Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Vala kakav stil setanja 

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:gle kako seta na kraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne vjerujem![]()
![]()

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Ovo je novinar.anonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje
Onaj sa dresom Salihovića mu je stari

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
seo je paša a ono za zivotinje sto si spomenuo jesil ti znao da sve zivotinje okolo bosne i hercegovine i sandzaka se migriraju u hrvatsku i srbiju jer su shvatili da seo dolazi tamo na odmor svake godine i ide na lovu sa daidzima jos da dodam da to bez oruzje to znaci da je momak legenda cuo se sa njim prije nekoliko dana na telefon bio je u tel avivu kaze mi on dosadni su mu postali medvjedi hoce sad da bije slonove vidjecemo sta ce se dogodit inace legenda je da te podsjetimFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momčino ako osjetiš da tlo podrhtava i da se zemlja trese,znaj da je to Seo rušilac u blizini,zagrijava prepone samoTweeds_10 je napisao/la:@fourthofficial
Sea-torll level 99.![]()
gle kako seta na kraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne vjerujem![]()
![]()
reko sam vam vi me nevjerujete eto dokazo jeMravnjak je napisao/la:Vala kakav stil setanja
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Semsudin je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:gle kako seta na kraju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ne vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allaha mi nije zdravo ovo vise

da sve zivotinje okolo bosne i hercegovine i sandzaka se migriraju u hrvatsku i srbiju jer su shvatili da seo dolazi tamo na odmor svake godine

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Slika je dokaz:

Drug japanac podvio rep jedva hoda a momak je legenda, mislim na Seo.

Drug japanac podvio rep jedva hoda a momak je legenda, mislim na Seo.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Keenan.- je napisao/la:Upravu si vala.Amal1 je napisao/la:Usrali ste temu s tim preseravanjima!
Inače čovjek je legenda, mislim na Sea.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
momak uvijek nosi

gle mu trofej bogati

podijelili trofeje na velicine glave
jest legenda

gle mu trofej bogati

podijelili trofeje na velicine glave
jest legenda
Zadnja izmjena: Emir000, dana/u 15 jun 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Emir000 je napisao/la:reko sam vam vi me nevjerujete eto dokazo jeMravnjak je napisao/la:Vala kakav stil setanja

Momak je inace legenda mislim Seo.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
gle kako se okreceMravnjak je napisao/la:Emir000 je napisao/la:reko sam vam vi me nevjerujete eto dokazo jeMravnjak je napisao/la:Vala kakav stil setanja
Momak je inace legenda mislim Seo.
ovakve poteze nigdje nema
Ma ovo je ringispil seo.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ko ne slusa Seo ga zagrli i u lice mu to kaze i da mu opomenu. Evo i trenutak koji to dokazuje na 02:53Mravnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
To smo već dokazaliceze je napisao/la:Ovo je novinar.anonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje
Onaj sa dresom Salihovića mu je stari

Emir000 je napisao/la: seo je paša a ono za zivotinje sto si spomenuo jesil ti znao da sve zivotinje okolo bosne i hercegovine i sandzaka se migriraju u hrvatsku i srbiju jer su shvatili da seo dolazi tamo na odmor svake godine i ide na lovu sa daidzima jos da dodam da to bez oruzje to znaci da je momak legenda cuo se sa njim prije nekoliko dana na telefon bio je u tel avivu kaze mi on dosadni su mu postali medvjedi hoce sad da bije slonove vidjecemo sta ce se dogodit inace legenda je da te podsjetim

