RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

konjicanin01
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la konjicanin01 » 09 jun 2013, 23:10

MostaracVelezovac je napisao/la:Sa ovim igracima 10-12 mjesto je plafon. Ako Velez ima neke iole respektabilne ambicije, onda prvi znak nekih vecih ambicija bi trebale doci u vidu cistke jednog veceg broja igraca da se stvori prostor za pojacanja.

A ako ne bude odlazaka, onda je Jovo na novo, borba za opstanak. Jer ne vidim kako s njima uradit nesto vise od opstanka. Tako da se ja nadam vijestima o odlascima. To bi bio dobar znak.
Mislim da bi iz Veleza ,trebali obratiti paznju na dvojicu igraca iz fk Igmana,rjec je Ajdinu Sultanicu i Smailu Prevljaku,uistinu talentovani momci,koji bi pomeni bili osvjezenje u premier ligi,pogotovo jer je vec Velez jednom napravio dobar posao dovodjenjem malog Hebibovica ,takodje bivseg igmanovca.

rodjenisarajevo
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisarajevo » 10 jun 2013, 14:43

najnovija: u klub se vraća Džubur kojem ce zajedno sa Nikšićem u idućoj sezoni biti cilj Evropa. Sve je dogovoreno, a zvanično će se objaviti na skupštini.

Naprijed ROĐENI....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 jun 2013, 15:07

još ako se pokaže tačnim da se vraća KODRO, to bi bila ekstra kombinacija...

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 10 jun 2013, 18:31

konjicanin01 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Sa ovim igracima 10-12 mjesto je plafon. Ako Velez ima neke iole respektabilne ambicije, onda prvi znak nekih vecih ambicija bi trebale doci u vidu cistke jednog veceg broja igraca da se stvori prostor za pojacanja.

A ako ne bude odlazaka, onda je Jovo na novo, borba za opstanak. Jer ne vidim kako s njima uradit nesto vise od opstanka. Tako da se ja nadam vijestima o odlascima. To bi bio dobar znak.
Mislim da bi iz Veleza ,trebali obratiti paznju na dvojicu igraca iz fk Igmana,rjec je Ajdinu Sultanicu i Smailu Prevljaku,uistinu talentovani momci,koji bi pomeni bili osvjezenje u premier ligi,pogotovo jer je vec Velez jednom napravio dobar posao dovodjenjem malog Hebibovica ,takodje bivseg igmanovca.
Druze gledao sam Igman 6,7 puta ove godine, i u toj ekipi nema kvaliteta cak ni za 1 lige federacije, a ne za Veleza.. Jedino ako su ti momci ispod 18 pa da ih dovesti u omladince, a sto se tice prvog tima daleko su oni od premier lige.. A sto se malog Anija ( Hebibovica ) tice on je 2 svijetlosne godine udaljen kvalitetom od ostalih igraca u Igmanu..
i tito je volio velež :D

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 jun 2013, 18:51

rodjenisarajevo je napisao/la:najnovija: u klub se vraća Džubur kojem ce zajedno sa Nikšićem u idućoj sezoni biti cilj Evropa. Sve je dogovoreno, a zvanično će se objaviti na skupštini.

Naprijed ROĐENI....
Živimo u Svijetu koji je prepun informacija i dezinformacija ali ako je ovo istina...samo nebo je granica.
Jedva čekam skupštinu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 10 jun 2013, 19:02

rodjenisarajevo je napisao/la:najnovija: u klub se vraća Džubur kojem ce zajedno sa Nikšićem u idućoj sezoni biti cilj Evropa. Sve je dogovoreno, a zvanično će se objaviti na skupštini.

Naprijed ROĐENI....
Ako se vrati Pasha to je vec posao
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 jun 2013, 19:55

Naprijed ROĐENI....
Pa ja, sada ce izbori u 2014. godini. :?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 10 jun 2013, 20:09

kroos je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:

Druze gledao sam Igman 6,7 puta ove godine, i u toj ekipi nema kvaliteta cak ni za 1 lige federacije, a ne za Veleza.. Jedino ako su ti momci ispod 18 pa da ih dovesti u omladince, a sto se tice prvog tima daleko su oni od premier lige.. A sto se malog Anija ( Hebibovica ) tice on je 2 svijetlosne godine udaljen kvalitetom od ostalih igraca u Igmanu..
Znam ja druze da igman nema neki kvalitet kao tim ,ovdje se radi o pojedincima,logicno da je tesko se probiti iz jedne ovakve lige,koja nije adekvatno popracena ,sto neznaci da nema tu igraca s odredjenim potencijalom.Ani je takodje dosao kao anonimus i sa skepticizmom se gledalo na njega,pa evo decko je trenutno medju boljim ,.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 10 jun 2013, 20:28

