Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ima da se ejteri poklope kad ziru zvani lepotan odradi sezonu za anale (znam da bi to voleo, ali niije MElloo to to sta ti mislis)...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
RedLondon je napisao/la:ima da se ejteri poklope kad ziru zvani lepotan odradi sezonu za anale (znam da bi to voleo, ali niije MElloo to to sta ti mislis)...

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
ZeroMan moze samo da se zadovoljava analno.On i fudbal su izgubili zajednicki jezik.RedLondon je napisao/la:ima da se ejteri poklope kad ziru zvani lepotan odradi sezonu za anale (znam da bi to voleo, ali niije MElloo to to sta ti mislis)...
Potrebno je pojacanje prije svega u napadu i po mogucnosti vezni red osvjeziti kako bi igrali sto manje Arteta i Ramiz.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Marsal
- Kontakt:
RedLondon je napisao/la:ima da se ejteri poklope kad ziru zvani lepotan odradi sezonu za anale (znam da bi to voleo, ali niije MElloo to to sta ti mislis)...

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wenger ih istraumiroRockefeller je napisao/la:Jao isprepadane djece.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Sto si ti Maršale post'o pobožan ovih dana. Mosa klanjaš ocm'.

Na svakoj temi si prvi u džematu.

- Marsal
- Kontakt:
Reko ako dobijem na TV Bingu Showu nagradno putovanje za hadždž da sam spreman.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Sto si ti Maršale post'o pobožan ovih dana. Mosa klanjaš ocm'.![]()
![]()

E Vedo zamisli koja se scena dogodila, imamo mi sad ligu islamske zajednice u malom fudbalu i sad svaki džemat treba da ima 10 igrača za ligu i mi imamo 9 i fali još jedan i ja se javim jer vidim da ni ovih 9 nisu pobožni (mislim druze se sa mnom) i javim se da ja budem deseti jer volim poigrat lopte, ma neće hodža ni da čuje, ubacio nekog Srbina umjesto mene

hej koji je ovo odmor za dušu što se niko ne povezuje sa nama ovih par dana. ljepota
Vođa zna.
-
- Kontakt:
ahahahhahahhahahahahahaha ne da hodza, i BogMarsal je napisao/la:Reko ako dobijem na TV Bingu Showu nagradno putovanje za hadždž da sam spreman.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Sto si ti Maršale post'o pobožan ovih dana. Mosa klanjaš ocm'.![]()
![]()
Na svakoj temi si prvi u džematu.![]()
E Vedo zamisli koja se scena dogodila, imamo mi sad ligu islamske zajednice u malom fudbalu i sad svaki džemat treba da ima 10 igrača za ligu i mi imamo 9 i fali još jedan i ja se javim jer vidim da ni ovih 9 nisu pobožni (mislim druze se sa mnom) i javim se da ja budem deseti jer volim poigrat lopte, ma neće hodža ni da čuje, ubacio nekog Srbina umjesto mene![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ja ne idem...

aj krize sviju mi hahahhahahahaha
Reci ime hodže pa ću mu srediti otkaz. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Što te to nema Rizo po VG-u, ne viđam te uopšte ?Henderson je napisao/la:Reci ime hodže pa ću mu srediti otkaz.

-
- Kontakt:
JESSSSSSSSnedim1993 je napisao/la:Sir Chips Keswick
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-chairman
Otišo Peter Hill-Wood. Doš'o još gori.

A sad ozbiljno. Kakav li je ovaj pokemon?

- Marsal
- Kontakt:
Oj svegami ovaj stariji od mog dide koji je umro u dubokoj starosti 1979 godine.
Pa sad da ga neko autom pregazi to je prirodna smrt jbt.

Marsal je napisao/la:Reko ako dobijem na TV Bingu Showu nagradno putovanje za hadždž da sam spreman.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Sto si ti Maršale post'o pobožan ovih dana. Mosa klanjaš ocm'.![]()
![]()
Na svakoj temi si prvi u džematu.![]()
E Vedo zamisli koja se scena dogodila, imamo mi sad ligu islamske zajednice u malom fudbalu i sad svaki džemat treba da ima 10 igrača za ligu i mi imamo 9 i fali još jedan i ja se javim jer vidim da ni ovih 9 nisu pobožni (mislim druze se sa mnom) i javim se da ja budem deseti jer volim poigrat lopte, ma neće hodža ni da čuje, ubacio nekog Srbina umjesto mene![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ja ne idem...

Marsal je napisao/la:

Aj jest te krenulo očiju mi

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Cipi Cips ce da okrene novi list,pokupi ga Marsalovo auto i rest in peace..
Mosa da Ramiza ne gledam u jedanest velicanstveni,valjda dodje neki veznjak tajanstveni,da nam Cesar na golu brani a Girouda Wengas ostavi po strani,Koscelni visi na grani haman ga prate i Cescovi jarani,dok su Sagni prosli dani sad je pravo u banani..
Poslijednji pozdravi za Rusa,Denilsona i Banderu,halal Skilavom a lako cemo prezalit i Velu ako ga opet ne vidimo na djelu..
Kazu i da ruzno pace na emiratu probaje Arsenalove nove kombinezon najke hlace,
I Felas cupo prema Londonu gleda a matori 23.milke neda,opet neku djecurliju vreba da nam ostane za hljeba,hah,.
Runi,Felas i Fabregas,Jovetic ,Bananaaaa,nema se za kirije a skupa nam je i hrana..
Mosa da Ramiza ne gledam u jedanest velicanstveni,valjda dodje neki veznjak tajanstveni,da nam Cesar na golu brani a Girouda Wengas ostavi po strani,Koscelni visi na grani haman ga prate i Cescovi jarani,dok su Sagni prosli dani sad je pravo u banani..
Poslijednji pozdravi za Rusa,Denilsona i Banderu,halal Skilavom a lako cemo prezalit i Velu ako ga opet ne vidimo na djelu..
Kazu i da ruzno pace na emiratu probaje Arsenalove nove kombinezon najke hlace,
I Felas cupo prema Londonu gleda a matori 23.milke neda,opet neku djecurliju vreba da nam ostane za hljeba,hah,.
Runi,Felas i Fabregas,Jovetic ,Bananaaaa,nema se za kirije a skupa nam je i hrana..

Ti tvoji stihovi k'o sevdalinka. Takav efekat postizu. Tuzno ali ljudi pjevaju i vesele se.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.