Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RodgersBOSS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RodgersBOSS » 14 jun 2013, 17:26

Carragher23 je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
novi Felaini :lol: :lol: samo mu jos treba 60 cm visine

Kennyev Fellaini. :mrgreen: :lol:

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 14 jun 2013, 17:26

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 14 jun 2013, 17:29

Valencia "krade" Iloria Liverpoolu...
Valencia je odlučila učiniti korak više ka potpisu 20-godišnjeg braniča Tiaga Iloria,a prema tvrdnjama portugalskih medija Šišmiši su spremni za ovog mladića platiti pet miliona eura.
Zeleno svjetlo za realizaciju ovog transfera navodno je već dao Braulio Vazquez, te bi Ilori u narednim danima,ako Sporting prihvati ponudu Valencije mogao posati novi stanovnik tima s Mestalle.
Za ovog mladog reprezentativca Portugala interes je pokazao i Liverpool.koji je na adresu Sportinga poslao ponudu od 3,5 miliona eura,ali su u klubu iz Lisabona ovu ponudu odbili.

Što se tiče Eriksena i Henrika, sve manje vjerujem da će doći neki od njih dvojice, nisam navikla da dovodimo tako dobre igrače u posljednje vrijeme :mrgreen:
Nikako da se uradi nešto konkretno konačno :roll:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 17:33

Nikako da se uradi nešto konkretno konačno
Kako bona, došo Aspas ocm. :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 jun 2013, 17:38

pride_of_merseyside je napisao/la:Valencia "krade" Iloria Liverpoolu...
Valencia je odlučila učiniti korak više ka potpisu 20-godišnjeg braniča Tiaga Iloria,a prema tvrdnjama portugalskih medija Šišmiši su spremni za ovog mladića platiti pet miliona eura.
Zeleno svjetlo za realizaciju ovog transfera navodno je već dao Braulio Vazquez, te bi Ilori u narednim danima,ako Sporting prihvati ponudu Valencije mogao posati novi stanovnik tima s Mestalle.
Za ovog mladog reprezentativca Portugala interes je pokazao i Liverpool.koji je na adresu Sportinga poslao ponudu od 3,5 miliona eura,ali su u klubu iz Lisabona ovu ponudu odbili.

Što se tiče Eriksena i Henrika, sve manje vjerujem da će doći neki od njih dvojice, nisam navikla da dovodimo tako dobre igrače u posljednje vrijeme :mrgreen:
steta bi bilo da valencia ukrade iloria za 2mil eura vise, mislim da bi on mogao postati strasan igrac
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 14 jun 2013, 17:40

FOURTHOFFICIAL je napisao/la: Kako bona, došo Aspas ocm. :lol:
Ma mislim što se tiče Mkhitaryana i Eriksena, ili eventualno prodaje pojedinih igrača.. A od ovih prosječnih i ne očekujem ništa posebno, neću da budem optimistična pa da se razočaram :D Svakako takvi, koji su proglašeni nekim talentima i potencijalnim pojačanjima, kad dođu u Liverpool pogube se.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 14 jun 2013, 17:43

pride_of_merseyside je napisao/la:Što se tiče Eriksena i Henrika, sve manje vjerujem da će doći neki od njih dvojice, nisam navikla da dovodimo tako dobre igrače u posljednje vrijeme :mrgreen:
Dva pojacanja su stigla pre juna, to je dobar posao, gledajuci da neki jos nisu ni poceli da razmisljaju o roku i na odmorima su. Sto se ranije dovedu pojacanja to bolje.

A sto se tice Eriksena, oladio se interes za njega, prakticno vise i ne postoji, sto zbog drugih konkurenata, sto zbog cene Ajaxa, sto zbog cinjenica da pozicija 10-ke vise nije prekopotrebna.

A Mkhitaryan ce doci, ali juce. Samo ako Suarez ode, mozda ga vidim u crvenom dresu. Ljudi ovde ne shvataju da taj nece ici ispod 30m sigurno, a fenomenalan je igrac, i na ovakom trzistu koje je preplavila inflacija, to je realna cena...
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 14 jun 2013, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jun 2013, 17:45

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
Vedo ofiran si :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 14 jun 2013, 18:01

City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 18:04

meho-medo je napisao/la:
Vedo ofiran si :mrgreen:
ja sam ozenjen ba, nemoj mi toga ko fol ja ofiran nešto :P :P :mrgreen:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jun 2013, 18:08

Ma de :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 14 jun 2013, 18:17

Rodgers Boss ma avatar je sila kao i covjek na njemu :D, a Ponos Torina ako mislis na mene pogledaj kada sam zadnji put pisao na forumu prije danasnjeg dana jer ima jos jedan Caragher nije fino napadati bezveze
LIVERPOOL FC

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jun 2013, 18:21

nerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
samo treba odigrat ovakvu sezonu+dobit Villu oba puta,WBA oba puta,stoke oba pute te Southampton i top 4 je tu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jun 2013, 18:21

Carragher23 je napisao/la:Rodgers Boss ma avatar je sila kao i covjek na njemu :D, a Ponos Torina ako mislis na mene pogledaj kada sam zadnji put pisao na forumu prije danasnjeg dana jer ima jos jedan Caragher nije fino napadati bezveze
Nisi ti u pitanju ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 14 jun 2013, 18:23

meho-medo je napisao/la:
Ma de :lol:
halo ba, nemoj ti meni ništa tu :P :mrgreen:

Inače,čovjek je legenda,mislim na Rodgersa.

:mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jun 2013, 18:25

nerkolfc je napisao/la:City doveo Navasa i Fernandinha , Chelsea se povezuje s Cavanijem , Hulkom i slicnima jos im je i Mou dosao , Mancho hoce Balea , Fabregasa pa cak i Ronalda , Arsenal Jovetica , Higuaina i sl , a mi dovodimo Aspasa i Tourea koji je daleko zagazio u godinama i uz sve to velika je vjerovatnoca da ce nam najbolji igrac otici . I nadamo se top 4 i ako ne ostvarimo Brendan je kriv . Nit se troše pare za top 4 nit smo trenutno dovoljno jaki . Samo neko čudo nas može odvesti u LP sljedece sezone .
Posljedice promašene transfer politike unazad 3 godine su dugorocne i o tome sam trubio na forumu, pa ono ispadao dosadan, monoton i slicno. Npr Endi Kerol je trebao biti za top 4 pa smo vidjeli šta i kako bi
nema potpisa

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 14 jun 2013, 18:30

Admir_Sa je napisao/la:
Posljedice promašene transfer politike unazad 3 godine su dugorocne i o tome sam trubio na forumu, pa ono ispadao dosadan, monoton i slicno. Npr Endi Kerol je trebao biti za top 4 pa smo vidjeli šta i kako bi
Kakvih top 4-SAMPIONA.Ali eto s njim jedino mozemo biti sampioni Championshipa. :mrgreen:

Heno,tako se bar prica po medijima,dolazi bez obzira na Suarezov odlazak ili ostanak.Ima klauzulu 22 miliona funti,a nasi su izgleda toliko zainteresirani da ce je aktivirati ali ima jedna prepreka(kloc Carroll). :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 jun 2013, 18:45

Carragher23 i Rodgersboss iste osobe 100% :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 jun 2013, 19:06

Liverpool's Iago Aspas move BLOCKED by Spanish Football Federation
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ed-1952938" onclick="window.open(this.href);return false;

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 14 jun 2013, 19:09

e Carlo 100% si fulio ako smo mi iste osobe ja vise ovdje necu tipkati ni postati
LIVERPOOL FC

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.