Jesi ti onaj što ima rođaka insidera?Otelo je napisao/la:Aj reci koji?
To bi ti trebao onda znati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jesi ti onaj što ima rođaka insidera?Otelo je napisao/la:Aj reci koji?
znam jagio10 je napisao/la:Jesi ti onaj što ima rođaka insidera?Otelo je napisao/la:Aj reci koji?
To bi ti trebao onda znati
Jedini stvarni razlog zasto ste otisli po Armenca je taj sto Danac zeli u Njemacku tj, BvBHeKen je napisao/la:jedini razlog zasto smo krenuli po mkhitaryana a ne po eriksena je taj sto je samo komitet htio eriksena a ne i rodgers (barem sam tako negdje citao) dok za armenca su se "slozili"
Ali problem je taj sto BVB neda onoliko para koliko Ajax trazi (to je odprilike 15-tak mil funti) tako da je Eriksen vec mogo biti nas igrac!!! E cuj sad ne zeli u liverpool, pa lik je reko da bi volio da ide u BVB ali da ne iskljucuje ponude iz engleske gdje je Liverpool bio najkonkretniji.Johny je napisao/la:Jedini stvarni razlog zasto ste otisli po Armenca je taj sto Danac zeli u Njemacku tj, BvBHeKen je napisao/la:jedini razlog zasto smo krenuli po mkhitaryana a ne po eriksena je taj sto je samo komitet htio eriksena a ne i rodgers (barem sam tako negdje citao) dok za armenca su se "slozili"
Pa dobro jbg, necemo sada sve utakmice pojedino analizirati, cinjenica da je covek odigrao odlicno LS, ja sam vise generalizovao stvar, all round igra mu je bila odlicna, mene je impresionirao, kako u LS, tako i u kvalifikacijama, a isto tako i u Ukrajini gde je najbolji strelac u istoriji lige u jednoj sezoni, a nije cak ni napadac, nije to mala stvar. Ja sam vrlo ubedjen da ce taj klasu pokazati gde god da ode.BigAndy je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicna igra nema sta. I kod kuce je bio "odlican" protiv Celzija koji je tada igrao bas lose.
Gledao sam te sve utakmice I nije me nimalo impresionirao sto naravno ne znaci da nece.
Koliko los pokusaj trola, pa posle i onaj za Coutinha...Mravnjak je napisao/la:Prosjecan igrac.trxel je napisao/la:Taj Miktarijan ima slobodu u igri Donjecka, a prirodna pozicija mu je M/AM..
Evo i ovaj je blizuBilly Liddell @Liddellpool 46s
Luis Alberto has moved a step closer to joining #LFC after his agent confirmed talks have taken place over a potential transfer.
S ovim se u potpunosti slažem . Ko da si mi misli pročitao , ne treba nam Eriksen trenutno , jedino ako neko planira ostaviti Stevena na klupi , jer Cou ce vjerovatno igrati kroz sredinu , a Heno ako dođe njega će na krilo i tu će biti rotacije neke u napadu kroz cijelu utakmicu .Sto se tice Eriksena, doveo bi Brendan njega jos ranije, da se Coutinho nije povampirio. Objasnio sam vec da se oladio interes nakon sto je BR uvideo da nam nije prekopotrebna desetka, jbg, menjaju se stvari brzo. Eriksen je sjajan talenat i potencijal, ali rizik je njega uzimati, letargican igrac koji moze bas na mecu da bude nevidljiv i totalno nekoristan za ekipu. Sto je u redu, mlad je momak, ali pored Coutinha, ne bi on meni bio u ekipi, dva play-a je dovoljno u vidu Couta i Stivija, uz lucidnost Suareza, Eriksen je nepotreban. Nama treba svestraniji igrac koji moze na krilo, ili jednostavno krilni igrac/napadac. Eto Aspas je dosao, mada on nije specijalan igrac, ali ce raditi posao bolje od Kante.
A Mignolet je sjajno pojacanje ako dodje, sjajno. Bilo je ili on ili Bega, ovaj je skuplji, a po kvalitetu nisu razliciti, tako da je odlican posao obavljen...
nije ni BR bio u lahkoj poziciji, valjalo je dovesti igrača na slijepoNo, primjetili ste prošlog ljeta da stvari nisu idealne, evo i zašto. Kad scouti mjenjaju klubove, prisiljeni su na 6 mjeseci mirovanja kako ne bi došlo do zlouporabe potencijalno osjetljivih informacija. Liverpool je tako prošlog ljeta ostao uskraćen usluga svojeg glavnom tima za pojačanja, Rodgers je bio primoran dovoditi igrače koje je znao od ranije (Allen i Borini), a ostali se nisu uklopili u njegovu viziju (Sahin i Assaidi).
to nam je već svima jasno. Možda Aspas i Miki budu puni pogodak a možda i ne tako ti je kad si prosiječan klub koji nema ništa što bi privuklo zvijezdeBilo kako bilo, Liverpool bez Lige prvaka mora trgovati mudro. Neke će vjerovatno zaboljeti, ali Redsi ne kupuju s istog tržišta kao Manchester United, Manchester City, ili Chelsea, potpisi igrača kao što su Sturridge ili Coutinho igraju krucijalnu ulogu. Liverpool mora pronalaziti dragulje prije nego što su postali dragulji. Scouting služba u takvoj situaciji igra veliku ulogu. U ovom momentu, oni imaju posla za raditi i prekovremeno.
Džeko ? A lijevo krilo bi nam moglo doći iz kluba u koji Reina ode .gio10 je napisao/la:No sikiriki ljudovi, očekujem da sad procvjetamo.
Odlazak Suareza,Carrola,Škrtela,Downinga,Shelvya,Assaidija će nam u mnogome pomoći - tu bi se moglo zaraditi oko 80 miliona funti ( čitaj 40+16+10+8+5+1 - najmanje cijene ). A kako rade BR i komitet očekujem da se pare potroše na pravi način.
Dolazi nam lijevo krilo, vi zaključite ko je to.
Mingolet 10 miliona
Toby,Papa,Eriksen,Mkhitaryan 60 miliona
I naravno,ostalo što ostane sačuvati ili potrošiti na backup na nekim pozicijama - čitaj lijevi bek.
Eto, to otprilike očekujte ovog ljeta
I još nešto, očekujem da dođe neki igrač kao grom iz vedra neba,ko se nikad nije povezivao sa nama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.