HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 dec 2009, 22:14

antipolitika2 je napisao/la:sta ti je bolan,kad je se stelilo Sarajevu i Modrici da postanu prvaci Zrinjskom je se desavalo slucaj Orasje i slicno ,zalosno je da se ekipi koja je imala Smajica,Diaru,Rajovica,Zizovica,Nikolica,Đurica nije DALO da postane PRVAK,da je postenja bilo zadnje 3 godine bi sve titule dosle u Mostar!
Pogresno si shvatio, ja sam ti rekao ne svrstavaj Zrinjski u ugrozenu skupinu i ne pricaj " kad bi bilo sta bi bilo ". Prijatelju da su babi muda bila bi deda! Svi smo mi svjedoci da nam je sudjenje katastrofalno, a to sto kazes da je ovo sudacka liga ispada kao da ste vi cvjecke i da nikad nigdje niste imali pomoc sudija. Budi malo objektivan! Ja sam objektivan, Zelji je titula u zadnjem kolu prosto UKRADENA kada je Leotar bio prvak, jer bi Zeljo tada po treci put bio za redom prvak ali nije jer to savezu nije odgovaralo, i sve se zna ko stoji iza toga pa se mi ne zalimo, a ti odjednom se nalazis kao uvrijedzen i napacen. Siroki ima najvise para, najvecu finansijsku potporu pa to opet nekad ne dodje do izrazaja jer budu osteceni sudijskim glupostima. Sada je liga kakva takva je, hvala Bogu popravila se, pa se na proljece realno za titulu moze boriti 6 ekipa, jer su sve u nekih 7 bodova zaostatka...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 22:24

Odmor, pripreme pa borba za duplu krunu

slika

Pobjeda protiv Širokog Brijega donijela je Zrinjskom puno više od tri boda, a najviše od svega vjeru da aktualni prvak na proljeće može puno više nego jesenas.
Dragan Jović i dalje tvrdi da njegova momčad može obraniti naslov prvaka.
- Širokobriježani su zasluženo osvojili jesenski naslov i na tom uspjehu im iskreno čestitam, ali u isto vrijeme šaljem im i poruku da će na proljeće u Zrinjskom imati ozbiljnog konkurenta u borbi za naslov prvaka, izjavio je Jović.
Silno motivirani bili su igrači Zrinjskog u posljednjoj utakmici jeseni, kako zbog želje da uhvate priključak za vrhom, tako vjerojatno i zbog neskrivenih ambicija gostiju koji su oči utakmice otvoreno najavljivali da Pod Bijeli brijeg dolaze po pobjedu.
- Od prve minute igrači su krenuli odlučno, jasno pokazavši da ih zanima samo pobjeda. Zbog takvog pristupa su nagrađeni i na prikazanoj igri im treba iskreno čestitati. Dobra igra još više dobiva na težini kada se zna da smo za protivnika imali vrlo dobru momčad Širokog Brijega koja je ove sezone jako teško gubila utakmice, dodao je Jović.
S obzirom na dugu stanku koja čeka sve premierligaše, Pod Bijelim brijegom imat će dovoljno vremena da naprave kvalitetnu analizu ostvarenog, a prva Jovićeva ocjena učinka kaže da isti može dobiti prolaznu ocjenu.
- Kada se zna kakvi su nas sve pehovi pratili, jasno je da možemo biti zadovoljni ostvarenim. U Kupu smo plasmanom u polufinale ostvarili maksimum, dok smo u prvenstvu skupili 25 bodova što je učinak koji nas zadovoljava. Bili bi još zadovoljniji da smo osvojili koji bod više, ali osim subjektivnih slabosti imali smo i puno objektivnih problema. Iz utakmice u utakmicu bili smo prisiljeni mijenjati sastav, samim tim jasno je da nismo uspijevali standardizirati sastav, a onda je logično da nam je bilo teško uhvatiti kontinuitet dobrih igara i rezultata, zaključio je Jović.

Igrači na odmoru, prozivka 10. siječnja

Nogometaši Zrinjskog od jučer su na odmoru koji je trajati do 10. siječnja za kada je Dragan Jović zakazao prvo okupljanje.
- Odavno smo u pogonu i igrači su zaslužili odmor. Svaki igrač dobiti će individualni plan rada, a sve kako bi pripreme za nastavak sezone dočekali u na željenoj razini, izjavio je Jović.

KVALITETA VIŠE
Bobby potvrdio vrijednost

Malo je bilo onih koji nakon prvih deset kola nisu tvrdili da je Prince Bobby promašena investicija Zrinjskog, a danas je, pak, malo onih koji tvrde da 20-godišnji Ganac ne vrijedi. Do 11. kola i utakmice protiv Sarajeva Bobby je imao samo pet nastupa (ukupno 147 minuta na travnjaku), a onda je proigrao i pokazao da bi Zrinjski u njemu mogao imati kvalitetu više na proljeće. Protiv Leotara (3:0) je postigao prvi pogodak i upisao prvu asistenciju, a isti učinak je imao i protiv Širokog Brijega.

