igra krilo koje se uvlači u sredinu , jako je brz i ima fantastičan šut . Zato je u Bayernu i postigao jako puno golova . A Lulić je za dvije godine postigao , koliko , 6-7 ?
Robben je mnogo mnogo drugačiji profil igrača naspram Lulića . Lulić je ono trčajuće krilo , kojem je glavni prioritet namjestiti golove i ubacivati lopte , učestvovati u organiziranju napada .. Robben , ipak , više igra krilo koje se uvlači u sredinu , jako je brz i ima fantastičan šut . Zato je u Bayernu i postigao jako puno golova . A Lulić je za dvije godine postigao , koliko , 6-7 ?
U velikoj ekipi tipa Juventus, Milan ili inter ne, u Bayernu da.ahmic je napisao/la:zar je tebi nemoguce da on zaigra u tako velikoj ekipi...?
Demba Ba je doveden radi toga što je Chlsea u tom trenutku imao samo jednog napadača u vidu anemičnog i malo efikasnog Torresa.
Uz to je imao klauzulu od 7 (ili 9) miliona eura, iza sebe 14 golova u Newcastlu i iskustvo igranja u EPL.
Kad se vrati Lukaku i ako dođe još jedan špic, na vidjelo će izaći da nema kvalitet da bude među 11 Chelsea.
Isto kao što Lulić igrom slučaja može doći u Bayern ( da odu Robben i Shaqiri npr ), ali neće biti u prvih 11
Muller je takav tip igraca kojeg Gvardiola obozava da stavlja u napad i da igra najisturenijeg igraca. Mislim Lulic bi nasao svoju rolu u ekipi ali vjerovatno nece u Bayern i bolje mu je da ne ide tamo. Juventus je ok, i klub po mjeri, plus sistem mu odlicno odgovara.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kakve to veze ima ?dr.van nostrand je napisao/la:A cuj, Pranjic je bio u tom Bayernu, sto ne bi i npr. Lulicceze je napisao/la:Nije kvalitet za Bayern, jednostavno, na stranu emocije.
Uporedi tadašnji Bayern sa Brenom, Lellom, Oddom, Ottlom i ostalim sa ovim današnjim.
U tom Bayernu bi Lulić imao mjesta, u ovom danas nema.
Evo i Vikk vam je rekao što i ja.
Navedi mi jednu tekmu gdje je Lulić igra desno ?BIHfan je napisao/la:Muller je takav tip igraca kojeg Gvardiola obozava da stavlja u napad i da igra najisturenijeg igraca. Mislim Lulic bi nasao svoju rolu u ekipi ali vjerovatno nece u Bayern i bolje mu je da ne ide tamo. Juventus je ok, i klub po mjeri, plus sistem mu odlicno odgovara.
Slažem se da je Juventus perfektan za njega jer u njihovoj formaciji krila igraju i u napadu i u odbrani. Nisu klasična krila, niti klasični bekovi, izmišljena pozicija za Senada.
Nije u Laziju ove sezone igrao, ali je prosle sezone znao nekad odigrati desno krilo. Dok je u Young Boysima znao igrat i desnog beka. A i ne vidim zasto bi desnjaku bio problem igrati desno krilo.ceze je napisao/la:Navedi mi jednu tekmu gdje je Lulić igra desno ?BIHfan je napisao/la:Muller je takav tip igraca kojeg Gvardiola obozava da stavlja u napad i da igra najisturenijeg igraca. Mislim Lulic bi nasao svoju rolu u ekipi ali vjerovatno nece u Bayern i bolje mu je da ne ide tamo. Juventus je ok, i klub po mjeri, plus sistem mu odlicno odgovara.
Slažem se da je Juventus perfektan za njega jer u njihovoj formaciji krila igraju i u napadu i u odbrani. Nisu klasična krila, niti klasični bekovi, izmišljena pozicija za Senada.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije dešnjak nego igra dobro sa obje noge.
Ukratko, po mogućnosti može igrati i na desnoj strani, ali mu je lijeva prirodna zar ne ?
Ukratko, po mogućnosti može igrati i na desnoj strani, ali mu je lijeva prirodna zar ne ?
Nije care, prirodni desnjak, ali se snalazi dobro i lijevom. Pa pogledaj malo bolje, svaki centarsut sa vecim efeom ubacuje desnom. A takve centarsuteve ovi salbiji tehnicari inace izvode nogom kojom to bolje rade.ceze je napisao/la:Nije dešnjak nego igra dobro sa obje noge.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Može biti, nisam obraćao pažnju.BIHfan je napisao/la:Nije care, prirodni desnjak, ali se snalazi dobro i lijevom. Pa pogledaj malo bolje, svaki centarsut sa vecim efeom ubacuje desnom. A takve centarsuteve ovi salbiji tehnicari inace izvode nogom kojom to bolje rade.ceze je napisao/la:Nije dešnjak nego igra dobro sa obje noge.
Vidio sam da može igrati sa obje noge i da igra na poziciji lijevo krila, ali kao trkač koji ubacuje, ne kao igrač koji igra na strani suprotno od noge kojojm igra i ulazi u sredinu (Robben).
Nebitno je to sad, tebi hvala što si mi objasnio to da je dešnjak.
Stojim iza onoga da nema kvalitet za Bayern i neću da me se pogrešno protumači. Meni je dobar i drag igrač, kao i svaki koji igra za repku, ali u ovom slučaju sam realan.
ovaj forum je pun fudbalskih filozofa koji će sad pa sad pokenjat se po igracu, ili donosti neke sudove, piskarat razmisljanja bez da znaju osnovne podatke o igracima, i takav je slucaj i sa Lulicem, toliko se stranica ispisalo a ljudi i dalje ne znaju da je desnjak, iako je to jako ocigledno, nema veze sto igra na lijevoj strani, al ko god ga je gledao vidio je i kako se uvijek namjesta na desnu
Nista nikome licno, nego mi smijesno jer po ko zna koji put kad otvorim ovu temu vidim da se prica o tome jel ljevak il desnjak.
al haj neka, mora se o necem pricat.
@ceze, slucajno je ovo doslo nakon tvog komentara, nemoj se naci prozvanim,
mislim da je jasno o cemu pricam.

Nista nikome licno, nego mi smijesno jer po ko zna koji put kad otvorim ovu temu vidim da se prica o tome jel ljevak il desnjak.

@ceze, slucajno je ovo doslo nakon tvog komentara, nemoj se naci prozvanim,

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Serha, Tihi i 29 gostiju.