FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
zuti su treca garnitura, bijeli su gostujuci 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
o kome je rijec

Dzekson :p.
- zeljo4life
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gdje je tu šal od Usti nad Labema 

- pravnik1981
- Kontakt:
Da to je taj, inace extra igrac.Zeman je napisao/la:Je li ovaj Škaljić izvodio prekide u Veležu? U pobjedi Želje u Vrapčićima koja je prelomila sezonu 2009/10, taj Škaljić je drmnuo stativu Šehića s nekih 40 metara iz slobodnjaka.
Nisam u toku za ovog Škaljić-a, jeli to ima neke veze sa Željom ili su to samo želje forumaša?
Ako je to onaj "Čupo" iz Olimpika, po meni dobar pravo igrač, baš sam ga gledao ove sezone kad smo igrali sa njima.
Ako je to onaj "Čupo" iz Olimpika, po meni dobar pravo igrač, baš sam ga gledao ove sezone kad smo igrali sa njima.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
krenulo me sinoć. Ja kad sjednem a rijetko sjednem i počenem onda ne mogu kratko. Znam da rijetko ko pročita al jbg.ne volim kad ostanem nedorečen jer onda svi počnu odgovarati i ode u nedogled. Brzo ja to završim. Bit će i nastavaka:) sad sam na godišnjem:)aS_Roma je napisao/la:ma jasta brate, sta je ovo ovliko iz cugazaboljisportuBiH je napisao/la:Jel mene pitaš?aS_Roma je napisao/la:Kako ti nije bilo mrsko pisati
Ja kad vidim onoliki post, da ne znam šta u njemu bitno piše, ni ne pomišljam da ga čitam.
Mada sam krenuo onaj tvoj post čitati ali sam na manje od pola stao, dalje nisam mogao fkt
Ne znam da sam veći post vidio i tu jednom komadu.
Svaka ti čast!
Mada sam krenuo onaj tvoj post čitati ali sam na manje od pola stao, dalje nisam mogao fkt

Ne znam da sam veći post vidio i tu jednom komadu.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Jbg drug najveći i problem jeste što niko ne čita. Ovdje dođu neki i postave pitanje na koje je već dva posta prije neko odgovorio. Ja recimo pročitam skoro sve. Preskačem pojedince koje više ne shvatam ozbiljno ili kad vidim da je tema koja me ne zanima. Inače pročitam sve jer ne možeš shvatiti šta je pisac htio reći ako pročitaš površno i onda krenu odgovori a čovjek ne misli drugačije uopšte. Koliko hoćeš puta sam vido da se svađaju dvojica a ne znaju ni oni razlog. Ustvari površno su pročitali.Anonimac je napisao/la:Ja kad vidim onoliki post, da ne znam šta u njemu bitno piše, ni ne pomišljam da ga čitam.
Mada sam krenuo onaj tvoj post čitati ali sam na manje od pola stao, dalje nisam mogao fkt![]()
Ne znam da sam veći post vidio i tu jednom komadu.Svaka ti čast!
-
- Kontakt:
No sikiriki,ionako je jako malo pametnih i realnih komentara. Uzitak je naici na jedan takav.zaboljisportuBiH je napisao/la: krenulo me sinoć. Ja kad sjednem a rijetko sjednem i počenem onda ne mogu kratko. Znam da rijetko ko pročita al jbg.ne volim kad ostanem nedorečen jer onda svi počnu odgovarati i ode u nedogled. Brzo ja to završim. Bit će i nastavaka:) sad sam na godišnjem:)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Žuti je i mojarelinho je napisao/la:Ja se zaljubio u ovaj zuti dres,mora moj bitiElegant je napisao/la:Kad Real moze zelene, crvene, moze i Zeljo zute, meni licno bas lijepo izgleda.

Hoce li se PL igrati u zutim ili je to samo reda radi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hoce, na derbiju mi u žutom, Sarajevo u narandžastomElegant je napisao/la:Hoce li se PL igrati u zutim ili je to samo reda radi ?

Pa treca garnitura, znaci postoji sansa da bude koristen, ali poprilicno mala

Čitam da je dogovorena prijateljska izmedju Jedinstva i Želje 10. jula jel to istina ili
Jeste.Sn96 je napisao/la:Čitam da je dogovorena prijateljska izmedju Jedinstva i Želje 10. jula jel to istina ili
DRUG NEBI TI PUNCA
Može li više informacija o ovome?bagrcavi je napisao/la:Jeste.Sn96 je napisao/la:Čitam da je dogovorena prijateljska izmedju Jedinstva i Želje 10. jula jel to istina ili
Il club piu titolato al mondo!
Da se bar više (redovno) čita tema...
tropic je napisao/la:Dogovorena utakmica Jedinstvo-Zeljeznicar
Zahvaljujući sportskom direktoru Jedinstva, Miroslavu Dujmoviću u julu će Pod Borićima biti odigran susret kao nekad, u dobra stara vremena, između Jedinstva i Željezničara iz Sarajeva.
- Dogovoreno je sve s strategom plavih s Grabvice, Amarom Osimom. Željo će Pod Boriće doći u srijedu, 10.7.2013. godine - rekao je za **** Dujmović.
Zasigurno , bihaćka publika zaslužila je jedan ovakav spektakl Pod Borićima. Utakmica će se igra u 18:30 sati.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
i protiv širokog je dogovorena prijateljska, oko sredina jula ja mislim
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Raspored priprema
http://fkzeljeznicar.ba/raspored-priprema/5526/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/raspored-priprema/5526/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !