Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 15 jun 2013, 11:38

Otelo je napisao/la:Aj reci koji?
Jesi ti onaj što ima rođaka insidera?

To bi ti trebao onda znati :)
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jun 2013, 11:43

gio10 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Aj reci koji?
Jesi ti onaj što ima rođaka insidera?

To bi ti trebao onda znati :)
znam ja :mrgreen:

Samo zelim da vidim da li i ti znas tacnu informaciju tj.koji igrac ce u ponedjeljak da sleti u Liverpool?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jun 2013, 11:51

eriksen je bolji od mkhitaryana, ali nije ni on los :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jun 2013, 11:51

Dobio si PM :)

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jun 2013, 11:54

jedini razlog zasto smo krenuli po mkhitaryana a ne po eriksena je taj sto je samo komitet htio eriksena a ne i rodgers (barem sam tako negdje citao) dok za armenca su se "slozili" :)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 15 jun 2013, 12:10

HeKen je napisao/la:jedini razlog zasto smo krenuli po mkhitaryana a ne po eriksena je taj sto je samo komitet htio eriksena a ne i rodgers (barem sam tako negdje citao) dok za armenca su se "slozili" :)
Jedini stvarni razlog zasto ste otisli po Armenca je taj sto Danac zeli u Njemacku tj, BvB :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 15 jun 2013, 12:12

Johny je napisao/la:
HeKen je napisao/la:jedini razlog zasto smo krenuli po mkhitaryana a ne po eriksena je taj sto je samo komitet htio eriksena a ne i rodgers (barem sam tako negdje citao) dok za armenca su se "slozili" :)
Jedini stvarni razlog zasto ste otisli po Armenca je taj sto Danac zeli u Njemacku tj, BvB :mrgreen:
Ali problem je taj sto BVB neda onoliko para koliko Ajax trazi (to je odprilike 15-tak mil funti) tako da je Eriksen vec mogo biti nas igrac!!! E cuj sad ne zeli u liverpool, pa lik je reko da bi volio da ide u BVB ali da ne iskljucuje ponude iz engleske gdje je Liverpool bio najkonkretniji.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jun 2013, 12:15

Još nije isključeno da Eriksen potpiše za nas, a možda čak i obojica ( Mkhitaryan i Eriksen )

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 jun 2013, 12:35

Ništa nije isključeno. U igri su i dalje Papa,Miki,Toby,Chris :lol: :lol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jun 2013, 12:49

BigAndy je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Odlicna igra nema sta. I kod kuce je bio "odlican" protiv Celzija koji je tada igrao bas lose.
Gledao sam te sve utakmice I nije me nimalo impresionirao sto naravno ne znaci da nece.
Pa dobro jbg, necemo sada sve utakmice pojedino analizirati, cinjenica da je covek odigrao odlicno LS, ja sam vise generalizovao stvar, all round igra mu je bila odlicna, mene je impresionirao, kako u LS, tako i u kvalifikacijama, a isto tako i u Ukrajini gde je najbolji strelac u istoriji lige u jednoj sezoni, a nije cak ni napadac, nije to mala stvar. Ja sam vrlo ubedjen da ce taj klasu pokazati gde god da ode.
Mravnjak je napisao/la:
trxel je napisao/la:Taj Miktarijan ima slobodu u igri Donjecka, a prirodna pozicija mu je M/AM..
Prosjecan igrac.
Koliko los pokusaj trola, pa posle i onaj za Coutinha... :|

Sto se tice Eriksena, doveo bi Brendan njega jos ranije, da se Coutinho nije povampirio. Objasnio sam vec da se oladio interes nakon sto je BR uvideo da nam nije prekopotrebna desetka, jbg, menjaju se stvari brzo. Eriksen je sjajan talenat i potencijal, ali rizik je njega uzimati, letargican igrac koji moze bas na mecu da bude nevidljiv i totalno nekoristan za ekipu. Sto je u redu, mlad je momak, ali pored Coutinha, ne bi on meni bio u ekipi, dva play-a je dovoljno u vidu Couta i Stivija, uz lucidnost Suareza, Eriksen je nepotreban. Nama treba svestraniji igrac koji moze na krilo, ili jednostavno krilni igrac/napadac. Eto Aspas je dosao, mada on nije specijalan igrac, ali ce raditi posao bolje od Kante.
A Mignolet je sjajno pojacanje ako dodje, sjajno. Bilo je ili on ili Bega, ovaj je skuplji, a po kvalitetu nisu razliciti, tako da je odlican posao obavljen...

