FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 14 jun 2013, 15:50

kad sam piso da Bekric ode, niste vjerovali

@aS_Roma

kakav raspad igrackog kadra, otisli nam Bekric i Bogicevic, za ovog prvog smo dokazali da mozemo i bez njega, a Bogicevic je svakako bio u godinama, svi su ocekivali da ce otic
FKŽ !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 14 jun 2013, 15:55

Nek ide. Nije u formi. Imali bi prevelika očekivanja od njega, čitava bi se igra gradila na njemu a ne igra mu se.
Ne kontam većinu raje što se ovoliko brine jer ne dolaze pojačanja. Prvo otišli su igrači koji realno nisu igrali, osim bogija. Za antolovića mi nismo mogli ništa uradit, jer je čovjek bio na posudbi i znalo se 5 kola prije kraja da ide. Ako prodamo adila, svraku i benju (a imaju fine ponude) dovešćemo par igrača. Ne počinje sezona sutra pa da se brinemo, ima vremena šta vam je :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 14 jun 2013, 16:03

Jeli Bekric jos pod ugovorom ? hocel biti koji dinar u slucaju da zavrsi u Turskoj.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 jun 2013, 16:03

zubanovic89 je napisao/la:Nek ide. Nije u formi. Imali bi prevelika očekivanja od njega, čitava bi se igra gradila na njemu a ne igra mu se.
Ne kontam većinu raje što se ovoliko brine jer ne dolaze pojačanja. Prvo otišli su igrači koji realno nisu igrali, osim bogija. Za antolovića mi nismo mogli ništa uradit, jer je čovjek bio na posudbi i znalo se 5 kola prije kraja da ide. Ako prodamo adila, svraku i benju (a imaju fine ponude) dovešćemo par igrača. Ne počinje sezona sutra pa da se brinemo, ima vremena šta vam je :mrgreen:

mozda je ruzan izraz raspad ali ako i nisi zabrinut onda pojma o fudbalu nemas razlika u kvaliteti prosle godine i ove je ogromna bez Kvesica,zolotica,zebe,smajica,bekrica,antolovica,bogicevica,beslije,smajica itd a da pitom nije niko dosao je zabrinjavajuca u najmanju ruku receno tako da sad glumiti nesto da je dobro nije

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2013, 16:04

mirza_it je napisao/la:Jeli Bekric jos pod ugovorom ? hocel biti koji dinar u slucaju da zavrsi u Turskoj.
Pa dosla punuda u klub :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jun 2013, 16:08

TeaM87 je napisao/la:kad sam piso da Bekric ode, niste vjerovali

@aS_Roma

kakav raspad igrackog kadra, otisli nam Bekric i Bogicevic, za ovog prvog smo dokazali da mozemo i bez njega, a Bogicevic je svakako bio u godinama, svi su ocekivali da ce otic
Ne znam brate ja kad vidim Smajic, Bekric, Bogicevic, Antolovic .. Mozda neko od njih opravdao ocekivanja al su jaki igraci posebno za nase lige , a pod upitnikom Svraka i Adilovic ..

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 14 jun 2013, 16:08

pile87 je napisao/la:
mirza_it je napisao/la:Jeli Bekric jos pod ugovorom ? hocel biti koji dinar u slucaju da zavrsi u Turskoj.
Ma procitao sam da je dosla ponuda u klub,nesta je se pisalo da mu istice ugovor ili mu je istekao zato pitam :D ,a nek ide da klub moze uzeti koju paru svakako ce se iduce godine vratit :D :D

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 14 jun 2013, 16:08

CARSON je napisao/la:
mozda je ruzan izraz raspad ali ako i nisi zabrinut onda pojma o fudbalu nemas razlika u kvaliteti prosle godine i ove je ogromna bez Kvesica,zolotica,zebe,smajica,bekrica,antolovica,bogicevica,beslije,smajica itd a da pitom nije niko dosao je zabrinjavajuca u najmanju ruku receno tako da sad glumiti nesto da je dobro nije
+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jun 2013, 16:08

pile87 je napisao/la:
Gdje god da je ponuda dosla Samir nije produzio ugovor i njegov odlazak je vec preveliki hendikep jer igraca pribliznih kvaliteta nije moguce dovesti u ovakvoj finansijskoj situaciji.. Za nadati se da ce mu taj transfer propasti..
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2013, 16:10

aS_Roma je napisao/la:
Ne znam brate ja kad vidim Smajic, Bekric, Bogicevic, Antolovic .. Mozda neko od njih opravdao ocekivanja al su jaki igraci posebno za nase lige , a pod upitnikom Svraka i Adilovic ..
Bez Smajica i Bekrica smo uzeli titulu ostali ce biti adekvatno zamjenjeni! Meni je recimo drago da Bogi ide i redi njega da cvakne sta para a i radi nas jer njegova karijera krece silaznom putanjom, povreda, godine ovo ono, jednostavno vrijeme je za novu krv u ekipi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 16:13

aS_Roma je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:kad sam piso da Bekric ode, niste vjerovali

