BigAndy je napisao/la:
Da ode Suarez i da ovaj dodje, ja cak ne bi toliko brinuo iskreno
Svaka cast pa si tako siguran.
BTW.
Dao 2 gola kuci protiv Nodsjelanda. Mozda je tebe impresionirao ali mene nije gledajuci Sahtar u LP...
Siguran sam ne zbog Mkhitaryana, vec kad sam video koliko tecnije izgleda igra bez Suareza, koji uz sve svoje nenormalne kvalitete i losu narav ima manu da ponekad previse komplikuje, i kako mozemo bez njega da pravimo rezultat a da pritom igra bude odlicna, shvatio sam da ne zavisimo u tolikoj meri od Suareza.
Opet, pominjes golove, nisam bas siguran da si gledao njihove LS meceve. Tu gde je dao dva gola nije bio cak ni najbolji pojedinac utakmice, a protiv Chelsea u obe, prosto je bio sjajan, protiv Juvea takodje. Celokupna njegova overall igra je bila genijalna, to je ono sto malo ljudi gleda, pa odu na sajt, pogledaju statistiku, i znaju o kakvom se igracu radi, a to ne ide bas tako...
Da se vratim na onaj deo Ukrajinske lige, koja je snazna liga po kvalitetu i kompetitivna, svakako ne znaci da ako jedan Shakhtar ima kintu i ulaze pa je najjaci, samim tim znaci da je smesna liga. Jedan Seve je izasao iz te lige, a njegov rekord po broju golova je srusio upravo ovaj lik, iako ne igra na poziciji napadaca. Opet kazem, statistika slabo sta znaci u fudbalu, barem ova elementarna dok ne udjemo dublje, igra Mkhitaryana je nesto fascinantno, igrac koji podjednako igra sjajno levom ili desnom, kreativan, svestran i tehnicki sjajan, a finiser, pa to je valjda pokazao sa ova 20+ golova koliko je dao tamo u Ukrajini...