FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2009, 20:16

bistrikboy je napisao/la:Treba ove turnire ukinuti,ne zna se ko pije ko placa,ali bukvalno!
Cekaj da te pitam,kontam ti malo vise znas o tome...jel vasi igraci nisu htijeli da igraju u finalu zbog nekih para ,dali zbog premalo para za pobjednika ili kako vec...mislim cuo sam nesto o tome

A dobro turnir ko turnir zna se uvijek unaprijed Vrbanjusa treca,Zeljo-Sarajevo finale,fine pare su uzeli od karata :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 dec 2009, 20:26

Lijepo je što smo pitare dobili.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 dec 2009, 20:42

Samir Landzo je imao tezak mozdani...jbt mlad covjek u pm...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 20:45

Seyo_TM je napisao/la:Samir Landzo je imao tezak mozdani...jbt mlad covjek u pm...
Bivsi predsjednik zelje ? ili sta vec :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

hariss_tm1987
Kontakt:

Post Postao/la hariss_tm1987 » 01 dec 2009, 20:47

moze li iko molim vas da mi napise tekst pjesama sto su se pjevale u nedjelju protiv Leotara??

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 20:50

hariss_tm1987 je napisao/la:moze li iko molim vas da mi napise tekst pjesama sto su se pjevale u nedjelju protiv Leotara??
Ofirno sto pitas pjesme ali et..

ALEA ALEA ZELJOOO JA TEBE VOLIM LUDOO I U ZIVOTU SVOME JA NE ZELIM NISTA DRUGOO
ALEA ALEA ZELJOO I DANAS TU SAM JA JER SI JEDAN JEDINI JER SI NEPOBJEDIVI NAPRIJED ZELJO NAPRIJED MOJA LJUBAVII !
THE MANIACS 1987

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 01 dec 2009, 21:02

onaj 5. zabio Brković, ide u istu školu ko i ja, a na semaforu nije pisalo 5-1 nego 4-1, to valjda neki pitar radio pa mu muka bilo ko im ga zabi

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 dec 2009, 21:08

evo da i ja kazem koju :D
prvo **** mater onim drotovima za ono peglanje na ulazu i pustanje po 5 momaka a kolko sam mogao vidjeti pitari su vrlo brozo usli u dvoranu...ne znam zbog cega onolko peglanje...
TM odlicni veceras navijanje zajebancija sa dresovima...treba makar ove dresove furat na ovim turnirima...
sto se tice utakmice, nema se tu sta puno pricat, po meni se znao pobjednik i prije utakmice, onaj zeba koda je on izmislio ovaj mali fudbal lik nije normalan , nije najbolji strelac samo zato sto zeljo nije odigro utakmicu sa slavijom :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 dec 2009, 21:41

joj pitara sta je ono ne znam jesu li horde dosle na televiziji se nisu cule.
AMAR OSIM!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 01 dec 2009, 21:48

ljoŽe tuga od koga izgubismo u ligi al zato danas silovanje na tribinama silovanje na terenu :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 dec 2009, 21:56

bh_navijac je napisao/la:ljoŽe tuga od koga izgubismo u ligi al zato danas silovanje na tribinama silovanje na terenu :lol:
sto se tice terena to se ne moze porediti mali i veliki fudbal...a sto se tice tribbine to stoji

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 01 dec 2009, 21:57

19TM87 je napisao/la:evo da i ja kazem koju :D
prvo **** mater onim drotovima za ono peglanje na ulazu i pustanje po 5 momaka a kolko sam mogao vidjeti pitari su vrlo brozo usli u dvoranu...ne znam zbog cega onolko peglanje...
TM odlicni veceras navijanje zajebancija sa dresovima...treba makar ove dresove furat na ovim turnirima...
sto se tice utakmice, nema se tu sta puno pricat, po meni se znao pobjednik i prije utakmice, onaj zeba koda je on izmislio ovaj mali fudbal lik nije normalan , nije najbolji strelac samo zato sto zeljo nije odigro utakmicu sa slavijom :D
:roll:
cuj zajebancija s dresovima a tek ovo o furanju ccc pa jel to ofirno doc u dresu kluba na utakmicu al jbg danas si navijac ako imas fp kacket,lacoste tene i ostale qrce i palce a kad dodjes u dresu onda si saban

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 dec 2009, 21:59

eliminator je napisao/la:
cuj zajebancija s dresovima a tek ovo o furanju ccc pa jel to ofirno doc u dresu kluba na utakmicu al jbg danas si navijac ako imas fp kacket,lacoste tene i ostale qrce i palce a kad dodjes u dresu onda si saban
Za mene bi bas mangupski bilo da svi na tribini imamo dresove voljenog nam kluba...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 dec 2009, 22:34

Zao mi Samira pravo,na stranu sto je bio predsjednik i sve sto je ili nije uradio,veliki je Željovac i kao sto Seyo rece mlad covjek!

IZDRZI SAMIRE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 dec 2009, 22:39

eliminator je napisao/la:
ako si bio na utakmici i ako si malo pametan mislim kad smo skinuli dresove i rasirili ih ko salove...a i sam sam rekao da bi MAKAR na ovim turnirima trebalo furat dresove zato NERISE...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 22:39

[youtube][/youtube]
THE MANIACS 1987

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 01 dec 2009, 23:14

Bez obzira na sve Samir Landžo je jedan od nas.Samire izdrži majstore!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 dec 2009, 23:14

blueman-TM87 je napisao/la:Bez obzira na sve Samir Landžo je jedan od nas.Samire izdrži majstore!!!
AMAR OSIM!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 dec 2009, 23:16

blueman-TM87 je napisao/la:Bez obzira na sve Samir Landžo je jedan od nas.Samire izdrži majstore!!!
THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 dec 2009, 23:17

Upravo tako...jest da je bio kritican predsjednik,ali je veliki navijac Želje...i kao predsjednik kluba je bio sa rajom na jugu,a to je rijetkost.
Samire izdrži!!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.