@aS_Roma

Realno jedini hendikep mogu predstavljati odlasci Bogičevića i Antolovića.Od Smajića se puno očekivalo ništa se nije dobilo, Bekrić je odličan igrač, žao mi je što odlazi, ali ove sezone je malo pokazo, a nije nešto pretjerano puno ni igrao.Jedini bitan go koji je dao je onaj protiv Širokog u zadnjem kolu jesenjeg dijela prvenstva.
DRUG NEBI TI PUNCA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 14 jun 2013, 16:13

Jel se to raspadamo :lol: :lol: ,sad ocekujem haos na ovoj temi.
Polako ljudi jedini igraci koji su do sad otisli iz prve postave Bogi i Antolovic
A sto se tice dolazaka tek treba da pocne
SLOBODA NAVIJAČIMA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 jun 2013, 16:14

Kad se Kvesa povrijedio bilo je priče da je Napoli zainteresovan za njega. Ako nije problem da mi neko uradi update na tu informaciju, ajde insideri :D

Zola ce se vratiti veoma brzo ;)

I još nešto da kažem, ova "potištenost" među navijačima može izaći samo na dobro, ne očekujemo mnogo od Evrope to mi se sviđa, tako da neće biti belaj ako ispadnemo odmah, a ako prođemo bićemo svi sretni :)
Ja te volim, volim Željo..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jun 2013, 16:14

CARSON je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Nek ide. Nije u formi. Imali bi prevelika očekivanja od njega, čitava bi se igra gradila na njemu a ne igra mu se.

Zeljeznicar je u drugom dijelu polusezone bio najbolji klub bez Kvesica, Zolotica, Zebe i Beslije , Smajic i Bekric nisu bili Bog zna vazne poluge u drugom dijelu sezone jer nisu bili u formi, a Bogicevic je bio dio odbrane koja je bila ubjedljivo najlosiji dio tima.

Svi se ti igraci mogu nadomjestiti sa igracima koji su trenutno u timu, uz naravno par pojacanja.
Zna Amar posao, nije on slucajno osvajao titule

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 jun 2013, 16:25

CARSON je napisao/la:
U odnosu na proslu polusezonu, od ovih svih sto si nabrojao otisao je samo Bogicevic kojeg Kerla moze pristojno zamijeniti i Antolovic

ostali il su bili povrijedjeni il su igrali malo ili nimalo

o cemu vi pricate, otisla nam 2 standardna igraca, koji vam je :?
FKŽ !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jun 2013, 16:27

Odbranu koja je primila 16 golova u 29 utakmica, neracunajuci zadnju protiv Sirokog kada je sve bilo rijeseno, nije fer omalovazavati.. Pogotovo Bogicevica koji je uz Antolovica bio nosilac te odbrane i kud i kamo bolji od Vasilica i Kerle..
BUDI ŽELJO !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jun 2013, 16:28

champions1921 je napisao/la:Odbranu koja je primila 16 golova u 29 utakmica, neracunajuci zadnju protiv Sirokog kada je sve bilo rijeseno, nije fer omalovazavati.. Pogotovo Bogicevica koji je bio nosilac te odbrane i kud i kamo bolji od Vasilica i Kerle..
Ne igra samo zadnja linija odbranu nego citav tim, a Zeljeznicar je protiv svih klubova imao loptu u nogama pa je bilo drugim klubovima teze dolaziti do gola.
Taj tvoj statisticki podatak nema veze sa kvalitetom stopera.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 jun 2013, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 jun 2013, 16:28

I šta, Ćutuk treba da nam igra? Pa daj, Bogičević je jedan od boljih igrača u klubu, jedino za Evrope ne valja (čitaj: Maribor) i vi ste sretni što on ide? :roll:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 jun 2013, 16:30

ASD je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Odbranu koja je primila 16 golova u 29 utakmica, neracunajuci zadnju protiv Sirokog kada je sve bilo rijeseno, nije fer omalovazavati.. Pogotovo Bogicevica koji je bio nosilac te odbrane i kud i kamo bolji od Vasilica i Kerle..
Ne igra samo zadnja linija odbranu nego citav tim.
Govorim o odbrambenim igracima..

@anonimni
I Cutuk je bivsi..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 jun 2013, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 14 jun 2013, 16:31

[youtube][/youtube]
Nemojte mi samo pričati i našoj odbrani i blamažama u našoj ligi kad dodaju loptu protivničkom igraču da primamo golove. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 37 gostiju.