STATISTIKA
Žuržinov u klubu 100, Kordić preskočio Rajovića

Igor Žuržinov protiv Širokog Brijega igrao je 100. premierligašku utakmicu u dresu Zrinjskog i tako ušao u društvo kojeg čine još samo Davor Landeka (127), Mladen Žižović (107), Ivica Džidić (105) i Velibor Đurić (105). U istoj utakmici Krešimir Kordić je postigao 32. premierligaški pogodak za Zrinjski pa tako više ne dijeli vodeće mjesto sa Zoranom Rajovićem.

Zadro s najviše nastupa

15 – Zadro
14 – Marković, Šunjić, Selimović
13 – Ivanković, Žuržinov, M. Aničić, M. Sušić, Kordić
12 – Musa
10 – Melher, Afedzie, P. Sušić
9 – Bobby
6 – Hadžić, Šarac
5 – Tabi
4 – Stojanović, Dragičević
3 – Pehar, Rezdeušek
1 – J. Aničić, Cvitković, Turić

Kordić i Selimović predvode strijelce

4 – Selimović, Kordić
3 – Žuržinov, Ivanković, Zadro
2 – Bobby, Dragičević
1 – Aničić, Afedzie

Nevjerojatno zvuči podatak da Dragan Jović u petnaest jesenskih kola iz raznoraznih razloga nije mogao računati na čak 75 igrača, odnosno okruglo pet po utakmici. U dvije utakmice bio je bez trojice, u isto toliko bez četvorice, bez pet igrača bio je u osam utakmica, dok u tri ogleda na raspolaganju nije imao čak sedam igrača.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 01 dec 2009, 22:36

slika
Vukovar, Vukovar stoji na braniku Hrvatske...
Meni je samo krivo što igrači nisu dali sve od sebe protiv čelika al eto iskupili su se protiv širokog
zato kad nam se na proljeće vrate žiža i stoja za svaki poraz u gostima degnek :D
Idemo po titulu
FORZA ZRINJA

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 22:37

Odigrane utakmice u prvenstvu:

1. kolo
Zvijezda - ZRINJSKI 2:0

2. kolo
Travnik - ZRINJSKI 3:3

3. kolo
ZRINJSKI - Slavija 0:0

4. kolo
Željezničar - ZRINJSKI 1:1

5. kolo
ZRINJSKI - Rudar 3:1

6. kolo
Borac - ZRINJSKI3:0

7. kolo
ZRINJSKI - Sloboda 2:0

8. kolo
Modriča - ZRINJSKI 1:2

9. kolo
ZRINJSKI - Velež 2:1

10. kolo
Olimpik - ZRINJSKI 1:0

11. kolo
ZRINJSKI - Sarajevo 1:1

12. kolo
Laktaši - ZRINJSKI 0:1

13. kolo
ZRINJSKI - Leotar 3:0

14. kolo
Čelik - ZRINJSKI 4:1

15. kolo
ZRINJSKI - Široki Brijeg 4:1

Strijelci za Zrinjski (ukupno):

Krešimir Kordić 4 (+4 Kup BiH) (+1 Liga prvaka)
Vernes Selimović 4
Vlado Zadro 3 (+2 Kup BiH)
Igor Žuržinov 3
Mario Ivanković 3
Mate Dragičević 2
Prince Bobby 2
Marin Aničić 1
Stanley Afedzie 1
Igor Musa (1 Kup BiH)
Ivan Spajić (Mladost D. Svilaj, autogol, Kup BIH)

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 dec 2009, 22:45

Realno do Veleza i gostovanjima u vrapcicima sa svim raspolozivim kadrom mogli bi sve utakmic pobjedit u goste idemo ocajnoj Slaviji i Slobodi ,solidnom Rudar sto znaci 24 boda,a protiv Veleza u 9 kolu sta bi bi! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 22:45

Stvarno kad pogledam raspored dobro smo mi izgurali dovde bodovno sa juniorima,ali u nastavku imamo puno lakši raspored.Prve četiri utakmice igramo kući (u I.Sarajevu će nas biti duplo više nego domačih)i lijepo idemo na titulu.I kako si spomenuo gore lijepo igračima održati bukvicu kad izgube OBAVEZNO.Jesi li primjetio da ni Melhera ni Muse nije bilo u sastavu protiv Širokog???A lijepo su nas osramotili u Zenici...

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 22:49

antipolitika2 je napisao/la:Realno do Veleza i gostovanjima u vrapcicima sa svim raspolozivim kadrom mogli bi sve utakmic pobjedit u goste idemo ocajnoj Slaviji i Slobodi ,solidnom Rudar sto znaci 24 boda,a protiv Veleza u 9 kolu sta bi bi! :D
Podveležje ćemo sigurno razvaliti,plašim se manjih utakmica protiv Slavije,Slobode i Rudara jer im gori pod nogama i idemo na nož sigurno.

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 23:00

Utakmicu sa Širokim smo izgubili 3:0 uz ovakvo navijanje ;)

[youtube][/youtube]

Zamislite da gore zadnje kolo moramo proslaviti titulu...

