Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Emir000
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 11:46

^moze momcino kako ne moze

Jestel' vi znali da momak se ponosi na to da je rusilac momak da bi ovo vido drago i smijesno bi mu bilo reko bi aferim momciluci castim vas sa 20 kg komada medjeda

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 jun 2013, 11:54

Emir000 je napisao/la:^moze momcino kako ne moze

Jestel' vi znali da momak se ponosi na to da je rusilac momak da bi ovo vido drago i smijesno bi mu bilo reko bi aferim momciluci castim vas sa 20 kg komada medjeda
I to dao bi nam od noge inače najboljeg dijela međeda

Ovaj seo naš je stvarno legenda, momak kada jede u restoranu šalkea toliko sebi navadi tanjira iz švedskog stola svega i svačega pa kada onda dođe ebe sand na ručak on sjedne kod sea i počne jesti sa njim jer misli da je to ustvari švedski sto. Aferim ebe sande, samo poštuj seu i sandžak će te volit

momak je inače legenda na sea mislim
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jun 2013, 11:55

De nemojte više yeb'o mu ja mater. Sve kontam ima nekakvih novosti oko njega, uđem, i svaki post isti.
Nije više simpatično, ohladite. Pustite ovog trola majstora nek' piše i dalje, al makar vi budite razumni, vi koji ste prije ove epidemije bili normalni forumaši.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 jun 2013, 12:08

zizu1991 je napisao/la:De nemojte više yeb'o mu ja mater. Sve kontam ima nekakvih novosti oko njega, uđem, i svaki post isti.
Nije više simpatično, ohladite. Pustite ovog trola majstora nek' piše i dalje, al makar vi budite razumni, vi koji ste prije ove epidemije bili normalni forumaši.
momciluko,tebe je bog s pravog puta skrenuo,trebo si ti prouciti salavat koji da te vrati nama vamo,sa seom idemo u meku,samo da dobije sportsko drzavljanstvo bosne,inace momake je legenda,mislim na Sea
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 12:16

Muftija kolasinac nas vodi u meku to pjesice

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 jun 2013, 12:16

Marsal je napisao/la:
Emir000 je napisao/la:^moze momcino kako ne moze

I to dao bi nam od noge inače najboljeg dijela međeda

Ovaj seo naš je stvarno legenda, momak kada jede u restoranu šalkea toliko sebi navadi tanjira iz švedskog stola svega i svačega pa kada onda dođe ebe sand na ručak on sjedne kod sea i počne jesti sa njim jer misli da je to ustvari švedski sto. Aferim ebe sande, samo poštuj seu i sandžak će te volit

momak je inače legenda na sea mislim
Zato će Schalke bankrotirati ubrzo (zato ih i ne ide u Evropi), valja onol'ku legendu nahranit', nije čovjek džaba rušilac 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2013, 13:22

zizu1991 je napisao/la:De nemojte više yeb'o mu ja mater. Sve kontam ima nekakvih novosti oko njega, uđem, i svaki post isti.
Ko pametuje Seo ga ufati za uho

slika

Zaebancija :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2013, 13:26

Zaboravljen

slika

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 16:54

zaboravili ste ga nije vam dobro evo da vas podsjetim
slika
ovo je sead kolasinac, rusilac je

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 jun 2013, 16:57

ja procitah da ce u narednih 10-tak dana Seo fakat da dođe dole u Čapljinu da to završi oko pasoša, sad koliko je vjerovati onom Avazu :roll:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 jun 2013, 17:02

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ja procitah da ce u narednih 10-tak dana Seo fakat da dođe dole u Čapljinu da to završi oko pasoša, sad koliko je vjerovati onom Avazu :roll:
Valjda bude gotovo to. Onda Salihovica prebaciti na prirodnu poziciju.
A da odemo zajedno u lov na medjede sa njim? Majstore, bi li nas poveo sa sobom?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 17:08

Greivis je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ja procitah da ce u narednih 10-tak dana Seo fakat da dođe dole u Čapljinu da to završi oko pasoša, sad koliko je vjerovati onom Avazu :roll:
A da odemo zajedno u lov na medjede sa njim? Majstore, bi li nas poveo sa sobom?
moras bit dovoljno jak ili seo te nece prihvatit on ide bez oruzje da te podsjetim

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 15 jun 2013, 17:18

Emir000 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
moras bit dovoljno jak ili seo te nece prihvatit on ide bez oruzje da te podsjetim
ja bi is'o, bil' ti Greivise ?
jedemo i mi ovcavine i sudzuke iz sandzaka majstore, nismo mi bezveze, mi smo pravi pravcati pratioci rušioca Sea,inače momak je legenda,na Sea mislim

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 15 jun 2013, 17:19

Evo nesto svjeze.

[youtube][/youtube]
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 17:22

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
ja bi is'o, bil' ti Greivise ?
jedemo i mi ovcavine i sudzuke iz sandzaka majstore, nismo mi bezveze, mi smo pravi pravcati pratioci rušioca Sea,inače momak je legenda,na Sea mislim
aferim super onda momcino masallah pozivam vas na lovu sa kolasincem samo prati sta on radi i ponovi a ti mravnjak aferim za taj video to je ono sto sam govorio o momka a vi me nevjerujete cesto on dokazuje o kakvom legendu se prica

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 17:26

Mravnjak je napisao/la:Evo nesto svjeze.

[youtube][/youtube]
gle ga u 2:02, kakav potez

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jun 2013, 17:41

Kad legenda dolazi u BiH :?: odnosno u Čapljinu kako se pisalo. Hoću da znam da mogu pozdraviti dok bude prolazio kroz moj Konjic ova legenda mislim na Sea :D

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 15 jun 2013, 17:42

Bayern@heart je napisao/la:Kad legenda dolazi u BiH :?: odnosno u Čapljinu kako se pisalo. Hoću da znam da mogu pozdraviti dok bude prolazio kroz moj Konjic ova legenda mislim na Sea :D
posto dolazi pjesice trajat ce malo vremena kad osjetis zemljotres znadi da je u blizini

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 jun 2013, 17:44

Bayern@heart je napisao/la:Kad legenda dolazi u BiH :?: odnosno u Čapljinu kako se pisalo. Hoću da znam da mogu pozdraviti dok bude prolazio kroz moj Konjic ova legenda mislim na Sea :D
Aferim momčiluko, legenda se očekuje svakog dana u Čapljini zvog vađenja naših dokumenata i zbog odlaska u lov sa daidžama bez oružja samo golim rukama u čapljini ima dobrih primjeraka međeda koji su bili uzgajani samo za titu ali seo rušilac je veća legenda pa će imat priliku da ih goni po kamenjarima i još če trčat bos ko pravi sandžaklija, aferim ima da napravi još 3 jaknice za zimske dane da mu ne bude hladno
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jun 2013, 18:36

His father hails from Sandzak, his mother from Herzegovina (like Emir Spahic).

The Bosnian defender has already been dubbed 'Rušilac' by Bosnian fans for his sheer strength and unforgiving brute force when going into tackles.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 17 gostiju.