Reci mu to u lice ako smiješsamson je napisao/la:Mozda da umanji sa pumpanjem. Inace je fakat zivotinja ..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Reci mu to u lice ako smiješsamson je napisao/la:Mozda da umanji sa pumpanjem. Inace je fakat zivotinja ..
babo inace nije legendaChuckie je napisao/la:Jel mu babo sredio papire? Mislim na seinog babu, inace babo mu slabo moze sudzuka, ali nemam sliku koja to dokazuje.
/ttalk
to nije njegov babo, evo gaanonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje
na ovom forumu ima sasvim dovoljno krsnih momaka da od seje naprave sandzacku sudzukuanonimni je napisao/la:Reci mu to u lice ako smiješsamson je napisao/la:Mozda da umanji sa pumpanjem. Inace je fakat zivotinja ..
Google kaže da je ovaj s moje slike njegov otac, no ja ti vjerujem, treba ovo prijaviti Sei pa da sruši malo servere GoogleaEmir000 je napisao/la:to nije njegov babo, evo gaanonimni je napisao/la:a nije ni rušilac, evo slike koja to dokazuje
slican je rusilcu
Jesi siguranGAL je napisao/la:na ovom forumu ima sasvim dovoljno krsnih momaka da od seje naprave sandzacku sudzukuanonimni je napisao/la: Reci mu to u lice ako smiješ![]()
aferim momcino masallaHHH u dobrom stanje sam jedem sudzuke suhog mesa ovcavine nakon toga slijedi velikog rada nosim stube i kante radim ko stoka inace kuca poso samnom jedva cekam da se vratim kuci u moje selo u sandzaku gdje me niko ne provocira nema tu osiguranjske kompanije banke tu nema lopovljuk narod tamo cijeli dan leze i uzivaju uz prirodnu ljepotu i cistog vazduha inace nek si mi ti ziv i zdrav momciluko drago mi je sto smo se culi pa poselami svija nek te allah krasni sacuva i pozivam te momcino na pecenje sa kolasincem za ramazan momak je zadavio medvjeda golim rukama iz duboke sume sandzaka sad ga sprema da ga grilova tu gdje seo trci trava vise ne raste samo da te podsjetim inace momak je legenda pricam o sei pravi je mustuluk efendija muftija hadzo kolasinac sandzaklijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
i ova moja slika nije fotošop,nego je to cisti pravi pravcati dokaz rušilačke snage legende, mislim na Sea
još malo pa sa'ćeskile je napisao/la:kakva je situacija sa papirima ?
Emir000 je napisao/la:aferim momcino masallaHHH u dobrom stanje sam jedem sudzuke suhog mesa ovcavine nakon toga slijedi velikog rada nosim stube i kante radim ko stoka inace kuca poso samnom jedva cekam da se vratim kuci u moje selo u sandzaku gdje me niko ne provocira nema tu osiguranjske kompanije banke tu nema lopovljuk narod tamo cijeli dan leze i uzivaju uz prirodnu ljepotu i cistog vazduha inace nek si mi ti ziv i zdrav momciluko drago mi je sto smo se culi pa poselami svija nek te allah krasni sacuva i pozivam te momcino na pecenje sa kolasincem za ramazan momak je zadavio medvjeda golim rukama iz duboke sume sandzaka sad ga sprema da ga grilova tu gdje seo trci trava vise ne raste samo da te podsjetim inace momak je legenda pricam o sei pravi je mustuluk efendija muftija hadzo kolasinac sandzaklijaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:momak je legenda, i pravi pravcati sandzacki avlijaner,voli sudzuku a boks mu je hobi,bio je sparing partner adnanu caticu,ponekad i muhi hukicu,inace ima igracku tenka t-35,zato se vi zamislite dobro i skontajte da nece otici nikad iz šalke 04 jer to je njemu sudbina, evo i dokaza za to ( procitajte uvećano i boldirano unazad ) : sEad KoLAŠinac
i ova moja slika nije fotošop,nego je to cisti pravi pravcati dokaz rušilačke snage legende, mislim na Sea
za nezaborav
ovo lice ce bit upamceno dok smo zivi
Upravu si vala.Amal1 je napisao/la:Usrali ste temu s tim preseravanjima!
Reci mu to u facu ako smijes.Amal1 je napisao/la:Usrali ste temu s tim preseravanjima!
hvala za ovo momcino, ovo je cisti dokaz o kakvom legendu se prica, gle kako seta na krajuMravnjak je napisao/la:[youtube][/youtube]
momčino ako osjetiš da tlo podrhtava i da se zemlja trese,znaj da je to Seo rušilac u blizini,zagrijava prepone samoTweeds_10 je napisao/la:@fourthofficial
Sea-torll level 99.![]()
gle kako seta na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 75 gostiju.