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zasto ja uvijek na prvu pomislim da su ova gola ledja nekog lika (garant onaj japanac ceka da mu ga seo poturi) zapravo seova butina ? Butina legendeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:još malo pa sa'ćeskile je napisao/la:kakva je situacija sa papirima ?![]()
insajder info.
Emir000 je napisao/la:aferim momcino masallaHHH u dobrom stanje sam jedem sudzuke suhog mesa ovcavine nakon toga slijedi velikog rada nosim stube i kante radim ko stoka inace kuca poso samnom jedva cekam da se vratim kuci u moje selo u sandzaku gdje me niko ne provocira nema tu osiguranjske kompanije banke tu nema lopovljuk narod tamo cijeli dan leze i uzivaju uz prirodnu ljepotu i cistog vazduha inace nek si mi ti ziv i zdrav momciluko drago mi je sto smo se culi pa poselami svija nek te allah krasni sacuva i pozivam te momcino na pecenje sa kolasincem za ramazan momak je zadavio medvjeda golim rukama iz duboke sume sandzaka sad ga sprema da ga grilova tu gdje seo trci trava vise ne raste samo da te podsjetim inace momak je legenda pricam o sei pravi je mustuluk efendija muftija hadzo kolasinac sandzaklijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
i ova moja slika nije fotošop,nego je to cisti pravi pravcati dokaz rušilačke snage legende, mislim na Sea
za nezaborav
ovo lice ce bit upamceno dok smo zivi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam odma reko da je ovo majstor, a vi meni ne vjerujete![]()
hahahahahahah kralj si svega mi![]()
![]()
aferdosum i tebi,momak je stvarno legenda,valjalo je izvukljat međeda iz duboke sandzacke šume,jak je ko bik,uskoro ce imati pristup i bosanskim šumama,pa ćemo oćerat tamo bevandu,neka ga lovi seo rušilac po kanjonima i ako mu uspjedne pobjeci reci cemo mu aferim dzeduko (na bevandu mislim) al nece to uspjeti zato sto iza sebe ima Sea a to je najveci lovator u historiji lovu,inace momak je lgeenda za nezaborav teški pravi pravcati, mislim na Sea tenka t-35,evo i slika koja to dokazuje
ovog lica se pribojava zivotinjsko carstvo sandzaka i bosne i hercegovine
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Daj koji vam je vise racku zaista postajete dosadni, ohladite malo ufatili se covjeka ko beba zvecku.
Pricajte sta hocete taj koje ismijavate sa svojih 19 kuka igra u prvoj postavi schalkea I moze da vas kupi sve tuto kompleto sa ostatkom vasih familija.
De malo administracija sankcionisite ove gubare I pocistite ovu temu od kojekakvih nabuloza, nedaj Boze da covjek dodje na ovaj forum rekao bi nataknem vas na racku Ii vas i BH-a repku.
Pricajte sta hocete taj koje ismijavate sa svojih 19 kuka igra u prvoj postavi schalkea I moze da vas kupi sve tuto kompleto sa ostatkom vasih familija.
De malo administracija sankcionisite ove gubare I pocistite ovu temu od kojekakvih nabuloza, nedaj Boze da covjek dodje na ovaj forum rekao bi nataknem vas na racku Ii vas i BH-a repku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Kako to, zasto to, kazi, kazi.Cepi1981 je napisao/la:Daj koji vam je vise racku zaista postajete dosadni, ohladite malo ufatili se covjeka ko beba zvecku.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
za dorucak jede przenice i slaninu,uz dodatke ovcavine sandzacke,meedjedi su u gelzenkirhenu postali ugrožena vrsta otkako se pojavio rušilac Seo,omiljena pjesma mu je iz onog crtića 'u šumarku skrivenom medvjeda je malih dom', tako on zna gdje se kriju i ide u lov tuda,inače momak je legenda,hobi mu je boks, i voli da boravi u prirodi jer ga to podsjeca kaze na rodni sandzak,evo i slika koja to dokazuje :

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
ova tema je stvarno glupa...i neki bas pretjeruju...razumijem da se komentarise njegova igra kad su utakmice, ili eventualno kad se pojave neke info oko pasoša i sl...ali da se konstantno pisu ovakve gluposti, to je za ne povjerovati...hajd malo, i bilo je smijesno, ali ne moze jedan te isti "vic" biti hiljadu puta smijesan...