DANTES je napisao/la:Uz jedan proboj na nekom ATP turniru može se puno napredovati... e sada hoće li do toga doći to je druga stvar... nekako mi je bašić najbliži tome... još sam pod utiskom odlične pobjede protiv igrača koji namuči i top5 igrače, a dobijao je top10... znači ima u sebi, može, samo to treba kanalisati.... Damir s druge strane već sam rekao mora nabiti fizikalije sa tim ce doći sigurnost u igri, malo veće samopouzdanje, i vjerovatno bolji rezultati... Setkica ne poznajem dovoljno da bi nešto rekao
Malo sad upali Halle. Koji je parmak ovaj zverev, lik je jednodimenzionalan da Bog sacuva. Ide ko bik na mrezu poslije svakog servisa, neovisno o tome da li je dobar ili ne. PRava steta za Basica sto ga nije dobio, a vjerujem da je bolji igrac od njega...
Dzumiju treba iskorak, Basic ga je vec sada napravio, zaradio je u Halleu ono sto mozda zaradi za nekoliko mj tako da ce u Wimbledon otici bez nekog pritiska. Lezi mu ocigledno trava i vjerujem da bi mogao i tamo do podviga, a to je plasman u prvo kolo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)