Jah, nadam se da Asim neće opet pobjeći s pola pripremachampions1921 je napisao/la:Ako njih dvojica prezive pripreme bice dobra pojacanja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Još da nam je nafatati nekog kvalitetnog golmana, možda bi se tada i mogli nečemu nadati u Evropi.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Eh moomci.
Jel sad neko može napisati svi igrači koji su otišli, svi koji su došli i koji trenutno tim imamo
Ako nije probl...
Jel sad neko može napisati svi igrači koji su otišli, svi koji su došli i koji trenutno tim imamo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mislim da jos nismo krenuli za golmanom jer se ceka da se vidi sta ce biti sa antolovica u poljskoj.
Koliko sam ja upućen...AsharaK je napisao/la:Eh moomci.
Jel sad neko može napisati svi igrači koji su otišli, svi koji su došli i koji trenutno tim imamoAko nije probl...
Ostaju: Damir Sadiković, Tomić, Urdinov, Selimović, Hasanović, Jamak, Stanić.
Mogući odlasci: Adilović, Svraka, B. Čolić (te Pehilj i Kerla?)
Povrjeđeni: Kvesić, Brković, Zolotić.
Produžen ugovor: Vasilić.
Istekao ugovor: Bogičević?, Bekrić?, E. Čolić, Karić.
Istekla posudba: Antolović?, Hodžić?.
Otišli: Ćutuk, Smajić, Yoshida, Bukvić.
Došli: Kjosevski i Bajić (Juniori), Hasanhodžić i Ramić (vraćeni sa posudbe), Škaljić, Bučan, Zeljković
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 jun 2013, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- champions1921
Sta je rekao?: "Nisam ja niciji rob"mavi je napisao/la:Jah, nadam se da Asim neće opet pobjeći s pola pripremachampions1921 je napisao/la:Ako njih dvojica prezive pripreme bice dobra pojacanja
Salu na stranu, meni se svidio u ono tekmi sto sam ga gledao dok je bio u Olimpiku.. Samo ga dobro nagaziti na pripremama..
BUDI ŽELJO !!!
Nisam ga ja nikad gledao, znam za njega da je igrao vani, u Veležu i u OlimpiCu, ali ga nisam gledao.
Pa pitam, kakav je u usporedbi sa recimo Bogijem ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja mislim da je bolji, tu su negdje igračkom kvalitetom s tim što je Škaljić brži, pokretniji i agresivniji.ceze je napisao/la:Nisam ga ja nikad gledao, znam za njega da je igrao vani, u Veležu i u OlimpiCu, ali ga nisam gledao.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 jun 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- vendeta1921
- Kontakt:
Meni se strano svidio kada je Olimpic odnio bod sa Grbavice, realno kad smo bil iza klasu iznad svih.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dajte ba ko da pricamo o ramosu, prosjecan igrac , a bogi je za njeg pujol 
Jos uvijek igracki kadar za pl skupljamo.I to je surova realnost
- zeljo4life
- Kontakt:
Al u qrcu...BigBang je napisao/la:Dajte ba ko da pricamo o ramosu, prosjecan igrac , a bogi je za njeg pujol
Amare hvala ti...
nije ni bogi onomad došao iz real madrida nego iz modriče...
za našu ligu vrlo dobar igrač i drugi ili treći štoper koji nam je trebao, za evropu svi znamo kako stojimo, a za bolje nema para.
za našu ligu vrlo dobar igrač i drugi ili treći štoper koji nam je trebao, za evropu svi znamo kako stojimo, a za bolje nema para.
Malo sam dangubio po transfermarket stranici pa tako naleti na neke zanimljivosti o Ammaru.
http://www.transfermarkt.de/de/amar-osi ... 12-31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su neke od taktika koje je postavljao u Japanu.
*3-1-4-2
*3-5-2
*3-3-3-1
*3-4-2-1
*4-4-2 Libero flach
Ako je vjerovati transfermarket-u,vecinu utakmica od povratka u Zelju Ammar preferira da igra sa 4-5-1.Stvar je u tome da je Ammar trener koji ocito uvijek ide na rezultat a ne umire za nekom ljepotom u igri,s toga se ni u buduce ne treba ocekivati neka ljepotica od igre i pregrst postignutih golova.To najbolje dokazuje i njegovo dosljedno guranje jednog robusnog napadaca i vise veznih igraca radi kontrolisanja utakmice.
http://www.transfermarkt.de/de/amar-osi ... 12-31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo su neke od taktika koje je postavljao u Japanu.
*3-1-4-2
*3-5-2
*3-3-3-1
*3-4-2-1
*4-4-2 Libero flach
Ako je vjerovati transfermarket-u,vecinu utakmica od povratka u Zelju Ammar preferira da igra sa 4-5-1.Stvar je u tome da je Ammar trener koji ocito uvijek ide na rezultat a ne umire za nekom ljepotom u igri,s toga se ni u buduce ne treba ocekivati neka ljepotica od igre i pregrst postignutih golova.To najbolje dokazuje i njegovo dosljedno guranje jednog robusnog napadaca i vise veznih igraca radi kontrolisanja utakmice.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Dobrodošao Škalja!!!
- SarajlijaTM
Pravi smo rokerski klub,ko što đuro reče.Vidi nam cupave odbrane hahahahahaha
Btw. Škaljić je sasvim solidna zamjena za bogija
Btw. Škaljić je sasvim solidna zamjena za bogija
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Romeo Mitrović
Nek i njega Amar pokupi posto je sada slobodan i mirna Bosna heheee
ja ga nesto ne bih volio vidjetiZELJO MOJA je napisao/la:Romeo Mitrović
u Dinamu nije puno branio a ima 34 godine
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ma golman u najboljim godinama heheeearelinho je napisao/la:ja ga nesto ne bih volio vidjetiZELJO MOJA je napisao/la:Romeo Mitrović
u Dinamu nije puno branio a ima 34 godine
a imamo i djete na klupi koje od njega i guse bi puno moglo nauciti
Zna li možda neko tačno koji su sve igrači otišli na pripreme u Međugorje?
Znam da nisu: Samir Bekrić zbog mogućeg transfera, Damir Sadiković, Vedran Kjosevski i Armin Hodžić, koji danas počinju pripreme sa Mediteranskom reprezentacijom, a naknadno će se priključiti Muamer Svraka, Eldin Adilović i evo sad Asim Škaljić.
Pitam zbog ovih koji su se pojavili na prozivci a istekao im je ili nemaju ugovor sa klubom (kao npr, pojedini juniori te Karić, Bukvić, E. Čolić i sl.). Mislim, ko će braniti u prijateljskom protiv Širokog ako nisu poveli nijednog golmana
Znam da nisu: Samir Bekrić zbog mogućeg transfera, Damir Sadiković, Vedran Kjosevski i Armin Hodžić, koji danas počinju pripreme sa Mediteranskom reprezentacijom, a naknadno će se priključiti Muamer Svraka, Eldin Adilović i evo sad Asim Škaljić.
Pitam zbog ovih koji su se pojavili na prozivci a istekao im je ili nemaju ugovor sa klubom (kao npr, pojedini juniori te Karić, Bukvić, E. Čolić i sl.). Mislim, ko će braniti u prijateljskom protiv Širokog ako nisu poveli nijednog golmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.