FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
???????zeljo4life je napisao/la:ljicSka...
Valjda Škaljić koji je igrao u Veležu i Olimpiku inače stoper.terabajt je napisao/la:???????zeljo4life je napisao/la:ljicSka...
Inace kar'na jedna mrtva .Vec jednom bio na probi i dobio nogu ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- zeljo4life
- Kontakt:
il je pobjeg'o...fsdghdsfs je napisao/la:Inace kar'na jedna mrtva .Vec jednom bio na probi i dobio nogu ...
Amare hvala ti...
Numaa je napisao/la:DRESOVI U PONUDI! Krajem sljedeće sedmice ćete moći kupiti nove dresove i garniture FK Željezničar. Već danas vam pružamo priliku da vidite dvije garniture novih dresova. Cijena dresova će, kao što smo već najavili, biti veoma popularna, 59,95 KM. Našim navijačima pružamo priliku i da na dresu mogu imati svoje ime i broj koji žele. To će moći naručiti u našem Fan Shopu na stadionu Grbavica. Također, orginalne dresove ćete moći kupovati i u GMS radnjama u BBI centru i u WISA shopping centru. Mi smo Željini, Željo je naš!
Ostale slike:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 924&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. žuti nisu gostujući nego treća garnitura, bijeli su gostujući
Napokon su se riješili Patricka i one lakrdije od dresova.
Ovi su mi sasvim solidni.Nadam se da će Joma duže ostati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije on dobio nogu i nije bio na probi. On je pobjegao sa priprema i rekao nisam ja nici rob zatim ostisao u olimpic jer se tamo moze igrati bez pritiska za haman iste pare i bez obaveze.Al mu je tamo pukla tikva i mislim negdje sa sejom bucanom zajedno napustio olimpic... Inace jedan od boljih stopera lige.fsdghdsfs je napisao/la:Inace kar'na jedna mrtva .Vec jednom bio na probi i dobio nogu ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Koji ce nam qrac onda ako je takav ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Zbog ove zadnje recenice iznad ! Nije statican kao vecina stopera koji igracju nasu ligu, cak moze odigrati i beka i jedan dio karijere igrao beka. Igrac koji bi mogao igrati sa Kerlom u paru radi takvih karakteristika. Helem ja bi ga volio vidjeti u Zelji.fsdghdsfs je napisao/la:Koji ce nam qrac onda ako je takav ...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 jun 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ma svaka njemu cast al' sumnjam da ce neko ko je zajeb'o Amara ponov'o radit' sa njim ...pile87 je napisao/la:Zbog ove zadnje recenice iznad !fsdghdsfs je napisao/la:Koji ce nam qrac onda ako je takav ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Pa eto ti Kerle.... I to ne jednom nego 2 puta je izradio Amara.....fsdghdsfs je napisao/la:Ma svaka njemu cast al' sumnjam da ce neko ko je zajeb'o Amara ponov'o radit' sa njim ...pile87 je napisao/la:Zbog ove zadnje recenice iznad !fsdghdsfs je napisao/la:Koji ce nam qrac onda ako je takav ...
A Osim ce mu opet dati sansu naredne sezone da se izbori za startera, sto nema sumnje da ce ovaj iskoristiti.....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ne znam da li ja puno trazim ali kroj i kvalitet dresova je katastrofalan.Saurman je napisao/la:Numaa je napisao/la:DRESOVI U PONUDI! Krajem sljedeće sedmice ćete moći kupiti nove dresove i garniture FK Željezničar. Već danas vam pružamo priliku da vidite dvije garniture novih dresova. Cijena dresova će, kao što smo već najavili, biti veoma popularna, 59,95 KM. Našim navijačima pružamo priliku i da na dresu mogu imati svoje ime i broj koji žele. To će moći naručiti u našem Fan Shopu na stadionu Grbavica. Također, orginalne dresove ćete moći kupovati i u GMS radnjama u BBI centru i u WISA shopping centru. Mi smo Željini, Željo je naš!
Ostale slike:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 924&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. žuti nisu gostujući nego treća garnitura, bijeli su gostujući
Napokon su se riješili Patricka i one lakrdije od dresova.
Ovi su mi sasvim solidni.Nadam se da će Joma duže ostati.
Ovi zuti su dobar fazon, fino bi bilo koju odigrat u njima

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Joma je izuzetno kvalitetna ja imam stari nas dres kad nam je joma bila i sad je u odlicnom stanju a ima mu fino godina.
Nesto se nesjecam tog Škaljica, jeli on jos igrao za Borac i Rudar iz Prijedora ?
Ponikao u velezu igrao u Svicarskoj zadnji klub olimpic.batman je napisao/la:Nesto se nesjecam tog Škaljica, jeli on jos igrao za Borac i Rudar iz Prijedora ?
Onda sam ga zamijenio sa nekim drugim
- delpiero502
- Kontakt:
Nemojte ga mješati sa burazpm mu koji je žešća krampa. Inače, ovaj Škaljić(štoper) fin igrač, sa Kerlom u paru bi imali dvije čigre u odbrani. Volio bi da ga vidim u našem dresu.
joj fakat ovaj font, jaraneeeee...zeljo4life je napisao/la:Pa hoce li se ko sjetiti da ove brojeve i slova promjene...zuta???
Je li ovaj Škaljić izvodio prekide u Veležu? U pobjedi Želje u Vrapčićima koja je prelomila sezonu 2009/10, taj Škaljić je drmnuo stativu Šehića s nekih 40 metara iz slobodnjaka.
NAPRIJED NARODE!
Nisam presretan poslije odlazaka Bekrica i Bogija, pogotovo sto odose dzaba, al neke dublje analize prelaznog roka i priprema treba sacekat i vidjet ko ce nas jos napustit, a ko ce jos doci. Molim i ostale da imaju malo povjerenja u Amara, zasluzio je.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.