Jah, nadam se da Asim neće opet pobjeći s pola pripremachampions1921 je napisao/la:Ako njih dvojica prezive pripreme bice dobra pojacanja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jah, nadam se da Asim neće opet pobjeći s pola pripremachampions1921 je napisao/la:Ako njih dvojica prezive pripreme bice dobra pojacanja
Koliko sam ja upućen...AsharaK je napisao/la:Eh moomci.
Jel sad neko može napisati svi igrači koji su otišli, svi koji su došli i koji trenutno tim imamoAko nije probl...
Sta je rekao?: "Nisam ja niciji rob"mavi je napisao/la:Jah, nadam se da Asim neće opet pobjeći s pola pripremachampions1921 je napisao/la:Ako njih dvojica prezive pripreme bice dobra pojacanja
Ja mislim da je bolji, tu su negdje igračkom kvalitetom s tim što je Škaljić brži, pokretniji i agresivniji.ceze je napisao/la:Nisam ga ja nikad gledao, znam za njega da je igrao vani, u Veležu i u OlimpiCu, ali ga nisam gledao.
Pa pitam, kakav je u usporedbi sa recimo Bogijem ?
Al u qrcu...BigBang je napisao/la:Dajte ba ko da pricamo o ramosu, prosjecan igrac , a bogi je za njeg pujol
Jos uvijek igracki kadar za pl skupljamo.I to je surova realnost
ja ga nesto ne bih volio vidjetiZELJO MOJA je napisao/la:Romeo Mitrović
Nek i njega Amar pokupi posto je sada slobodan i mirna Bosna heheee
ma golman u najboljim godinama heheeearelinho je napisao/la:ja ga nesto ne bih volio vidjetiZELJO MOJA je napisao/la:Romeo Mitrović
Nek i njega Amar pokupi posto je sada slobodan i mirna Bosna heheee
u Dinamu nije puno branio a ima 34 godine
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 22 gosta.