Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
samo se vi zajebajite,sad ce @seaman da poj.ebe ovu harmoniju 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
da je u prosloj stranici i paja makar 1 post napisao, bila bi stranica za historije 

Nema Paje, 100% ga nema online. Znam gdje bi i kako reagovao da je sada online. 

http://www.thehardtackle.com/2013/hecto ... full-back/" onclick="window.open(this.href);return false;
za 3-4 godine iniesta, xavi, pique, i ko već ne, će počet vezat priču kako im treba kako ga zovu kući i tako to.
Od momka se dosta očekuje očigledno
za 3-4 godine iniesta, xavi, pique, i ko već ne, će počet vezat priču kako im treba kako ga zovu kući i tako to.
Od momka se dosta očekuje očigledno
Vođa zna.
Imamo i mi nekog Sir-a, + naglasili su da radi direktno sa Gazidisom.
:smajlikojiklanja:
:smajlikojiklanja:
Kakvo je ovo ludilo ovdje?
Cetvrti, jel to fakat ruka od Sea? Nije fotosop?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo suho meso i ovcavina iz Sandžaka.Greivis je napisao/la:Kakvo je ovo ludilo ovdje?![]()
A Bgm ne znam šta nam je ovo s teme zadnjih dana sve je počelo s Chilyjevom Ajšom.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Ocigledno da je Chilkan odlucio da podjeli robu sa rajom. Aferim!Semsudin je napisao/la:Samo suho meso i ovcavina iz Sandžaka.Greivis je napisao/la:Kakvo je ovo ludilo ovdje?![]()
A Bgm ne znam šta nam je ovo s teme zadnjih dana sve je počelo s Chilyjevom Ajšom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
EKSKLUZIVA S OTOKA
Rooney danas viđen na Emiratesu: Potpisuje za Arsenal?
Izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera
Manje od godinu dana prošlo je otkako je Manchester United Arsenalu preoteo najveću zvijezdu Robina van Persieja, a Topnici bi im uskoro mogli vratiti istom mjerom. Naime, Wenger je jako zainteresiran za dovođenje Waynea Rooneya, a vijesti koje danas stižu s Emiratesa mogle bi razveseliti sve navijače Arsenala.
:Naime, neimenovani doušnik nazvao je britansku radiopostaju talkSPORT i rekao da je danas na Emiratesu vidio Waynea Rooneya te da je sto posto siguran kako je to bio upravo on.
To znači da bismo uskoro mogli doživjeti još jedan senzacionalan transfer.
U prilog ovoj priči ide i činjenica da je Rooney nedavno izjavio kako treba novi motiv u karijeri te da želi napustiti United. S druge strane, izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera.
ovaj majmun koji je nazvao je garant gazadis,da baci još malo prašine u oči napaćenim navijačima,dok mu neko glavuču ne razvali pajserom
Rooney danas viđen na Emiratesu: Potpisuje za Arsenal?
Izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera
Manje od godinu dana prošlo je otkako je Manchester United Arsenalu preoteo najveću zvijezdu Robina van Persieja, a Topnici bi im uskoro mogli vratiti istom mjerom. Naime, Wenger je jako zainteresiran za dovođenje Waynea Rooneya, a vijesti koje danas stižu s Emiratesa mogle bi razveseliti sve navijače Arsenala.
:Naime, neimenovani doušnik nazvao je britansku radiopostaju talkSPORT i rekao da je danas na Emiratesu vidio Waynea Rooneya te da je sto posto siguran kako je to bio upravo on.

U prilog ovoj priči ide i činjenica da je Rooney nedavno izjavio kako treba novi motiv u karijeri te da želi napustiti United. S druge strane, izvršni predsjednik Arsenala Ivan Gazidis tvrdi da Arsenal ima dovoljno novca za realizaciju tog transfera.
ovaj majmun koji je nazvao je garant gazadis,da baci još malo prašine u oči napaćenim navijačima,dok mu neko glavuču ne razvali pajserom
Vidio je Rooneya, al u crnom Mercedesu, googlao sam i našao da ima crnog Mercedesa ali također ima i još veliki broj automobila u kolekciji čak 19.
- Rockefeller
- Kontakt:
Denilson, Andriy Arshavin and Sebastien Squillaci have already been allowed to leave by the Gunners, with their contracts set to expire this month...
Now Bendtner, 25, is poised to continue the summer exodus, with the unnamed clubs chasing him understood to have settled on a fee of around £3million.
The striker said: "Arsenal have agreed with five clubs so now it is up to me to make a choice. I will make that choice within the next 14 days.
LinkBecause of a lack of first-team opportunities, the French club are looking to take advantage. Marseille's assistant coach Franck Passi explained: "This is a profile that interests us, yes. We want flank players, with dribbling, passing and scoring and Gervinho has this profile."
Evo još malo radosti da vam donesem na forum.

