Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
According to CaughtOffside Shakhtar Donetsk midfielder Henrikh Mkhitaryan to Liverpool has been completed with the £18million signing expected to be unveiled at Anfield in the coming weeks.
The Armenian international looks a great prospect and has attracted interest from a number of top European teams.
The Armenian international looks a great prospect and has attracted interest from a number of top European teams.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Hajd sad vjeruj ovim izvorima... 

Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
Da je Avaz objavio bilo bi vise istine i povjerljivije 

sta to hoces da kazes, da je aspasov dolazak sad pod znakom pitanjaZodiac je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ed-1952938" onclick="window.open(this.href);return false;Liverpool's Iago Aspas move BLOCKED by Spanish Football Federation

Dolazi Aspas 100%, samo je stopiran deal zbog papirologije i zbog toga sto je Ayre pregovarao sa agentima koji nemaju FIFA-nu licencu.
A ovo za Mkhitaryana, komedija...
A ovo za Mkhitaryana, komedija...
Ja mislim da je Miky veoma blizu nas.
Jer se je i za Coutinha i Sturidga pricao no sve je bilo tiho.Ista stvar je bila za Aspasa i sad dolazi i Miky.Mada najbolji nacin da saznamo jel istina je da vidimo hocel to Sun objavit.Ako objave laz je a ako ne onda je blizu istine.
Jer se je i za Coutinha i Sturidga pricao no sve je bilo tiho.Ista stvar je bila za Aspasa i sad dolazi i Miky.Mada najbolji nacin da saznamo jel istina je da vidimo hocel to Sun objavit.Ako objave laz je a ako ne onda je blizu istine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
eh super Lovren u Southamptonu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma nema to veze sa ovom dvojicom, jednostavno Miky, kako ga ti zoves, je preskup za LFC, nema odakle da se finansira njegov transfer osim ako se Skrtel i Carroll ne prodaju odmah, ali cenim da iako se prodaju, za te pare stoper dolazi.Otelo je napisao/la:Ja mislim da je Miky veoma blizu nas.
Prica se da su odustali od Pape zbog toga sto Šalke hoce previse para , a Toby je blizu Leverkusena . Ko ce nama ostati , evo i Lovrena su nam oteli 

IdemooJoseph Musker @Musker_LFC 4m
Liverpool will lodge their first bid of £12m, rising to £14m for Schalke centre back, Kyriakos Papadopoulos by Tuesday.

- reds_forever
- Kontakt:
Sve to stoji sto ti kazes, bilo je velikih gresaka, ali realno gledajuci, sad neke mjere stednje i ovaj skup igraca sigurno nece donijeti neko pozitivnije poslovanje, nego samo gubitke i mogu uciniti Liverpool samo jos gorom investicijom. Jednostavno, mora se napraviti presjek, OK, greske su bile takve kakve jesu, gubici su takvi i takvi, ali haj nek krenu jednom od nule, da se tacno napravi plan. Znaci, da se vidi na kojim pozicijama smo losi i tu dovesti adekvatne zamjene. Igrace na koje vise ne racunamo prodati, i sve to uraditi planski i na vrijeme i sa razmisljanjem, taman neka se taj citav "Komitet" uposli, kad su vec tu... Da se vise greske ne ponavljaju i da se konacno jednom stvori pozitivna atmosfera pred ulazak u novu sezonu, a ne da dovedemo sad jednog, pa sutra prodamo dvojicu, pa na zimu kupimo jednog, drugog posudimo, trojicu prodamo...Admir_Sa je napisao/la:Posljedice promašene transfer politike unazad 3 godine su dugorocne i o tome sam trubio na forumu, pa ono ispadao dosadan, monoton i slicno. Npr Endi Kerol je trebao biti za top 4 pa smo vidjeli šta i kako binerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Papa je i dalje prva meta, ali 12-14m je cena koju ovi nase zele da plate, Schalke zeli 18-19m. Pricamo o funtama. Klasa je to, ali dosta za igraca koji je ipak celu sezonu proveo povredjen...
Toure je dosao kao back up za Carru, iskusan stoper koji nam je trebao, za dzabaka i to je sjajan deal. Sada treba dovesti stopera za prvih 11, ko ce to biti, iskreno ne znam iako sam se nadao Alderweireldu...
Toure je dosao kao back up za Carru, iskusan stoper koji nam je trebao, za dzabaka i to je sjajan deal. Sada treba dovesti stopera za prvih 11, ko ce to biti, iskreno ne znam iako sam se nadao Alderweireldu...
- Ponos Torina
- Kontakt:
za Papu ce na kraju biti 14-15 mill funti i to je to najvjerovatnije...
Smuckala je uprava nesto para se ima jos kad se Suarez proda $$$$$$$$$$$$$$$$

Smuckala je uprava nesto para se ima jos kad se Suarez proda $$$$$$$$$$$$$$$$

Liverpool optimistic about signing Henrikh Mkhitaryan
• Midfielder who scored 25 goals last season is valued at £22m
Andy Hunter
guardian.co.uk, Friday 14 June 2013 22.44 BST
Liverpool are stepping up their efforts to secure Armenian midfielder Henrikh Mkhitaryan for £20 million as Brendan Rodgers sets his sights on his first major summer signing.
By Chris Bascombe
10:30PM BST 14 Jun 2013 The Telegraph
Liverpool are closing on a deal for Shakhtar Donetsk's £17m-rated midfielder Henrikh Mkhitaryan. (Daily Mail)
• Midfielder who scored 25 goals last season is valued at £22m
Andy Hunter
guardian.co.uk, Friday 14 June 2013 22.44 BST
Liverpool are stepping up their efforts to secure Armenian midfielder Henrikh Mkhitaryan for £20 million as Brendan Rodgers sets his sights on his first major summer signing.
By Chris Bascombe
10:30PM BST 14 Jun 2013 The Telegraph
Liverpool are closing on a deal for Shakhtar Donetsk's £17m-rated midfielder Henrikh Mkhitaryan. (Daily Mail)
Andy Hunter je poprilicno dobar izvor, a ako je jos njih objavilo slicnu pricu, onda je zaista moguce. Tesko mi je zaista da poverujem u ovo...
Jesam li ja jedini koji ne zeli da dovedemo ovog armenca?
Puno brate para za njega dajemo.
Bolje za te pare dovest recimo Dzeku...
Ne nam hocemo li imati ikoga ko se moze gurati sa oodbranama tipa Stoke, WBA.
Sve neki kepeci...
Puno brate para za njega dajemo.
Bolje za te pare dovest recimo Dzeku...
Ne nam hocemo li imati ikoga ko se moze gurati sa oodbranama tipa Stoke, WBA.
Sve neki kepeci...
Zadnja izmjena: BigAndy, dana/u 15 jun 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- Marsal
- Kontakt:
Yebo majku zar mu nije bolje kupit Eriksena za 16 miliona eura?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije jer je ovaj dvaput bolji igrac.Marsal je napisao/la:Yebo majku zar mu nije bolje kupit Eriksena za 16 miliona eura?
Cuj ovog iznad sto pominje Dzeku, koji ce nam cetvrti napadac, zapravo peti posle Aspasa ???? Ukljuci logiku...
Nije ako si Brendan Rodgers.Marsal je napisao/la:Yebo majku zar mu nije bolje kupit Eriksena za 16 miliona eura?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.