Carragher23 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
novi Felaini![]()
samo mu jos treba 60 cm visine
Kennyev Fellaini.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Carragher23 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
novi Felaini![]()
samo mu jos treba 60 cm visine
Kako bona, došo Aspas ocm.Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
steta bi bilo da valencia ukrade iloria za 2mil eura vise, mislim da bi on mogao postati strasan igracpride_of_merseyside je napisao/la:Valencia "krade" Iloria Liverpoolu...
Valencia je odlučila učiniti korak više ka potpisu 20-godišnjeg braniča Tiaga Iloria,a prema tvrdnjama portugalskih medija Šišmiši su spremni za ovog mladića platiti pet miliona eura.
Zeleno svjetlo za realizaciju ovog transfera navodno je već dao Braulio Vazquez, te bi Ilori u narednim danima,ako Sporting prihvati ponudu Valencije mogao posati novi stanovnik tima s Mestalle.
Za ovog mladog reprezentativca Portugala interes je pokazao i Liverpool.koji je na adresu Sportinga poslao ponudu od 3,5 miliona eura,ali su u klubu iz Lisabona ovu ponudu odbili.
Što se tiče Eriksena i Henrika, sve manje vjerujem da će doći neki od njih dvojice, nisam navikla da dovodimo tako dobre igrače u posljednje vrijeme![]()
Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
Ma mislim što se tiče Mkhitaryana i Eriksena, ili eventualno prodaje pojedinih igrača.. A od ovih prosječnih i ne očekujem ništa posebno, neću da budem optimistična pa da se razočaramFOURTHOFFICIAL je napisao/la: Kako bona, došo Aspas ocm.
Dva pojacanja su stigla pre juna, to je dobar posao, gledajuci da neki jos nisu ni poceli da razmisljaju o roku i na odmorima su. Sto se ranije dovedu pojacanja to bolje.pride_of_merseyside je napisao/la:Što se tiče Eriksena i Henrika, sve manje vjerujem da će doći neki od njih dvojice, nisam navikla da dovodimo tako dobre igrače u posljednje vrijeme![]()
Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
Vedo ofiran siFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako bona, došo Aspas ocm.Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
ja sam ozenjen ba, nemoj mi toga ko fol ja ofiran neštomeho-medo je napisao/la:Vedo ofiran siFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako bona, došo Aspas ocm.Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
Ma deFOURTHOFFICIAL je napisao/la:
ja sam ozenjen ba, nemoj mi toga ko fol ja ofiran nešto![]()
![]()
samo treba odigrat ovakvu sezonu+dobit Villu oba puta,WBA oba puta,stoke oba pute te Southampton i top 4 je tu.nerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
Nisi ti u pitanjuCarragher23 je napisao/la:Rodgers Boss ma avatar je sila kao i covjek na njemu, a Ponos Torina ako mislis na mene pogledaj kada sam zadnji put pisao na forumu prije danasnjeg dana jer ima jos jedan Caragher nije fino napadati bezveze
halo ba, nemoj ti meni ništa tumeho-medo je napisao/la:Ma deFOURTHOFFICIAL je napisao/la:
ja sam ozenjen ba, nemoj mi toga ko fol ja ofiran nešto![]()
![]()
Posljedice promašene transfer politike unazad 3 godine su dugorocne i o tome sam trubio na forumu, pa ono ispadao dosadan, monoton i slicno. Npr Endi Kerol je trebao biti za top 4 pa smo vidjeli šta i kako binerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
Kakvih top 4-SAMPIONA.Ali eto s njim jedino mozemo biti sampioni Championshipa.Admir_Sa je napisao/la:Posljedice promašene transfer politike unazad 3 godine su dugorocne i o tome sam trubio na forumu, pa ono ispadao dosadan, monoton i slicno. Npr Endi Kerol je trebao biti za top 4 pa smo vidjeli šta i kako binerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ed-1952938" onclick="window.open(this.href);return false;Liverpool's Iago Aspas move BLOCKED by Spanish Football Federation