Odlazi i Bendtner, a haman da će i Gervinho.

Uzimajuci u obzir kako se nasi ubise dovodeci nove igrace , odlazak čela me ne raduje previse
.... moguce da ce nam na kraju doci neko i gori od njega ... naravno , za manje para i manju platu 

Kod nas ovo zatisje pred buru traje ima i 7,8 godina, trebaju ovi iz uprave prijavit za Ginisov rekord kao najduze zatisje pred buru.
Zajebavaju se ljudi s nama
Zajebavaju se ljudi s nama
kakva li će bura to da bude. posle ove predstojeće sezone vjerovatno idemo na svih 6 7 koliko je već moguće osvojit a ove ćemo naravno osvijt 4.
Vođa zna.
Runi se zasitio trofeja bjezi u Arsenal
sigurica a ista plata.

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Felaini na korak od Arsenala?
Maruon Felaini je veoma blizu prelaska u Arsenal, a kako engleski mediji javljaju ostalo je da se utanače detalji u ugovoru ovog Belgijanca.
Felaini bi trebao da pređe u Arsenal za 22 miliona funti, koliko i iznosi klauzula u njegovom ugovoru sa Evertonom.
Arsenal je jedini za sada dao konkretnu ponudu za Felainija, iako se spekulisalo da je on na meti nekoliko klubova, među kojima je svakako najzvučnije ime Mančester Junajted.
Ovaj transfer će svakako narušiti Vengerov princip pri dovođenju igrača, a koji se odnosio na dovođenje talentovanih igrača, ili onih sa niskom cenom.
Veruje se da će on u veznom redu igrati zajedno sa Mikelom Artetom i Džekom Vilširom, i tako činiti jedan od najboljih veznih redova u Premijer ligi.
Maruon Felaini je veoma blizu prelaska u Arsenal, a kako engleski mediji javljaju ostalo je da se utanače detalji u ugovoru ovog Belgijanca.
Felaini bi trebao da pređe u Arsenal za 22 miliona funti, koliko i iznosi klauzula u njegovom ugovoru sa Evertonom.
Arsenal je jedini za sada dao konkretnu ponudu za Felainija, iako se spekulisalo da je on na meti nekoliko klubova, među kojima je svakako najzvučnije ime Mančester Junajted.
Ovaj transfer će svakako narušiti Vengerov princip pri dovođenju igrača, a koji se odnosio na dovođenje talentovanih igrača, ili onih sa niskom cenom.
Veruje se da će on u veznom redu igrati zajedno sa Mikelom Artetom i Džekom Vilširom, i tako činiti jedan od najboljih veznih redova u Premijer ligi.
- Rockefeller
- Kontakt:
Kakva bi to samo veza bila: Wilshere, Arteta, Fellaini.
Nešto razmišljam i... kako god da okrenem, ja nisam za dolazak Fabregasa. Volio bih da on nikud ne mrda.
Sledeće sezone neka bude naš! Arteta ispadne iz postave, a Cesc namjesto njega. Dok bi Mikael bio kao nekakav veteran... oni idu zadnji u bitku, pomalo bi igrao. Ovako... neka mi oprosti Paja, al' ja ne bih dao da se izbaci Arteta (ko me pita
). 

Nešto razmišljam i... kako god da okrenem, ja nisam za dolazak Fabregasa. Volio bih da on nikud ne mrda.

Sledeće sezone neka bude naš! Arteta ispadne iz postave, a Cesc namjesto njega. Dok bi Mikael bio kao nekakav veteran... oni idu zadnji u bitku, pomalo bi igrao. Ovako... neka mi oprosti Paja, al' ja ne bih dao da se izbaci Arteta (ko me pita

Sve dok ne potpise ne vjerujem , nasi lopovi su ustanju izgubiti i sigurnije transfere ....Seaman je napisao/la:Felaini na korak od Arsenala?
Ako dodje Felaini to ce biti veliki boom za ekipu , po meni bi bilo potrebno jos dovesti Cezara izmedju stativa pa da se Wojo malo uozbilji i eventualno ako se uspije naci kakav igrac koji bi bio konkurencija Walcottu i Podolskom .... sa ove tri stvari bi se mogli nadati nekom trofeju sljedece sezone , jer mislim da bi se stvorili i neka hemija u timu koja bi nadomjestila (jos uvijek) manjak kvalitete u odnosu na Chelsea i City (United ce ostati isti ili slabiji)
Felaini hoće doći u Arsenal,sad je na ovim debilima da plate odštetu i dogovore mu plaću,a tu je zadnjih godina arsenal ostao bez igrača.makar nebi se začudio da udovlačenjem,Felaini za koji dan bude u nekom drugom klubom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.