Je l' moze neko postavit' onu pjesmu na fazon "a ja sam negdje rujno vino pio" ,al' Velezova verzija !? :)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 jun 2013, 21:58

Džubur,Kodro,Nikšić + Ibro na klupi borba za vrh 100%.
12.08.2013.Mlada reprezentacija u Mostaru igra protiv Crne Gore,potvrđeno.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 jun 2013, 12:31

„ROĐENI“ SA OSIJEKOM OTVARAJU TURNIR U SLAVONSKOM BRODU
Fudbalski klub Velež potvrdio je učešće na 22. Memorijalnom turniru „Zvonko Mikolčević“, koji se igra u Ruščici kod Slavonskog Broda. Turnir se igra 29. i 30. juna. Prvu utakmicu na turniru „Rođeni“ će igrati sa Osijekom u 18.00 sati, dok se u drugom meču sastaju Hrvatski Dragovoljac, novi član Prve HNL i Olimpic iz Sarajeva.

Pobjednik prošlogodišnjeg turnira je bila ekipa Slaven Belupa, koja je u finalu bila bolja od slovenačkog Kopra.

Turnir u Ruščici je ujedno i prilika da „Rođeni“ nakon 1991. godine odigraju prvu utakmicu sa Osijekom.

fkvelez.ba

P.S. Jedan od kandidata da preuzme banjalučki Borac je bivši igrač Veleža BORIVOJE LUČIĆ

iz saveza potvrđeno da se u avgustu na stadionu rođeni igra utakmica mladih reprezentacija BiH i CRNE Gore... 8-)

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 11 jun 2013, 23:55

Moguce pojacanjen Veleza,Muamer Vila,igrac Olimpica,pregovori si u toku...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jun 2013, 00:39

AlemC85 je napisao/la:„ROĐENI“ SA OSIJEKOM OTVARAJU TURNIR U SLAVONSKOM BRODU
Fudbalski klub Velež potvrdio je učešće na 22. Memorijalnom turniru „Zvonko Mikolčević“, koji se igra u Ruščici kod Slavonskog Broda. Turnir se igra 29. i 30. juna. Prvu utakmicu na turniru „Rođeni“ će igrati sa Osijekom u 18.00 sati, dok se u drugom meču sastaju Hrvatski Dragovoljac, novi član Prve HNL i Olimpic iz Sarajeva.

Pobjednik prošlogodišnjeg turnira je bila ekipa Slaven Belupa, koja je u finalu bila bolja od slovenačkog Kopra.

Turnir u Ruščici je ujedno i prilika da „Rođeni“ nakon 1991. godine odigraju prvu utakmicu sa Osijekom.

fkvelez.ba

P.S. Jedan od kandidata da preuzme banjalučki Borac je bivši igrač Veleža BORIVOJE LUČIĆ

iz saveza potvrđeno da se u avgustu na stadionu rođeni igra utakmica mladih reprezentacija BiH i CRNE Gore... 8-)
Predlazem navijacima Veleza da odu ispratit ovaj turnir, prosle godine je Sloboda tamo igrala bilo nam je ekstra i primljeni smo super, ljudi su vrh domacini.
Necete se pokajat ako krenete na ovaj dalek put.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 13 jun 2013, 09:45

U ponedjeljak proziva i Ibro Rahimić

Prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu fudbaleri Veleža odradit će u ponedjeljak, potvrdio je za naš portal sportski direktor Admir Velagić.

Sa kojim igračkim kadrom će ući u narednu sezonu još uvijek nije poznato. Pregovori sa nekolicinom igrača traju, a sa imenima i konkretnijim vijestima iz Veleža će izaći u javnsot u narednim danima.

"Blizu smo dogovora sa nekoliko igrača. Iz prošlosezonskog kadra za sad još uvijek niko nije uzeo ispisnicu iako će vjerovatno biti i odlazaka. Konkretnije informacije dobit ćete možda već sutra", kratko je za SportSport.ba kazao Velagić.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 14 jun 2013, 18:30

Cuj sa Bebanicem pregovaraju a gdije bi on igro pored ovoliko vezni igraca jedino ako ce neko otici Majkic, Nuhic, Zolj ,Zvonic, Kodro, F.Maric...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2013, 19:24

Rodeni je napisao/la:Nuhic, Zolj ,Zvonic, Kodro, F.Maric...
Beba je izmislio loptu za ove nabrojane. Jedino ako mu opet ne smisle da igra desnog beka, stopera ili da brani, kao sto je jednom jedan vrli trener Veleza kad je momak bio na probi. Nadam se da ce napokon potpisati za Velez.
Support Velez, It's logical! ★

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2013, 19:40

Sa Velezove Stranice:

U ponedeljak kreće nova sezona za takmičarski dio seniorske ekipe Veleža. Šef stručnog štaba Ibro Rahimić u 18.00 sati na stadionu će izvršiti prozivku i tako zvanično početi pripreme za novu sezonu.

