FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako sam ja optimista onda mir u kuci.Volim vidjet Zeljino djete kako leti nego nekog polovnjaka neznam ti odakle.Dakle apsolutna podrska Osimu i ovoj nasoj djeci.Nemoramo biti ni prvi ali ako idemo u drugu sezonu sa istim timom ond gazimo.
Drug bolan kako ne razumijes da mi uprkos ovim finim rezultatima u zadnjih par godina nemamo para za kupovinu 2,3,4,5 igraca? Razumijem ja brigu itd.. ali meni je veci smek 10 puta sto smo potpisali ugovore sa onim mladicima iz nase skole nego sad da mi dodzu 2-3 igraca za koje smo kesirali milion maraka jer znam pricu unaprijed. "Dali milju a nista od lige prvaka ili makar kup uefa itd.." Ti drug moj pises da smo imali dosta srece gdje su ostale ekipe bile dosta losije pa da je ne znam ti sta ne mozes pobit cinjenicu da smo imali peh za pehom kod povreda igraca i opet sampioni i finalisti kupa sto je dokaz da imamo i jaku klupu, barem za nase uslove. Taman i da dovedemo sad par novih igraca tesko da ce biti neke fajde od toga. Treba ih uigrat a prije svega kondicijski pripremit. bolje nam je sa ovim igracima sto imamo probat nesto u Evropi a pojacanja ako dodju dobro je ako ne jednostavno se ne brinem jer Amar radi jendu pametnu stvar koju cu sazeti u slijedecoj recenici "sit igrac je dobar igrac".CARSON je napisao/la:pusti ga ja sam samo realan i sve sto sam rekao jest da sam zabrinut a ne da sam nezadovoljan cak sta vise ja sam prezadovoljan ali mi je cudna situacija da iako smo sampioni 30 dana prije lp nismo doveli ni jedno pojacanje ili ti prinovu izgubili smo dosta igraca nakon sezone u kojo nismo odigrali ni jednu utakmicu kako je Amar rekao otkoceni u sezoni gdje smo imali dosta srece i gdje su ekipe bile losije ove sezone kako ja vidim cemo imati bolji Siroki ,Sarajevo,Zrinjski a mi so losiji jer imamo manje 7 igraca
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Prava pojacanja, ce biti doslovno receno PRAVA POJACANJA! Ne vidim razlog zasto paniku stvarate, kad ste svjesni i sami da Amar pojacanja ne trazi u nasoj ligi, vec izvan okvira nase lige, i ti igraci su tog kalibra da se bez odradjenih priprema s ostatkom ekipe mogu uklopiti u koncepciju igre. Bucan i Zeljkovic su tu da bi popunili rupe ali to ne znaci da nisu kvalitetni i da nisu dorasli igranja u Zelji... Polako... bice i dolazaka ali i odlazaka.
Najaci smo kad ovako nema nista bomasticno tipa doso spic rastura pa se klipovi postavljaju.Podrska nasoj djeci jednom se mora sezona i halalit kako treba ali stvorit tim za buducnost.Pa sad imamo 6 igraca nasih zamislite nasta ce to licit za 2 sezone kad se uigraju.
mah i pored toga oceujem da uzmemo ligu jedini konkurent ce biti siroki, borac se raspada a pitari ce biti aktualni prvi mjesec dok pocenu tekme.Uostalom nismo jos nista doveli i nije kraj prelaznog roka da bi mogli suditi o bilo cemu.Samo povjerenje u Amara do sad je pokazao 100 puta kako zna i umije ne vidim razloga da i ovoga puta ne bude tako.Alipasino je napisao/la:Najaci smo kad ovako nema nista bomasticno tipa doso spic rastura pa se klipovi postavljaju.Podrska nasoj djeci jednom se mora sezona i halalit kako treba ali stvorit tim za buducnost.Pa sad imamo 6 igraca nasih zamislite nasta ce to licit za 2 sezone kad se uigraju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dresovi u ponudi
http://fkzeljeznicar.ba/dresovi-u-ponudi/5519/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/dresovi-u-ponudi/5519/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ovi gostujuci strasniiiipetm je napisao/la:Dresovi u ponudi

DRESOVI U PONUDI! Krajem sljedeće sedmice ćete moći kupiti nove dresove i garniture FK Željezničar. Već danas vam pružamo priliku da vidite dvije garniture novih dresova. Cijena dresova će, kao što smo već najavili, biti veoma popularna, 59,95 KM. Našim navijačima pružamo priliku i da na dresu mogu imati svoje ime i broj koji žele. To će moći naručiti u našem Fan Shopu na stadionu Grbavica. Također, orginalne dresove ćete moći kupovati i u GMS radnjama u BBI centru i u WISA shopping centru. Mi smo Željini, Željo je naš!