I ja msm da znam o kojem igracu pricate, taj koji dolazi u ponedeljak... ;)

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 jun 2013, 12:50

Billy Liddell ‏@Liddellpool 46s
Luis Alberto has moved a step closer to joining #LFC after his agent confirmed talks have taken place over a potential transfer.
Evo i ovaj je blizu :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jun 2013, 12:58

Sto se tice Eriksena, doveo bi Brendan njega jos ranije, da se Coutinho nije povampirio. Objasnio sam vec da se oladio interes nakon sto je BR uvideo da nam nije prekopotrebna desetka, jbg, menjaju se stvari brzo. Eriksen je sjajan talenat i potencijal, ali rizik je njega uzimati, letargican igrac koji moze bas na mecu da bude nevidljiv i totalno nekoristan za ekipu. Sto je u redu, mlad je momak, ali pored Coutinha, ne bi on meni bio u ekipi, dva play-a je dovoljno u vidu Couta i Stivija, uz lucidnost Suareza, Eriksen je nepotreban. Nama treba svestraniji igrac koji moze na krilo, ili jednostavno krilni igrac/napadac. Eto Aspas je dosao, mada on nije specijalan igrac, ali ce raditi posao bolje od Kante.
A Mignolet je sjajno pojacanje ako dodje, sjajno. Bilo je ili on ili Bega, ovaj je skuplji, a po kvalitetu nisu razliciti, tako da je odlican posao obavljen...
S ovim se u potpunosti slažem . Ko da si mi misli pročitao , ne treba nam Eriksen trenutno , jedino ako neko planira ostaviti Stevena na klupi , jer Cou ce vjerovatno igrati kroz sredinu , a Heno ako dođe njega će na krilo i tu će biti rotacije neke u napadu kroz cijelu utakmicu .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 jun 2013, 13:19

Henda bi ja bacio umesto Lucasa da cini zadnju vezu sa Stivijem. Odradjivao je posao u ovoj drugoj polusezoni ****, trcao kao blesav, specavao kontre, bas je radio, i uz to se prikljucivao napadu i davao golove, a ponekad slao sjajne duge lopte. Coutinho bi mi bio u sredini samo ako dovedemo jako krilo, mada njemu pozicija nije bitna na kraju krajeva kao ni Suarezu. Aspas mi deluje kao back up, ali videcemo. Ako dodje Alberto, a dolazi kako stvari stoje, onda bi on mogao da bude nasa 10-ka, a posto igra i levo, savrseno bi se uklapao u rotaciju sa Coutinhom.

E sad, problem sa Hendom ako bi igrao pozadi je sto se on ubacuje napred i onda Stivi nezasticen i iovako star i rovit ne moze sam da drzi zadnju vezu. Takav problem je imao i Arsenal sa Songom, ovaj ode u napad, puce kontra, jedna, druga, treca, i prime tri komada.

Lucas mi bas slabo izgledao ove sezone, rovit svaki mec, ali povreda je ucinila svoje, eto nadam se da ce sledeca sezona biti drugacija, nadam se...

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 15 jun 2013, 13:55

Uh samo da se ostvari to za Mignoleta :D Dosta je vise bilo kiksare Reine 8-)

Od ostalih pojacanja sto se spominju Heno i neki mocni stoper bi pravo legli.