ZRINJSKI

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 01 dec 2009, 23:06

ma osvajamo 100% ako smo uz ovakve hendikepe dogurali ovako dobro zamislis na proljeće

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 23:08

Doci cete vi, al da uvelicate promociju novog BH prvaka. 8-)
A i u Mostaru je na 4:1 bilo ekstra navijanje. ;)
...Život za Široki...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 dec 2009, 23:14

ŠB_Fidelis je napisao/la:Doci cete vi, al da uvelicate promociju novog BH prvaka. 8-)
A i u Mostaru je na 4:1 bilo ekstra navijanje. ;)
Kralju ako znaš kakve smo sve probleme imali sa igračkim kadrom i kad vidiš nam raspored na proljeće mislim da imamo velike šanse da odbranimo titulu.Uvjet normala da nam Šunka ne ode i da produži ugovor Sir Dragan Jović i Žiža. ;)

PS:Naša navijačka tribina popularno "Stajanje" je katastrofa za organizaciju koreografije i samo navijanje,ali eto trudimo se koliko možemo. Usput i vi u Mostaru ste bili dobri ;)

ZRINJSKI

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 dec 2009, 23:29

Znam, medjutim i Široki moze samo bolje igrati u nastavku, uigravanje, pojacanja.

Pa, i mislio sam na nas, hehe. Dobro je to bilo, al ne moze se sa one tribine nista, moze jedino odzvanjati bolnica.
...Život za Široki...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 01 dec 2009, 23:31

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Utakmicu sa Širokim smo izgubili 3:0 uz ovakvo navijanje ;)

[youtube][/youtube]

Zamislite da gore zadnje kolo moramo proslaviti titulu...
Jeza me hvata kad se sjetim...

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 01 dec 2009, 23:36

jel ima neko ovo mp3 :D ...pa da stavi link.... :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 02 dec 2009, 00:02

LIvada je napisao/la:

imas ja mislim na stranici od ultrasa...ja sam je skino odnekle,samo ne znam odakle...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 02 dec 2009, 00:12

LIvada je napisao/la:

Jednostavno uzmeš youtube to MP3 converter i sam odradiš

Možeš ga skinuti na linku
http://download.cnet.com/Free-YouTube-t ... tag=button

PS:Nije mi jasno što će ti naše pjesme?

ZRINJSKI

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 dec 2009, 10:53

Pirke_TM87 je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:sta ti je bolan,kad je se stelilo Sarajevu i Modrici da postanu prvaci Zrinjskom je se desavalo slucaj Orasje i slicno ,zalosno je da se ekipi koja je imala Smajica,Diaru,Rajovica,Zizovica,Nikolica,Đurica nije DALO da postane PRVAK,da je postenja bilo zadnje 3 godine bi sve titule dosle u Mostar!
Pogresno si shvatio, ja sam ti rekao ne svrstavaj Zrinjski u ugrozenu skupinu i ne pricaj " kad bi bilo sta bi bilo ". Prijatelju da su babi muda bila bi deda! Svi smo mi svjedoci da nam je sudjenje katastrofalno, a to sto kazes da je ovo sudacka liga ispada kao da ste vi cvjecke i da nikad nigdje niste imali pomoc sudija. Budi malo objektivan! Ja sam objektivan, Zelji je titula u zadnjem kolu prosto UKRADENA kada je Leotar bio prvak, jer bi Zeljo tada po treci put bio za redom prvak ali nije jer to savezu nije odgovaralo, i sve se zna ko stoji iza toga pa se mi ne zalimo, a ti odjednom se nalazis kao uvrijedzen i napacen. Siroki ima najvise para, najvecu finansijsku potporu pa to opet nekad ne dodje do izrazaja jer budu osteceni sudijskim glupostima. Sada je liga kakva takva je, hvala Bogu popravila se, pa se na proljece realno za titulu moze boriti 6 ekipa, jer su sve u nekih 7 bodova zaostatka...
izvinite navijači zrinjskog na offtopicu nego samo da mi ovaj kaze sto je to ukradena zbog cega... zbog toga sto je bajano dao gol hasagicu(ja mislim da je on branio) sa nekih 25 metara kroz glavu mu prosla...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 02 dec 2009, 16:07

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
LIvada je napisao/la:

Jednostavno uzmeš youtube to MP3 converter i sam odradiš

Možeš ga skinuti na linku
http://download.cnet.com/Free-YouTube-t ... tag=button

PS:Nije mi jasno što će ti naše pjesme?
ma znam za to...neg pitam jel postoji mp3 verzija da se skine ...ono studio i ti fazoni... inace pjesme su beton!!! 8-)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 dec 2009, 18:46

Barney Stinson je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
izvinite navijači zrinjskog na offtopicu nego samo da mi ovaj kaze sto je to ukradena zbog cega... zbog toga sto je bajano dao gol hasagicu(ja mislim da je on branio) sa nekih 25 metara kroz glavu mu prosla...
Zato sto je Zeljeznicar molio da im se utakmica pusti kako bi bili prvaci, a Široki nije dao. To nikad nisu oprostili ili prezalili. :)
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.