Ostale slike:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 924&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. žuti nisu gostujući nego treća garnitura, bijeli su gostujući

Ostale slike:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 924&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
aha Numa nema veze ipak su oni pravo dobri valjda cemo ih vidjati sljedece sezoneNumaa je napisao/la:DRESOVI U PONUDI! Krajem sljedeće sedmice ćete moći kupiti nove dresove i garniture FK Željezničar. Već danas vam pružamo priliku da vidite dvije garniture novih dresova. Cijena dresova će, kao što smo već najavili, biti veoma popularna, 59,95 KM. Našim navijačima pružamo priliku i da na dresu mogu imati svoje ime i broj koji žele. To će moći naručiti u našem Fan Shopu na stadionu Grbavica. Također, orginalne dresove ćete moći kupovati i u GMS radnjama u BBI centru i u WISA shopping centru. Mi smo Željini, Željo je naš!
Ostale slike:

Nisu loši a i cijena im je extra, ali što žuti?? ccc
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ovi su žuti meni ekstra odmah kupujem ovaj to bi trebalo forsirati stalno.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Kad Real moze zelene, crvene, moze i Zeljo zute, meni licno bas lijepo izgleda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se zaljubio u ovaj zuti dres,mora moj bitiElegant je napisao/la:Kad Real moze zelene, crvene, moze i Zeljo zute, meni licno bas lijepo izgleda.

- zeljo4life
- Kontakt:
Pa hoce li se ko sjetiti da ove brojeve i slova promjene...zuta???
Amare hvala ti...
Alipasino je napisao/la:Ako sam ja optimista onda mir u kuci.Volim vidjet Zeljino djete kako leti nego nekog polovnjaka neznam ti odakle.Dakle apsolutna podrska Osimu i ovoj nasoj djeci.Nemoramo biti ni prvi ali ako idemo u drugu sezonu sa istim timom ond gazimo.
razabu samo ja cu opet ponoviti znaci meni licno je draze da igraju nasa djeca i po cijenu titule ali me prvo iznenadilo od Amara da nece biti promjena a vec nam je otislo 5,6 igraca i zato sam bio zabrinut jer je do sada uvijek bilo onako kako on kaze znaci nije nista krio samo ga je trebalo saslusati ocigledno da se je on negdje predomislio ja se samo nadam da ce se Dzeko prodati u Napoli i onda lagano mozemo stvarati ekipu.
Realno mi ovaj put u europi tesko sta mozemo, ali zato je bolje da se tim koliko-toliko pojaca da budmo sigurni za ligu. Jeste da nema para za neka velika pojacanja ali to je i za ocekivati, kako god bolje nam je da budemo sigurni u ligi, jer u slucaju nove titule mi smo NOSIOCI u drugom pretkolu, a onda se nesto i moze napraviti.
Bolje da "nabijemo" taj koeficijent za europu a onda vremenom spremati tim za istu.
Bolje da "nabijemo" taj koeficijent za europu a onda vremenom spremati tim za istu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne znam samo šta mu je Željo mogao izaći u susret čitavo vrijeme je odgađao potpis ugovora jer je čekao ovo što se desilo, to je moje mišljenje.„Sljedeće sedmice ću otputovati za Tursku. Željo mi je izašao u susret i ja im se ovim putem zahvaljujem. Moram reći da na adresu kluba nije stigla zvanična ponuda, već na moju adresu (Željo nema pravo na obeštećenje ukoliko se transfer realizuje). Trener kluba je dao zeleno svjetlo za moj dolazak i čeka se dolazak predsjednika naredne sedmice s kojim ću pokušati dogovorti sopstvene uslove. Ukoliko se ne uspjem dogovoriti priljučit ću se priprema Željezničara“, kazao je za SC Samir Bekrić, koji se još jednom ponovio da se zahvaljuje timu sa Grbavice što mu je izašao u susret.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
dobar zuti...arelinho je napisao/la:Ja se zaljubio u ovaj zuti dres,mora moj bitiElegant je napisao/la:Kad Real moze zelene, crvene, moze i Zeljo zute, meni licno bas lijepo izgleda.

inace cijena je odlicna.
a licno znam da u GMS-u konstantno rade nekakva snizenja, cak i ona "na upit" , mislim da prodavac moze spustiti cijenu 10-15%... (bar za ostalu robu,kao neke popuste).
Ne znam da li ce to moci i sa dresovima. obicno dresovi nisu nikad na snizenjima.
u svakom slucaju "Joma" provjerena marka, dobrog kvaliteta.
Mislim da cu nakon dugo vremena i ja sebi kupiti dres. Plavi, naravno.
-
- Kontakt:
jao pesimista na forumu u pm,osvajamo ligu prvakaaaa !!!!!sve osim toga bi bio neuspijeh 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- zeljo4life
- Kontakt:
ljoZe... 

Zadnja izmjena: zeljo4life, dana/u 15 jun 2013, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Amare hvala ti...
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Levin i 75 gostiju.