Moze i taj Romero, nakon Aspasa jos jedan spanac ;) To mi se svidja a ne neki Wiliamsi, Sinclairi i ostali precjenjeni britanci..

za armenca vjerovatnost transfera porasla na 40%,

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 15 jun 2013, 14:45

Najveća prednost Henrikha je što može da igra sve pozicije u vezi i napadu (osim zadnjeg veznog). Imam neki feeling za osjećaj da će ovo bit dobra investicija :D
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 jun 2013, 15:13

Suarez 100% odlazi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 15 jun 2013, 15:39

O scoutingu:
No, primjetili ste prošlog ljeta da stvari nisu idealne, evo i zašto. Kad scouti mjenjaju klubove, prisiljeni su na 6 mjeseci mirovanja kako ne bi došlo do zlouporabe potencijalno osjetljivih informacija. Liverpool je tako prošlog ljeta ostao uskraćen usluga svojeg glavnom tima za pojačanja, Rodgers je bio primoran dovoditi igrače koje je znao od ranije (Allen i Borini), a ostali se nisu uklopili u njegovu viziju (Sahin i Assaidi).
nije ni BR bio u lahkoj poziciji, valjalo je dovesti igrača na slijepo ;)
Bilo kako bilo, Liverpool bez Lige prvaka mora trgovati mudro. Neke će vjerovatno zaboljeti, ali Redsi ne kupuju s istog tržišta kao Manchester United, Manchester City, ili Chelsea, potpisi igrača kao što su Sturridge ili Coutinho igraju krucijalnu ulogu. Liverpool mora pronalaziti dragulje prije nego što su postali dragulji. Scouting služba u takvoj situaciji igra veliku ulogu. U ovom momentu, oni imaju posla za raditi i prekovremeno.
to nam je već svima jasno. Možda Aspas i Miki budu puni pogodak a možda i ne tako ti je kad si prosiječan klub koji nema ništa što bi privuklo zvijezde

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 15 jun 2013, 15:46

Ukoliko zelimo da se plasiramo u LP naredne sezone,nasi kriteriji odabira pojačanja moraju znatno porasti.Treba prestat ganjati igrače tipa tog L. Alberta ili kako se već zove,koji imaju 18+ godina,nego se okrenuti već formiranim igračima koji igraju na vrhunskom nivou.I naravno moramo zadržati Sukija.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jun 2013, 15:59

No sikiriki ljudovi, očekujem da sad procvjetamo.
Odlazak Suareza,Carrola,Škrtela,Downinga,Shelvya,Assaidija će nam u mnogome pomoći - tu bi se moglo zaraditi oko 80 miliona funti ( čitaj 40+16+10+8+5+1 - najmanje cijene ). A kako rade BR i komitet očekujem da se pare potroše na pravi način.
Dolazi nam lijevo krilo, vi zaključite ko je to.
Mingolet 10 miliona
Toby,Papa,Eriksen,Mkhitaryan 60 miliona
I naravno,ostalo što ostane sačuvati ili potrošiti na backup na nekim pozicijama - čitaj lijevi bek.

Eto, to otprilike očekujte ovog ljeta :)
I još nešto, očekujem da dođe neki igrač kao grom iz vedra neba,ko se nikad nije povezivao sa nama :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jun 2013, 16:01

gio10 je napisao/la:No sikiriki ljudovi, očekujem da sad procvjetamo.
Odlazak Suareza,Carrola,Škrtela,Downinga,Shelvya,Assaidija će nam u mnogome pomoći - tu bi se moglo zaraditi oko 80 miliona funti ( čitaj 40+16+10+8+5+1 - najmanje cijene ). A kako rade BR i komitet očekujem da se pare potroše na pravi način.
Dolazi nam lijevo krilo, vi zaključite ko je to.
Mingolet 10 miliona
Toby,Papa,Eriksen,Mkhitaryan 60 miliona
I naravno,ostalo što ostane sačuvati ili potrošiti na backup na nekim pozicijama - čitaj lijevi bek.

Eto, to otprilike očekujte ovog ljeta :)
I još nešto, očekujem da dođe neki igrač kao grom iz vedra neba,ko se nikad nije povezivao sa nama :mrgreen:
Džeko ? A lijevo krilo bi nam moglo doći iz kluba u koji Reina ode .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.