18 junafedeltafrotta je napisao/la:i protiv širokog je dogovorena prijateljska, oko sredina jula ja mislim
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prebacili su zavrsne iz Hrvatske u Sloveniju, pomjeramo se k' zapadu bar u tom smisluipetm je napisao/la:Raspored priprema
http://fkzeljeznicar.ba/raspored-priprema/5526/" onclick="window.open(this.href);return false;

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
U Mrkonjicu igrate sa nama. 

Je li Bekrić potpisao ugovor i dobijamo li neku odštetu ili ode kao slobodan igrač ?
ZELJEZNICAR 1921!
Treba pokusat ono duljevica iz olimpica dovesti kako
Kao što je pjesma „Grbavica“ obilježila karijeru Mladena Vojičića Tife, tako je ista pjesma postala jedinstveno obilježje južne tribine stadiona Grbavica. Stvorena je neraskidiva veza između jednog od najvećih bosanskohercegovačkih pjevača i najveće navijačke grupe u Bosni i Hercegovini The Maniacs 1987. Manijaci će imati priliku sa Tifom opjevati Grbavicu na velikom koncertu na stadionu Grbavica 06.07.2013.godine. Upravo zbog gore pomenute veze navijači FK Željezničar će moći kupiti ulaznicu za koncert po povoljnijim uslovima, te će na samom koncertu imati poseban tretman te i sami imati priliku učestvovati u izvođenju „Grbavice“.
Navijači Želje će imati priliku kupiti kartu cijeni od 5 KM 28.06. i 29.06. u periodu 16:00-20:00 u prostorijama Udruženja navijača FKŽ na sjevernoj tribini stadiona Grbavica. Vlasnici ovih ulaznica će imati poseban ulaz na koncert, te će biti dio dekora pri izvođenju pjesme „Grbavica“. Više detalja o ovome možete saznati pri kupovini karata, čiji će broj biti ograničen.
Ovaj poziv je upućen isključivo pripadnicima TM87 i onima koji Željinu plavu boju nose u srcu..
BUDI DIO SPEKTAKLA!
Radi preglednosti:
- karta preko Udruženja navijača TM 87 košta 5 KM
- karte možete kupiti u prostorijama Udruženja na sjevernoj tribini stadiona Grbavica 28.06. i 29.06. u periodu 16:00-20:00
- poseban ulaz
- ograničen broj ulaznica
- poseban tretman na koncertu i dio nezaboravnog spektakla pri izvođenju himne "Grbavica!"
Pridružite se: " onclick="window.open(this.href);return false;
Navijači Želje će imati priliku kupiti kartu cijeni od 5 KM 28.06. i 29.06. u periodu 16:00-20:00 u prostorijama Udruženja navijača FKŽ na sjevernoj tribini stadiona Grbavica. Vlasnici ovih ulaznica će imati poseban ulaz na koncert, te će biti dio dekora pri izvođenju pjesme „Grbavica“. Više detalja o ovome možete saznati pri kupovini karata, čiji će broj biti ograničen.
Ovaj poziv je upućen isključivo pripadnicima TM87 i onima koji Željinu plavu boju nose u srcu..
BUDI DIO SPEKTAKLA!
Radi preglednosti:
- karta preko Udruženja navijača TM 87 košta 5 KM
- karte možete kupiti u prostorijama Udruženja na sjevernoj tribini stadiona Grbavica 28.06. i 29.06. u periodu 16:00-20:00
- poseban ulaz
- ograničen broj ulaznica
- poseban tretman na koncertu i dio nezaboravnog spektakla pri izvođenju himne "Grbavica!"
Pridružite se: " onclick="window.open(this.href);return false;
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- champions1921
Mozda samo od iznajmljivanja stadiona.champions1921 je napisao/la:Ima li sta klub od ovog ili samo Tifi punimo dzepove
Pa naravno da ima. Nisu mu samo na lijepe oci stavili stadion na raspolaganje...champions1921 je napisao/la:Ima li sta klub od ovog ili samo Tifi punimo dzepove
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- champions1921
Haj, neka smo sta cvaknuli.. Bilo bi dobro da Tifa, Pusenje i ostali koji se zaklinju u Zelju odrade kakav koncert ciji ce prihodi ici u Zeljinu kasu.. Bio bi to njihov veliki doprinos klubu koji vole a i dokaz da su spremni djelima potkrijepiti svoje price o ljubavi prema nasem klubu..
BUDI ŽELJO !!!
ma ja, par koncerata, transfer Džeke i imaju ulog za tombolu ili rulet ...sve na plavo 

I ovi naši da su pametni da organizuju još koju prijateljsku na Grbavici pa da popravimo bar malo finansije. Da nije Olimpija izrazila želju da odigra sa nama nebi ni ovu organizovali.
"Još nismo dogovorili protivnike za pripreme, a jedino je izvjesno odigravanje prijateljskog meča protiv ljubljanske Olimpije, koja je izrazila Želju da dođe na Grbavicu uoči početka prvenstva", riječi su Muharemovića.
Podsjećanja radi, novi igrač Olimpije je i nekadašnji kapiten Želje Zajko Zeba, koji će tako ponovo istrčati na Grbavicu, na radost plavih navijača, ali ne u plavom, već u zelenom dresu.
"Još nismo dogovorili protivnike za pripreme, a jedino je izvjesno odigravanje prijateljskog meča protiv ljubljanske Olimpije, koja je izrazila Želju da dođe na Grbavicu uoči početka prvenstva", riječi su Muharemovića.
Podsjećanja radi, novi igrač Olimpije je i nekadašnji kapiten Želje Zajko Zeba, koji će tako ponovo istrčati na Grbavicu, na radost plavih navijača, ali ne u plavom, već u zelenom dresu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Dobrodosao Asime. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- zeljo4life
- Kontakt:
Fino,fino...
solidna zamjena za Bogija...

Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 15 jun 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...
Jedno pitanje raja posto sam izgleda nesto promasio. Osim Zeljkovica i sad Skaljica koja je treca prinova ovog ljeta?! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
po novinarima Bucansajo10 je napisao/la:Jedno pitanje raja posto sam izgleda nesto promasio. Osim Zeljkovica i sad Skaljica koja je treca prinova ovog ljeta?!

Željeznicar za život cijeli !
Haha ja frajera... Hvala drug, zaboravio sam skroz Bucaninhalikusa je napisao/la:po novinarima Bucansajo10 je napisao/la:Jedno pitanje raja posto sam izgleda nesto promasio. Osim Zeljkovica i sad Skaljica koja je treca prinova ovog ljeta?!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I Sejo je potpisao na dvije godine.likusa je napisao/la:po novinarima Bucansajo10 je napisao/la:Jedno pitanje raja posto sam izgleda nesto promasio. Osim Zeljkovica i sad Skaljica koja je treca prinova ovog ljeta?!
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Ejnur, Google Adsense [Bot], Mamba21 i 56 gostiju.