- Pauza u ljetnom periodu je dosta kratka i igrači nisu izgubili previše na fizičkoj spremi. To nam je na neki način olakšavajuća okolnost. Prvu sedmicu ćemo se kompletirati. Nekolicina igrača dolazi na probu. To su uglavnom manje afirmisani igrači, a dosadašnja praksa pokazala je da treba obratiti pažnju i na igrače koji dolaze na provjeru. Osim toga, radi se i na dovođenju provjerenih imena, koji će nas sigurno pojačati. Glavninu posla treba da obavimo u prvih sedam dana, a onda od sljedeće sedmice krenemo sa maksimalnim pripremnim ciklusom, kaže Ibro Rahimić, šef stručnog štaba Veleža.

„Rođeni“ će pripreme početi u Mostaru, a planiran je odlazak i na neku destinaciju van Mostara. U toku su pregovori sa dvije opcije za ovaj dio priprema. Osim toga, već je potvrđeno učešće na turniru u Slavonskom Brodu, gdje će se odigrati dvije kontrolne utakmice. Prva je sa hrvatskim prvoligašem Osijekom.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2013, 19:47

Evo u Web Shopu na FkVelez stranici sada imaju novi dresovi sa Hepokom :-)

http://www.fkvelez.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 14 jun 2013, 19:49

RodjeniiBrato je napisao/la:U ponedjeljak proziva i Ibro Rahimić

Prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu fudbaleri Veleža odradit će u ponedjeljak, potvrdio je za naš portal sportski direktor Admir Velagić.

Sa kojim igračkim kadrom će ući u narednu sezonu još uvijek nije poznato. Pregovori sa nekolicinom igrača traju, a sa imenima i konkretnijim vijestima iz Veleža će izaći u javnsot u narednim danima.

"Blizu smo dogovora sa nekoliko igrača. Iz prošlosezonskog kadra za sad još uvijek niko nije uzeo ispisnicu iako će vjerovatno biti i odlazaka. Konkretnije informacije dobit ćete možda već sutra", kratko je za SportSport.ba kazao Velagić.

Ja bi volio da bude ispisnica - ekipa koju smo imali zadnje 2 godine je 2 puta dosla do 13 mjesta i oni ne mogu bolje. Nisu to neki igraci da se sa njima moze Evropa gonjati - treba biti realan.

Ako Rahimic dadne ispisnice 5-6 igraca, znacemo da bar postoji nada da ce Velez ove godine jurisati na Evropu.
Ako to ne uradi - znacemo da nema nade.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 14 jun 2013, 20:19

U ponedjeljak će prozivku igrača na stadionu FK Velež obaviti i Ibro Rahimić. Veležov šef ističe kako su u toku pregovori sa nekoliko provjerenih imena, ali da će se na probnom radu naći i nekoliko neafirmisanih igrača.
"Pauza nije trajala dugo, igrači sigurno nisu previše izgubili na fizičkoj spremi. Želja nam je već tokom prve radne sedmice kompletirati igrački kadar. Nekoliko igrača će sigurni doći na probni rad, radi se o neafirmisanim momcima, ali smo naučili da i na njih treba obratiti pažnju. Također pregovaramo sa nekoliko ciljanih imena", istakao je trener Ibro Rahimić za službenu klupsku stranicu.

Posljednjih dana u medijima se pojavila informacija da je Veležu zanimljiv Armin Delić iz Gradine, a razgovor je prije dva dana obavljen i sa najboljim igračem Branitelja Edinom Bebanićem. Bebanić je dijete Veleža, ali pravu priliku u matičnom klubu nikada nije dobio. Kalio se u Lokomotivi i Čapljini a u posljednje tri sezone sa uspjehom je nastupao za Branitelj, gdje je u prošloj sezoni devet puta bio strijelac upisavši i šest asistencija. Želja Veležovih čelinika već duže vremena je i GOŠK-ov napadač Sabahudin Jusufbašić sa kojim je također razgovarano.

Prvi dio priprema obavit će se u Mostaru, a nakon toga u planu je odlazak van grada. Dosadašnje Veležove ljetne destinacije su planina Bjelašnica i Fojnica, dok nije isključen i ponovni odlazak u Austriju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.